Menemen

Menemen

Son dakika menemen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menemen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menemen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menemen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menemen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.164 menemen haberi bulunmuştur. Tüm menemen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Adana
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Menemenin tadını 10 kat artırıyor! Tavaya bir kaşık ekleyince lezzetine doyum olmuyor
Menemenin tadını 10 kat artırıyor! Tavaya bir kaşık ekleyince lezzetine doyum olmuyor Kahvaltıda ya da akşam yemeğinde vazgeçilmez lezzet menemendir. Herkesin kendine özgü menemen pişirme yolu vardur. Ancak daha lezzetli ve doyurucu olmasının sırrı bir başka detayda yatıyor. İşte harika menemenin sırrı...
8.02.2024 Yaşam
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sucuk çok sevilerek tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce 1 dilim sucuğun 26 kalori içerdiği bilinmektedir. Sucuk yapımında, kıyma, kuyruk yağı, sarımsak, tuz, karabiber, şeker, pul biber bulunmaktadır. Koyun, sığır, manda etlerinden sucuk yapılabilmektedir.
21.12.2023 Sağlık
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
İzmir'de 5 kilo 403 gram metamfetamin ele geçirildi! Eş zamanlı operasyon
İzmir'de 5 kilo 403 gram metamfetamin ele geçirildi! Eş zamanlı operasyon İzmir'de polisin düzenlediği baskınlarda 5 kilo 403 gram metamfetamin, ruhsatsız 3 tabanca, 1 tüfek ve 70 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, tutuklandı.
23.11.2023 Gündem
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var İzmir'in Menemen ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için bir süre sonra düğünü pompalı tüfekle basan kişi dehşet saçtı. Meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.
17.11.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
7.11.2023 Trabzonspor
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Gecenin sonunda haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlenirken, 20 dakika menemen yapıldı.
17.10.2023 Televizyon
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi!
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi! MasterChef All Star'da haftanın kaptanlık oyunu oynanıyor. 16 Ekim MasterChef takım kaptanlarının belli olduğu akşamda menemen soğanlı mı, soğansız mı tartışması yaşandı. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından haftanın takımları da oyun sonucu belirlendi. Danilo Zanna'nın tüm Türkiye'ye sorduğur "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" sorusunun cevabı da yarışmada açıklandı.
16.10.2023 Televizyon
Menemen nerenin, hangi ilin yemeği? İlk kimler yaptı? Kaç çeşit menemen vardır?
Menemen nerenin, hangi ilin yemeği? İlk kimler yaptı? Kaç çeşit menemen vardır? Menemen Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisidir. MasterChef All Star'ın bu akşamki bölümünde de şef adayları en iyi menemen nasıl yapılır sorusuna cevap arıyor. Seyirci de bir yandan menemen nerenin, hangi ilin yemeği sorusunu da araştırmaya devam ediyor. İlk olarak Girit Türkleri tarafından yapıldığı iddia edilen, Domates, biber, yumurta ve soğan kullanılarak yapılan bu muhteşem yemeğin tarihine gelin birlikte bakalım.
16.10.2023 Gündem
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor Domatesin ve kapya biberin son zamanlarındayız. Kış boyunca size eşlik edecek domates sosu tarifini hazırladık. Muhteşem rengiyle kırmızı biberli domates sosunu ortaya çıkarmak için kolları sıvamanın tam zamanı. Pizzaya, makarnaya ve menemene dökeceğiniz ya da soğuk kış kahvaltılarında içinizi ısıtacak domates sosu tarifi ağız sulandırıyor.
17.09.2023 Gündem
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım'
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım' Ünlü şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz gün Menemen Belediyesi'nin düzenlediği festivalde sevenleriyle buluştu.
4.09.2023 Magazin
10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen, sos çıkar, kaç şişe konserve var?
10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen, sos çıkar, kaç şişe konserve var? 10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? Kış aylarında domates tüketmek için, konserve hazırlığı başladı. Konserve yapmak için de domateslerin olgunlaştığı yaz dönemi tercih edilir. Hazırlıklar başlarken kilo başına kaç kavanoz çıkacağı ise en çok merak edilen konu başlıklarından biridir. Peki, 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen çıkar?
25.08.2023 Gündem
Kışlık menemen hazırlamanın en iyi yöntemi bu! 17 kavanoz çıkıyor, tüm kış yetiyor
Kışlık menemen hazırlamanın en iyi yöntemi bu! 17 kavanoz çıkıyor, tüm kış yetiyor Kışlık menemen için ev hanımları kolları sıvadı. Yazın taze domateslerle hazırlanan ve tüm kış afiyetle tüketilin menemen için en iyi yöntem araştırılıyor. Sera domatesi yerine tarla domates seçimine dikkat etmelisiniz. Güneşten adlığı D vitaminini sofranıza getirecek kışlık menemen nasıl hazırlanır? İşte detaylar...
24.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Menemen Kaç Kalori? Menemen Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Menemen Kaç Kalori? Menemen Besin Değerleri Ve Kalorisi... Soğanlı mı yoksa soğansız mı yapılır tartışmalarının dışında menemen ortak şekilde en sevilen yiyecekler içerisinde gelir. Yumurta başta olmak üzere biber ve domates ile beraber İsteğe göre soğan eklemek suretiyle hazırlanan bir yemek türüdür. Aynı zamanda bir Türk yemeği olmasının dışında ilk defa İzmir'de yapılmıştır. Daha doğrusu İzmir'in Menemen ilçesinde Girit Türkleri tarafından yapılmış olan bir yiyecek türüdür. Diğer yandan kalori sayesinde bakıldığı zaman orta boy bir porsiyon Menemen 250 gram ve 177 kalori gelir. Bir küçük porsiyon Menemen ise 150 gram ve 155 kaloridir.
6.07.2023 Sağlık
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Menemen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menemen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.