Wikileaks

Wikileaks

Son dakika wikileaks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wikileaks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wikileaks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wikileaks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wikileaks gelişmeleri de dahil olmak üzere 804 wikileaks haberi bulunmuştur. Tüm wikileaks haberleri aşağıda listelenmiştir.
WikiLeaks'in kurucusu Assange, ABD'ye iade edilme kararına itirazı reddedildi
WikiLeaks'in kurucusu Assange, ABD'ye iade edilme kararına itirazı reddedildi WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'nin ABD'ye iade edilmesine ilişkin mahkeme kararına itirazı reddedildi.
14.03.2022 Dünya
ABD hükümetinin Assange'ın iadesine ilişkin başvurusu sonuçlandı
ABD hükümetinin Assange'ın iadesine ilişkin başvurusu sonuçlandı ABD hükümetinin, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın İngiltere'den iade edilmesinin önündeki engeli kaldırmak için mahkemeye yaptığı başvuru kabul edildi.
10.12.2021 Dünya
Assange'a ülkesinden şok! Vatandaşlığı düşürüldü
Assange'a ülkesinden şok! Vatandaşlığı düşürüldü Ekvador, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ı vatandaşlıktan çıkardığını duyurdu. Assange'a 2018 yılında vatandaşlık verilmişti.
28.07.2021 Dünya
Wikileaks'in kurucusu Assange'ın kefaletle serbest bırakılma talebi reddedildi
Wikileaks'in kurucusu Assange'ın kefaletle serbest bırakılma talebi reddedildi İngiltere’de mahkeme, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın kefaletle serbest bırakılma talebini reddetti.
6.01.2021 Dünya
ABD'den açıklama: "Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışacağız!"
ABD'den açıklama: "Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışacağız!" ABD Adalet Bakanlığı, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.
4.01.2021 Dünya
Julian Assange ABD'ye iade edilmiyor
Julian Assange ABD'ye iade edilmiyor İngiliz mahkemesi, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesi talebini reddetti.
4.01.2021 Bilim ve Teknoloji
BM Özel Raportörü'nden çağrı: "Wikileaks kurucusu Assange acilen serbest bırakılsın"
BM Özel Raportörü'nden çağrı: "Wikileaks kurucusu Assange acilen serbest bırakılsın" Birleşmiş Milletler (BM) İşkenceyle Mücadele Özel Raportörü Nils Melzer, Wikileaks kurucusu Julian Assange'ın tutulduğu hapishaneden "acilen salıverilmesi" için İngiltere'ye çağrıda bulundu.
8.12.2020 Dünya
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af!
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af! Kongreye yalan söylemek ve adaleti engellemek gibi suçlardan 3 yıl 4 ay hapis cezası alan Roger Stone, serbest kaldı.
11.07.2020 Dünya
WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange mahkemeye katılamadı
WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange mahkemeye katılamadı WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange’ın solunum problemi yaşadığı gerekçesiyle hapis yattığı İngiltere'nin başkenti Londra’daki Belmarsh Hapishanesi’nden görüntülü konferans yoluyla davaya katılamadığı belirtildi.
1.06.2020 Dünya
Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli…
Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli… Çin'de yayın yapan HKSTV Hong Kong Televizyonu'nun müdür yardımcısı, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un geçirdiği kalp ameliyatı sonrası öldüğünü iddia etti. Pyongyang'dan iddialara ilişkin herhangi bir yanıt verilemezken, sağlık durumunun kötü olduğuna yönelik iddialar ise birkaç gün önce reddedilmişti. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un hakkındaki ölüm iddiaları büyük yankı uyandırırken, Kuzey Kore hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli…
25.04.2020 Gündem
Bomba iddia! Trump o isme af teklif etti
Bomba iddia! Trump o isme af teklif etti ABD Başkanı Donald Trump’ın, Wikileaks Kurucusu Julian Assange’a Demokrat Parti e-maillerinin sızdırılmasında Rusya bağlantısını inkar etmesi koşuluyla af teklif ettiği iddia edildi.
19.02.2020 Dünya
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü?
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü? Türkiye Cumhuriyeti'nin 25'inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt vefat etti. Yaşar Büyükanıt'ın vefat etmesinden sonra, ''Yaşar Büyükanıt kimdir?'', ''Yaşar Büyükanıt nerelidir, kaç yaşındadır?'' soruları araştırılıyor. Eşinden dört gün sonra vefat eden Yaşar Büyükanıt kimdir, kaç yaşında ve nereli? Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın hayatı...
21.11.2019 Gündem
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde danışmanlığını yapan ve Rusya soruşturmasında ismi geçen Roger Stone, aralarında "Kongre'ye yalan söylemek" ve "adaleti engellemek" gibi maddelerden suçlu bulundu.
15.11.2019 Dünya
Assange'ın ABD'ye iade davası 2020'ye ertelendi
Assange'ın ABD'ye iade davası 2020'ye ertelendi İngiliz mahkemesi, Wikileaks'in kurucusu hakkındaki kararın gelecek yıl Şubat ayında verileceğini ilan etti.
14.06.2019 Dünya
Assange'ı iade kararını imzaladılar!
Assange'ı iade kararını imzaladılar! İngiltere İçişleri Bakanı Sajid Javid’in WikiLeaks kurucusu Julian Assange’ın ABD’ye iade kararını imzaladığı ortaya çıktı. Son kararı mahkeme verecek.
13.06.2019 Dünya
ABD, Assange’ın iadesi için talepte bulundu
ABD, Assange’ın iadesi için talepte bulundu ABD'nin, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange’ın iadesi için İngiltere’ye resmi bir talepte bulunduğu iddia edildi.
11.06.2019 Dünya
İsveç, Assange'ın tecavüz soruşturmasını yeniden açtı
İsveç, Assange'ın tecavüz soruşturmasını yeniden açtı İsveçli savcılar, Wikileaks'in kurucusuna yönelik dosyayı kurbanların talepleri doğrultusunda yeniden açtıklarını söylüyor.
13.05.2019 Dünya
Julian Assange'ın cezası belli oldu
Julian Assange'ın cezası belli oldu WikiLeaks kurucusu Julian Assange, kefalet koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle 50 hafta hapis cezasına çarptırıldı.
1.05.2019 Dünya
Rusya’dan Assange’ın tutuklanmasına eleştiri
Rusya’dan Assange’ın tutuklanmasına eleştiri Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Wikileaks kurucusu Julian Assange’ın tutuklanmasının basın özgürlüğü ve medyanın dokunulmazlığı ideallerine aykırı olduğunu söyledi.
12.04.2019 Dünya
"Assange'ın iadesine İngiliz hükümeti karşı çıkmalı"
"Assange'ın iadesine İngiliz hükümeti karşı çıkmalı" İngiltere'de ana muhalefet partisi lideri Jeremy Corbyn, Wikileaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iade edilmemesini istedi.
12.04.2019 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Julian Assange tutuklandı...
Dünyanın gözü oradaydı! Julian Assange tutuklandı... Wikileaks'in kurucusu Julian Assange, Londra'da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.04.2019 Dünya
Assange'ın gözaltına alınmasına Rusya'dan açıklama
Assange'ın gözaltına alınmasına Rusya'dan açıklama Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gözaltına alınan Wikileaks kurucusu Julian Assange'ın tüm haklarına saygı gösterileceğini umduklarını söyledi. Peskov, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, Assange'ın gözaltına alınmasına ilişkin "Tüm haklarına saygı gösterileceğini umuyoruz." dedi.
11.04.2019 Dünya
Assange gözaltına alındı!
Assange gözaltına alındı! Wikileaks kurucusu Assange, Londra'daki Ekvador Büyükelçiliği'nden çıkartılarak gözaltına alındı.
11.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wikileaks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wikileaks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.