Ev Partisi

Ev Partisi

Son dakika ev partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.010 ev partisi haberi bulunmuştur. Tüm ev partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin
Yusuf Güney hakkında bomba iddia! Darp...
Yusuf Güney hakkında bomba iddia! Darp... Yusuf Güney hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Marmaris'te bir ev partisine katılan Yusuf Güney, yaşadığı tartışma sonucu darp edildi ve burnu kırıldı. Ortaya çıkan iddiaların ardından Güney'den ilk açıklama geldi.
25.05.2021 Magazin
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı...
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı... Son dakika haberine göre; Avrupa Parlamentosu Üyesi Jazsef Szajer, hem koronavirüs tedbirlerini hiçe sayıp hem de seks partisine katılınca siyasi kariyeri son buldu. Hafta sonu şahsi gerekçelerle istifa ettiğini açıklayan Szajer, bugün Belçika'da sokağa çıkmanın yasak olduğu bir dönemde başkent Brüksel'de grup seks partisine katıldığını itiraf etti. Szajer, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın lideri olduğu muhafazakâr Fidesz Partisi'nde siyaset yapıyordu.
1.12.2020 Dünya
Partide kabus! Alkol bitince dezenfektan içtiler, çok sayıda ölü var
Partide kabus! Alkol bitince dezenfektan içtiler, çok sayıda ölü var Rusya’da düzenlenen bir ev partisinde alkol bitince dezenfektan içen 7 kişi ölürken, bölgede dezenfektan satışları yasaklandı.
22.11.2020 Dünya
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi!
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi! Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi!
16.11.2020 Haber
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi! O isim de var...
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi! O isim de var... Koronavirüs salgınına rağmen ev partilerinin sonu gelmiyor. İstanbul'da ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu grup yine ev partisinde bir araya geldi.
16.11.2020 Magazin
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği Türkiye güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a Rumelihisarı’nda kiraladıkları yalıda doğum günü partisi düzenledi.
6.09.2020 Magazin
Melek Mosso’ndan krantinada ev partisi
Melek Mosso’ndan krantinada ev partisi Melek Mosso’nun, ‘Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar’ albümündeki ‘Kanto’ parçasının klibi çıktı.
2.06.2020 Magazin
İstanbul'da skandal ev partisi! Gizlice buluştular...
İstanbul'da skandal ev partisi! Gizlice buluştular... Corona virüs nedeniyle insanların evde kalarak izolasyon süreci geçirmesi ısrarla vurgulanırken bir grup, İstanbul Büyükçekmece'de gizlice bir evde buluşup parti verdi. Ardından da görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
29.03.2020 Gündem
Meksika’da silahlı saldırı: 5 ölü, 5 yaralı
Meksika’da silahlı saldırı: 5 ölü, 5 yaralı Meksika’nın gözde turizm şehirlerinden Cancun’da bir bara yapılan silahlı saldırıda 5 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.
17.02.2019 Dünya
Yeni parti kuralları
Yeni parti kuralları Rahat yaşam tarzımız doğrultusunda hafif ve sağlıklı yemeklerin yendiği, az içki içilen, saat gece yarısını bulmadan sona eren yeni nesil ev partilerine hazır mısınız?
28.10.2017 Arşiv
Tuba Ünsal ev partisinde kendinden geçti!
Tuba Ünsal ev partisinde kendinden geçti! 2013 senesinde Mirgün Cabas ile hayatını birleştiren, iki çocuk annesi oyuncu Tuba Ünsal, yakın arkadaşı Cem Yılmaz, Ozan Güven ve yabancı misafirleriyle ev partisinde bir araya geldi.
19.09.2017 Magazin
3 haftadır perişan oldum
3 haftadır perişan oldum Beyaz Show’un sezon finalinin konukları 3 Adam ve Bengü’ydü.
10.06.2017 Magazin
Arabistan'da parti yapan gençler tutuklandı
Arabistan'da parti yapan gençler tutuklandı Suudi Arabistan'da kadın erkek karışık içkili ev partisinin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Youtube'a düştü. Polis yarı çıplak halde parti yapan gençleri tutukladı.
17.06.2021 Dünya
Ev partisi cinayetle bitti
Ev partisi cinayetle bitti İstanbul Kartal'da iki arkadaşın yabancı kadınlarla birlikte düzenlediği ev partisi cinayetle bitti
15.12.2016 Yaşam
Kiralık Aşk 63. bölüme Ömer ile Defne'nin öpüşme sahnesi damga vuracak!
Kiralık Aşk 63. bölüme Ömer ile Defne'nin öpüşme sahnesi damga vuracak! Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk 63. bölümde Ömer'in herkesten sakladığı sırları ortaya çıkacak mı? Kiralık Aşk 63. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek...
29.09.2021 Gündem
Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında romantik anlar!
Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında romantik anlar! Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında Ömer ve Defne arasında romantik anlar yaşanıyor. Romantik sahnelerin bir an olsun eksik olmayacağı Kiralık Aşk 62. bölüm final fragmanında Ömer fenalaşıyor.
25.11.2016 Magazin
'Neden bacaklarını kapatmadın' diye soran hakim yargılanacak
'Neden bacaklarını kapatmadın' diye soran hakim yargılanacak Kanada'da Robin Camp adlı yargıç, bir cinsel saldırı davasında şikayetçi kadına gösterdiği tutum nedeniyle yargılanacak.
11.07.2016 Dünya
Ev partisinde dehşet: Yüzünü kopardı!
Ev partisinde dehşet: Yüzünü kopardı! İngiltere'deki bir ev partisinden kovulan bir kadın daha sonra partiye geri dönerek konuklardan birinin yüzünü ısırarak parçaladı.
1.03.2016 Dünya
Doğru kokuyu seçmenin püf noktaları
Doğru kokuyu seçmenin püf noktaları Fragrance House’un dünyaca ünlü parfümörü Herwick Tan, yılbaşında doğru kokuyu seçmekle ilgili tüyolar verdi. Tan’a göre konsept ve parfüm arasında tutarlılık olması gerekiyor.
12.12.2015 Magazin
Mayweather'ın çılgın ev partisi
Mayweather'ın çılgın ev partisi Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather, ringlerin dışında da adından sıkça söz ettiriyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Beyaz Saray'da ev partisi verdiler
Beyaz Saray'da ev partisi verdiler ABD Başkanı ve eşinin Beyaz Saray'da verdikleri gizli parti sosyal medyanın azizliğine uğradı. Konukların partiden kareleri kişisel hesaplarında paylaşması üzerine parti bir anda ülkenin gündemine oturdu.
16.06.2015 Dünya
Yılbaşına özel kokteyller
Yılbaşına özel kokteyller Yılbaşı günü ev partisi yapmayı düşünüp, farklı içeceklerle misafirlerinizi ağırlamak istiyorsanız Lucca’nın ödüllü bar şefi Cevat Yıldırım kolaylıkla yapacağınız tarifler verdi...
28.12.2013 Arşiv
Eskiden SPA mı vardı?
Eskiden SPA mı vardı? Anlayamadığım bir şey de bazı insanımızın şahane hamamlarımız dururken bir saatliğine şipşak spa’lara gitme merakı?Geçen hafta istanbul Modern’i ziyaret etmeden önce gittiğim Kılıç Ali Paşa Hamamı beni büyüledi...
27.12.2013 Arşiv
Survivor: Akıllı telefonsuz 1 hafta!
Survivor: Akıllı telefonsuz 1 hafta! Yol arkadaşım beni bir haftalığına terk etti, hayatım allak bullak oldu...
17.12.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ev Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.