Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor'

'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de çıkacakları Gaziantep ve Adana Demirspor maçı öncesi öğrencilerine göndermelerde bulundu.

'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 geriye düşüp 4-2'ye çevirerek bir üst tura çıktıkları Şanlıurfaspor maçı sonrası Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'na önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, "Futbol da hayat gibi.. Bir gün iyi, bir kötü olabiliyorsunuz. Bunu yaşadık... Önce kötü, sonra iyi olduk. Eksiklerimizi gördük, daha önde oynayıp rakibi çıkarmamalıyız" dedi.

Rakip, orta saha baskısından çıktığında kendilerine karşı tehlikeli olduğunu vurgulayan Güneş, "Önümüzdeki iki maç kritik. Gaziantep ve Adana Demirspor'u yenersek rahatlarız, daha iyi duruma geliriz" diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Dünya Kupası'nda sakatlık yaşayan Saiss ile ilgili soruya "Hafif derecede yırtık mı orta derecede yırtık mı bilmiyorum. Gelsin bakacağız" cevabını verip şöyle devam etti: 

"Saiss, ülkesindeki kutlamalara katıldı, kraliyet nişanı almaya gitti. Bu dönemde oynanan turnuvanın etkilerini herkes yaşayacak. Ritim bulan takımlar etkilenebilir, eksikleri olanlar daha iyi dönebilir. Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular haliyle turnuva sonrası izin istiyor, haklılar da. Herkes bir toparlansın, fiziksel eksiği olan oyuncular da açığını kapatsın daha iyi olacağız." 

Beşiktaş, Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden bu yana çıktığı 4 resmi maçtan 3 galibiyet 1 mağlubiyet alırken, bu 4 maçta 13 gol atıp 7 gol yedi.

Haberin Devamı