Talat Atilla

Talat Atilla

Son dakika talat atilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talat atilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talat atilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talat Atilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talat atilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 talat atilla haberi bulunmuştur. Tüm talat atilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell (65), marinada duş alırken yaşamını yitirdi. Mitchell'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te dikkat çeken açıklamalar
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te dikkat çeken açıklamalar CHP 2018 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CNN TÜRK ekranlarında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu.
30.12.2019 Siyaset
Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında flaş karar!
Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında flaş karar! Basın Konseyi Yüksek Kurulu, gazeteciler Rahmi Turan ile Talat Atilla hakkında kınama kararı verdi. Yüksek Kurul Atilla'nın, Basın Meslek İlkeleri'nin 3, 4, 6 ve 12'nci maddelerini ihlalden oy birliğiyle, 11'nci maddesini ihlalden de oy çokluğuyla kınanmasına karar verdi. Turan'ın ise Basın Meslek İlkeleri'nin 3, 4, 6'ıncı maddelerini ihlal ettiğini oy birliğiyle kararlaştırarak, oy çokluğuyla kınanmasına karar verdi.
15.12.2019 Gündem
Talat Atilla'dan Telefon açtım, 'Kaynağımın adı bu' dedim
Talat Atilla'dan Telefon açtım, 'Kaynağımın adı bu' dedim Rahmi Turan’ın köşesinde yazdığı ‘CHP’li bir milletvekili gizlice Beştepe’ye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü’ iddiasının arkasındaki isim olan gazeteci Talat Atilla dün CNN Türk’te “Benim bu haberin arkasında durduğum falan yok. Devlet Başkanı böyle bir açıklama yaptıysa, bunun üzerine söylenecek söz yok” dedi. Atilla ‘haber kaynağı’nın bir CHP’li milletvekili olduğunu iddia ederken, ismini Turan’a da aktardığını söyledi.
13.12.2019 Gündem
Talat Atilla 'Tarafsız Bölge'de
Talat Atilla 'Tarafsız Bölge'de "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li iddiası" sonrası gündeme gelen Gazeteci Talat Atilla, CNN TÜRK'te Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında merak edilenleri anlattı.
12.12.2019 Siyaset
Muharrem İnce'den yeni açıklama: Rahmi Turan aradı...
Muharrem İnce'den yeni açıklama: Rahmi Turan aradı... Muharrem İnce, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarına ilişkin twitter hesabından yeni bir açıklama yayınlandı.
27.11.2019 Siyaset
Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu!
Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu! Muharrem İnce, avukatı aracılığıyla gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu. İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü yönündeki iddiaları nedeniyle, gazeteci Rahmi Turan hakkında 5, Talat Atilla hakkında ise 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
26.11.2019 Siyaset
Muharrem İnce harekete geçiyor
Muharrem İnce harekete geçiyor Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı’nı ziyaret ettiğini savunan gazeteci Rahmi Turan ve Talat Atilla’ya bugün ceza ve tazminat davası açacağını açıkladı. İnce, “CHP Genel Merkezi’nin de dava açması gerekiyor” dedi.
26.11.2019 Siyaset
CHP'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki!
CHP'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki! CH, Merkez Yürütme Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı sırasında kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunarak Muharrem İnce'nin sözlerine tepki gösterdi.
25.11.2019 Siyaset
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı 'Beştepe'ye giden CHP'li’ iddiasının kaynağı olarak görülen gazeteci Talat Atilla'dan yeni bir açıklama daha yaptı. "Haberi ben yapmalıydım" diyen Talat Atilla, "Haber kaynağımı, medya derimi yüzse, mahkemeler müebbet verse, bana saldıranlar alçaklıkta sınır tanımasa da açıklamayacağım." ifadelerini kullandı. İddialara ilişkin dün hem AK Parti'den hem de CHP'li Muharrem İnce'den açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi parti içi rakiplerini zora sokmak için yalan haber üreten, yalan siyasetine sarılan, kumpas kuran bir merkez olduğu ortaya çıktı. Bu merkez en ufak sorumluluk duygusuna sahipse, Cumhurbaşkanımızdan özür dilemelidir. İftira attıkları CHP'li siyasetçilerden af dilemelidir" dedi. İnce ise, "Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir" ifadesini kullandı.
25.11.2019 Siyaset
Talat Atilla'dan yeni açıklama
Talat Atilla'dan yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğü iddiasını ortaya atan Rahmi Turan, iddia kaynağının Talat Atilla olduğunu açıklamıştı. Haberin kaynağı olan Atilla sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.
24.11.2019 Siyaset
İnce'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklama
İnce'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklama Muharrem İnce, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarıyla ilgili konuşarak, "Sayın genel başkana 11.23'de telefon açtım. 14 dakika sonra geri dönüş yaptı. 8 dakika 19. saniye kendisiyle konuştum. Dedim ki "Burada bir yalan var. Partimiz yara alacak. Yanınıza geleyim. Birlikte görüntü verelim. Hiçbir CHP'li bunu yapmaz. Bir kere bu kişi ben değilim. Gel bu badireyi atlatalım. Parti yara alacak. Kaptan sizsiniz geleyim" dedim. "Tamam haber vereceğim sana dedi" haber falan vermedi." ifadelerini kullandı.
24.11.2019 Siyaset
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı İzmir’de Başkanlar kampının yapıldığı otelde MYK üyelerini toplayarak, gelişmeleri değerlendiren Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi karıştırmak istiyorlar. Buna izin vermemeliyiz” dediği, İnce’ye de yanıt verilmemesi için kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi...
24.11.2019 Siyaset
Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor?
Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğü iddiasını ortaya atan Rahmi Turan, iddia kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı. Rahmi Turan’ın açıklamasından sonra, Talat Atilla ismi gündem oldu. Peki, Talat Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Talat Atilla hangi gazetede yazıyor. İşte Talat Atilla’nın hayatı hakkında merak edilenler…
23.11.2019 Gündem
Beştepe'ye giden CHP'li iddiası... Rahmi Turan kaynağını açıkladı
Beştepe'ye giden CHP'li iddiası... Rahmi Turan kaynağını açıkladı Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasına ilişkin kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Talat Atilla ise, Rahmi Turan'ın açıklamalarıyla ilgili "İsmini söyleyemem ama kaynağım CHP'li. Bir şekilde Kılıçdaroğlu'na doğrulattım. Kemal Bey ve CHP'li kaynağımın konuşmasını bekliyorum" dedi.
23.11.2019 Gündem
Fuat Oktay: Yeni Gezi olursa gereğini yaparız
Fuat Oktay: Yeni Gezi olursa gereğini yaparız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Metin Akpınar-Müjdat Gezen tartışmasından yola çıkarak, “Sınır, yasaları ve bir başkasının hukukunu çiğnememektir. Şayet sınırı geçerseniz, bunun yasal yaptırımı olur’ dedi.
6.01.2019 Gündem
ODTÜ'lülere çay daveti!
ODTÜ'lülere çay daveti! 2018 ODTÜ mezuniyet töreninde 'Tayyipler Âlemi' pankartı açtıktan sonra önce gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan 4 öğrenciyi Cumhurbaşkanı Erdoğan çaya davet etti.
7.10.2018 Gündem
CHP’li Tarhan yeni parti mi kuruyor!
CHP’li Tarhan yeni parti mi kuruyor! Güneş gazetesi yazarından bomba gibi bir iddia!
29.09.2021 Gündem
Cemaat operasyon için düğmeye basacak
Cemaat operasyon için düğmeye basacak AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un bu iddiasına göre yeni bir operasyon geliyor.
29.09.2021 Gündem
Çok tartışılacak iddia
Çok tartışılacak iddia Afyon'la ilgili gündemi sarsacak açıklama
29.09.2021 Gündem
İnternet medyası tartışılıyor
İnternet medyası tartışılıyor Son yıllarda büyük bir mesafe kateden internet medyası, mevcut anlayışı mercek altına aldı
14.05.2012 Televizyon
İkinci Önder Sav resti
İkinci Önder Sav resti Güneş Gazetesi'nden Talat Atilla'nın sorularına cevap veren CHP lideri ikinci restini çekti..
8.05.2012 Siyaset
Mobil sandık geliyor
Mobil sandık geliyor Sandıklarda büyük değişim
29.09.2021 Gündem
TİMED, Arınç’la bir araya geldi
TİMED, Arınç’la bir araya geldi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Basın yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile yapılan görüşmeye Talat Atilla, Bedreddin Habiboğlu, Abdullah Yüce, Metin Işık, Yetkin Yıldız, Şükrü Taner Karakaş, Oğuz Güler ve Ersin Tokgöz katıldı...
29.03.2012 Televizyon
'Spordaki Ergenekon'a yenik düştük'
'Spordaki Ergenekon'a yenik düştük' AK PARTİ Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kamuoyunda şikecileri kurtarma yasası olarak bilinen çok tepki çeken yasa ile ilgili Cumhurbaşkanı Gül’e tarihe geçecek bir mektup gönderdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Talat Atilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talat atilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.