Esin Yapı

Esin Yapı

Son dakika Esin Yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esin Yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esin Yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esin Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esin yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 esin yapı haberi bulunmuştur. Tüm esin yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbloom'da kur farkına özel indirim
İstanbloom'da kur farkına özel indirim Esin Yapı'nın hayata geçirdiği İstanbloom'da kur farkına özel indirim uygulanıyor.
6.04.2015 Arşiv
Kur farkına özel indirim fırsatı
Kur farkına özel indirim fırsatı İstanbloom'da son daireler kurdan etkilenmiyor.
3.04.2015 Arşiv
İstanbloom'da teslim sürecine girildi
İstanbloom'da teslim sürecine girildi İstanbul'da kentsel dönüşüme giren bazı bölgeler, lüks konut talebi için oldukça uygun...
22.01.2015 Arşiv
Kentsel dönüşüm büyümeye katkı sağlayacak
Kentsel dönüşüm büyümeye katkı sağlayacak Emlak sektörü, yatırımcının cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
14.01.2015 Arşiv
Kentsel dönüşümle birlikte dikey binalar yükseliyor
Kentsel dönüşümle birlikte dikey binalar yükseliyor Dikey binalar insanlara daha refah bir yaşam fırsatı sunuyor.
24.10.2014 Arşiv
Deprem Sonrası Sektör Daha Özenli
Deprem Sonrası Sektör Daha Özenli Deprem sonrası yaşanan kentsel dönüşüm ve yeniden yapılanma, sektörü daha şeffaf ve özenli olmaya itiyor
2.07.2014 Arşiv
2014 Sabit Kur Yılı Olacak
2014 Sabit Kur Yılı Olacak 2014 yılı yeni başlayan projeler için de önemli bir dönemeç olacak.
17.01.2014 Arşiv
İstanbloom Zincirlikuyu'yu Değiştirecek
İstanbloom Zincirlikuyu'yu Değiştirecek İstanbloom İstanbul siluetinin en modern parçası olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.
16.07.2013 Arşiv
İstanbloom'da Maliyetsiz Aydınlatma
İstanbloom'da Maliyetsiz Aydınlatma Zincirlikuyu'da 14.760 m2 arsa üzerinde yükselen İstanbloom çevreyle dost proje
11.06.2013 Arşiv
İstanbloom Çevreyle Dost Yükseliyor
İstanbloom Çevreyle Dost Yükseliyor İstanbloom, içilebilir su özelliğine sahip konutlarıyla da daha sağlıklı bir yaşam sunuyor.
4.04.2013 Arşiv
İstanbloom'da Yağmur Suları Değerleniyor
İstanbloom'da Yağmur Suları Değerleniyor EsinYapı’nın son projesi Istanbloom, konut sahiplerinin yüzünü güldürecek enerji tasarruflu donanımı ve çevreye duyarlı yapısı ile Zincirlikuyu’da yükselmeye devam ediyor!
19.02.2013 Arşiv
İstanbloom'a Başarı Ödülü
İstanbloom'a Başarı Ödülü Esin Yapı’nın son gözdesi İstanbloom, ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2012’nin konut kategorisinde ödüle layık görüldü.
6.02.2013 Arşiv
‘İstanbloom’u zincire dönüştürecek!
‘İstanbloom’u zincire dönüştürecek! 250 milyon dolar yatırım yapma kararı aldı
4.02.2013 Arşiv
Fikret Orman’ın projesi İstanbloom’un kaba inşaatı Temmuz’da bitiyor
Fikret Orman’ın projesi İstanbloom’un kaba inşaatı Temmuz’da bitiyor Beşiktaş Kulübü’nün yeni başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın Zincirlikuyu’da Kore Şehitleri Caddesi üzerindeki 14 bin 760 metrekare arazi üzerinde başlattığı ve İstanbul’da LEED yeşil bina sertifikasına aday sayılı gökdelen projelerinden olması planlanan ‘İstanbloom’un kaba inşaatının yüzde 80’i, satışların ise yüzde 40’ı tamamlandı...
17.04.2012 Ekonomi
Açık ara Orman
Açık ara Orman Beşiktaş’ın 33. Başkanı, kullanılan 4 bin 552 oyun yüzde 88’ini alan Fikret Orman oldu
26.03.2012 Futbol
Feriköy’de 90 konutu satışa çıkardı!
Feriköy’de 90 konutu satışa çıkardı! Feriköy’de 90 konutu satışa çıkardı, Eylül’de üç yeni projeyi tanıtacak...
8.08.2011 Arşiv
Düşük aidatlı rezidans fırsatı
Düşük aidatlı rezidans fırsatı Zincirlikuyu’daki İstanbloom merkezdeki en düşük aidatlı rezidans projesi olacak
23.05.2011 Arşiv
‘Arsa maliyetleri düşmeyecek firmalar lükste abartıya kaçacak’
‘Arsa maliyetleri düşmeyecek firmalar lükste abartıya kaçacak’ 2011, iddialı lüks konut projelerinin birbiriyle yarıştığı bir yıl olacak
31.12.2010 Arşiv
Büyükdere'de yeni proje
Büyükdere'de yeni proje İstanbul’un LEED sertifikalı 2. gökdeleni 80 milyon $’a Zincirlikuyu’da yükseliyor
20.10.2010 Arşiv
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi! Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022 Kültür Sanat
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekillerin eylemlerine dikkat çekerek "Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var. Bunlar terör örgütünün esiri" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 81 ilden Bursa Gemlik'e gideceksiniz ve burada protesto edeceksiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde adım attırılmadı" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar...
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar... Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olanlar dikkat! Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanan ve kredi çekenler, maaş hesabının olduğu bankadaki kredi kartını kullanması, başka bankalardaki kredi faiz oranlarının uygunluğu derken farklı bankalara borçlanabiliyor. Borcu olan çok sayıda kişi, farklı bankadaki ödemelerini tek bir bankaya toplamanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. Ek hesap, kredi ve kredi kartı borçları nasıl ödenmeli? Borçları tek bir bankaya toplamak uygun olur mu? İşte borcu olanlar için kritik ödeme rehberi...
21.04.2022 Ekonomi
Estergon Kalesini kim fethetti? Estargon Kalesi’nin önemi nedir? Estergon Kalesi hikayesi…
Estergon Kalesini kim fethetti? Estargon Kalesi’nin önemi nedir? Estergon Kalesi hikayesi… Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Estergon Kalesi'nde bulunan restoranda gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangından geriye sadece küller kaldı. bir kültür merkezidir. Keçirören'de bulunan merkez, 29 Mayıs 2005 tarihinde açılmış olup Macaristan'daki Estergon Kalesi'nin bir replikası olarak inşa edilmiştir. Estergon Kalesi hakkında merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları…
Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları… Virginia Woolf ve evinin sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmesinin ardından İngiliz yazar Virginia Woolf hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki Twitter’da gündem olan Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları…
8.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esin Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esin yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.