Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor

Son dakika şanlıurfaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şanlıurfaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şanlıurfaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şanlıurfaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şanlıurfaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 650 şanlıurfaspor haberi bulunmuştur. Tüm şanlıurfaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Spor camiasından ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun'
Spor camiasından ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun' Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimizin ardından spor camiasından art arda başsağlığı mesajları geldi.
13.01.2024 Süper Lig
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Seçil Erzan tezahüratlarına Arda Turan'dan sert tepki: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra...
Seçil Erzan tezahüratlarına Arda Turan'dan sert tepki: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra... Eyüpspor taraftarlarının Seçil Erzan tezahüratları Ardauran'ı kızdırdı. 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor sahasında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Karşılaşmaya ev sahibi ekibin Seçil Erzan hakkında yaptığı tezahüratlar damga vururken, Arda Turan'ın tepkisi de kameralara yansıdı. İşte detaylar...
11.12.2023 TFF 1.Lig
Bodrum FK gurbette güldü
Bodrum FK gurbette güldü 1'inci Lig'de evindeki 3 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta Adanaspor'a tek golle yenilip Süper Lig yarışında yara alan Bodrum FK, kaybını deplasmanda telafi etti. Şanlıurfaspor'u ilk yarıda Ali Aytemur ve Celustka'nın golleriyle 2-0 mağlup eden Yeşil-beyazlı ekip, deplasmandaki 4 maçlık galibiyet hasretine son vererek Play-Off hattındaki yerini korudu. Daha önce son deplasman galibiyetini 18 Eylül'de Sakaryaspor'u yine 2-0 yenerek alıp gurbette son 4 karşılaşmayı 2 beraberlik, 2 yenilgiyle geçen Muğla ekibi zincir kırdı. 
3.12.2023 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
7.11.2023 Trabzonspor
Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi
Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. Yeni Malatyaspor’un ligden çekilmesi ile birlikte bu sezon 18 takımın mücadele edeceği lig 11 Ağustos’ta başlayacak.
19.07.2023 TFF 1.Lig
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı!
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı! Depremden saatler önce Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini feshederek şehirden ayrılan futbolcu Yakup Alkan, konuştu. Alkan'ın depremde hayatını kaybeden yakın arkadaşı kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile gerçekleştirdiği son telefon görüşmesi yürekleri dağladı.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına giderek dilekçesini verdi. Sabri Çelik'in istifası TFF yönetimi tarafından kabul edildi. Peki, Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
28.01.2023 Şampiy10
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
10.01.2023 Fenerbahçe
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti) Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik maçta takımlar 1-1 kalarak puanı paylaştı.
25.12.2022 Beşiktaş
'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor'
'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de çıkacakları Gaziantep ve Adana Demirspor maçı öncesi öğrencilerine göndermelerde bulundu.
23.12.2022 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'tan muhteşem dönüş
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'tan muhteşem dönüş Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmaları sonunda 5 takım daha adını bir üst tura yazdırdı. Günün son maçında Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor’u eleyerek son 16 turuna yükseldi.
21.12.2022 Süper Lig
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 18'inci haftasında Batman Petrolspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ettiği karşılaşma, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
18.12.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu! Hangi takımlar eşleşti? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları ne zaman?
Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu! Hangi takımlar eşleşti? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları ne zaman? Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu'nda eşleşmeler belli oldu. Kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde 32 takımın seri başı sistemine göre eşleşti. Peki, Ziraat Türkiye Kupası’nda hangi takımlar eşleşti? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları ne zaman? İşte Ziraat Türkiye Kupası kura çekilişi sonuçları!
11.11.2022 Şampiy10
Galatasaray’ın rakibi kim oldu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray kiminle eşleşti?
Galatasaray’ın rakibi kim oldu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray kiminle eşleşti? Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray rakibi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşme kurası bugün yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray’ın rakibinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray rakibi kim oldu?
21.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?  ZTK 3. tur sonuçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? ZTK 3. tur sonuçları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi detayları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. ZTK 3. tur maçları, 20 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. 3. tur maçları sona ererken gözler, 4. tur kura çekimine çevrildi. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman 2022, Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda, saat kaçta yapılacak?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Kripto para yakım işlemi gerçekleşti! Hangi fan tokenler yakıldı?
Kripto para yakım işlemi gerçekleşti! Hangi fan tokenler yakıldı? Kripto para borsasında listelenen taraftar token’larda, takımların attıkları gol sayısına göre yakımlar gerçekleşti. Peki, Hangi takımların taraftar tokenları yakıldı? Kripto para yakım işlemi neden yapılıyor? İşte detaylar…
4.01.2022 Ekonomi
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi Süper Lig’de 2021/2022 sezonunun başlamasına sadece 1 gün kalırken, Misli.com ekibinden Serkan Çalışır, 4 büyüklerin sezon öncesi durumlarını, transferlerini ve geçen sezonki sayısal performanslarını sizler için değerlendirdi.
12.08.2021 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Şanlıurfaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şanlıurfaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.