Chelsea Manning

Chelsea Manning

Son dakika Chelsea Manning haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chelsea Manning ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chelsea Manning haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chelsea Manning

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chelsea manning gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 chelsea manning haberi bulunmuştur. Tüm chelsea manning haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manning’den intihar mesajı
Manning’den intihar mesajı Amerikan Savunma Bakanlığı’na ait onbinlerce gizli belgeyi Wikileaks sitesine sızdırdığı için hapis yatan ve eski Başkan Barack Obama tarafından affedilen Chelsea Manning, hafta sonunda Twitter hesabından attığı mesajla, takipçilerini endişelendirdi.
29.05.2018 Dünya
O adam Vogue’a kapak oldu
O adam Vogue’a kapak oldu ABD'nin milyonlarca gizli yazışmasını ifşa eden WikiLeaks'e belgeleri temin eden ve hapiste cinsiyet değiştiren eski asker Chelsea Manning, dünyaca ünlü moda dergisi Vogue'a kapak oluyor.
11.08.2017 Dünya
Yürüyüşün yıldızı Chelsea
Yürüyüşün yıldızı Chelsea ABD’nin New York kentinde yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla devasa bir ‘onur yürüyüşü’ düzenlendi.
26.06.2017 Dünya
Yeni hayat
Yeni hayat Bradley Manning hapiste cinsiyet değiştirdikten sonra Chelsea adını almıştı.
19.05.2017 Dünya
Suçlama düşürüldü, ilk sözü "Savaş asıl şimdi başlıyor" oldu
Suçlama düşürüldü, ilk sözü "Savaş asıl şimdi başlıyor" oldu Hakkındaki tecavüz suçlamasının düşürülmesiyle ilgili konuşan Wikileaks'in kurucusu Assange, "Savaş bitmekten çok uzakta. Tam savaş asıl şimdi başlıyor" dedi.
19.05.2017 Dünya
Herkes şokta! İlk kez yüzünü gösterdi!
Herkes şokta! İlk kez yüzünü gösterdi! ABD ordu mensubu iken Wikileaks'e giz askeri belgeleri sızdırma suçundan 7 yıl hapis yatan Chelsea Manning, tahliyesinin ardından Instagram hesabından paylaşımlarda bulunuyor.
19.05.2017 Dünya
28 yıl erken çıktı
28 yıl erken çıktı ABD ordusunda görevliyken yüzbinlerce gizli dosyayı sızıntı sitesi Wikileaks’e verdiği için hapse atılan eski asker Chelsea Manning, dün tahliye oldu.
17.05.2017 Dünya
Trump: Nankör, vatan haini!
Trump: Nankör, vatan haini! ABD Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Obama görevinden ayrılmadan önce gizli askeri bilgileri sızdıran Chelsea Manning ile ilgili "Nankör vatan haini! Hapisten hiç çıkarılmamalıydı" sözlerini kullandı.
17.06.2021 Dünya
Obama 330 kişinin daha cezasını indirdi
Obama 330 kişinin daha cezasını indirdi ABD Başkanı Barack Obama'nın görevinin son gününde şiddet içermeyen narkotik suçlardan tutuklu 330 mahkumun cezasını indirdiği bildirildi
17.06.2021 Dünya
Wikileaks açıkladı: Assange ABD'ye iade edilmeye hazır
Wikileaks açıkladı: Assange ABD'ye iade edilmeye hazır Wikileaks, kurucusu Julian Assange'ın haklarının güvence altına alınması şartıyla ABD'ye iade edilmeye hazır olduğunu açıkladı.
19.01.2017 Dünya
Obama Beyaz Saray'da son basın toplantısını gerçekleştirdi
Obama Beyaz Saray'da son basın toplantısını gerçekleştirdi Cuma günü görevini Trump'a devredecek olan ABD Başkanı Obama, Beyaz Saray'daki son basın toplantısında Ortadoğu barışı, yeni dönemde ABD-Rusya ilişkileri ve cezasını hafiflettiği Manning ile ilgili değerlendirmelerde bulundu
17.06.2021 Dünya
Sızıntı kaynağını Trump’tan kurtardı
Sızıntı kaynağını Trump’tan kurtardı Başkan Obama, görev süresinin dolmasına 3 gün kala, halefi Trump’ın ‘idam edilmeli’ dediği, Wikileaks’e belge sızdıran eski asker Chelsea Manning’in cezasını indirdi.
17.06.2021 Dünya
Kremlin: Edward Snowden'i takip etmiyoruz
Kremlin: Edward Snowden'i takip etmiyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'nın eski Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) analisti Edward Snowden'ın hayatını takip etmediklerini ve planları hakkında bilgisi olmadığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Bırakmasına saatler kala Obama'dan flaş karar
Bırakmasına saatler kala Obama'dan flaş karar ABD Başkanı Obama, 2013 yılında casusluk ve diğer suçlardan 35 yıla mahkum edilen Chelsea Manning’i affetti
17.06.2021 Dünya
Yasak da, nereye kadar?
Yasak da, nereye kadar? Önce Twitter kuşu uçtu gitti, ardından YouTube karardı...
29.03.2014 Arşiv
Trans bireylere ordu yasak
Trans bireylere ordu yasak Daha önce göçmen, Müslüman ve kadın karşıtı görüşleriyle tepki çeken Başkan Donald Trump, şimdi de trans bireylerin bundan böyle Amerikan ordusunda görev almamasına karar verdi. Trump’ın açıklamasına BM, Uluslararası Af Ögrütü ve çok sayıda sivil toplum kuruluşundan tepki geldi
27.07.2017 Dünya
Ordu yardımıyla kadın olacak
Ordu yardımıyla kadın olacak ABD’ye ait gizli belgeleri Wikileaks’e sızdırmaktan hapiste olan eski asker Bradley Manning’in cinsiyet değiştirmek için talep ettiği hormon tedavisine ordudan onay çıktı...
13.02.2015 Dünya
Sormadan el koyacaklar!
Sormadan el koyacaklar! Suç işleyeceğinden şüphelenilirse...
4.01.2014 Dünya
'Kadın olmak istiyorum'
'Kadın olmak istiyorum' 35 yıla mahkum edilmişti...
22.08.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chelsea Manning ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chelsea manning haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.