Tff

Tff

Son dakika TFF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.225 tff haberi bulunmuştur. Tüm tff haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 Süper Lig
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi Mario Melero López, oyuna ilk müdahaleyi yaptı.
13.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024 Fenerbahçe
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi nedeniyle Süper Kupa için TFF’nin hükmen galibiyet kararını bekleyen Galatasaray'da kupa töreni hazırlıkları da başladı. Tarih resmi olarak belirsiz olsa da Sarı-Kırmızılılar'ın aklında bir plan var.
10.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve U19 takımıyla maça çıkan Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sona eren Süper Kupa'ya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar merak ediliyor.
9.04.2024 Şampiy10
TFF’den seçim açıklaması
TFF’den seçim açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
8.04.2024 Futbol
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul yapılacağını açıkladı.
7.04.2024 Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı?
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı? Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Ancak Fenerbahçe yönetimi, TFF'yi protesto etmek için Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu karar spor kamuoyunda büyük olay yaratırken Ali Koç'un sözleri adete camiada kriz çıkardı. Süper Kupa öncesi o isimler Ali Koç’a seslendi: Bu çocuklara yazık...
5.04.2024 Fenerbahçe
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç verdiği sözden döndü! Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'a seslendi: Ne yapacaksanız yapın
Ali Koç verdiği sözden döndü! Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'a seslendi: Ne yapacaksanız yapın Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Öte yandan Ali Koç'un Tadic, Dzeko ve Mert Hakan'a seslenip söylediği o sözler dikkat çekti. İşte detaylar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tff ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.