Sınır

Sınır

Son dakika sınır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.352 sınır haberi bulunmuştur. Tüm sınır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık edecek. Beştepe'deki toplantıda 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra ekonomideki son gelişmeler ele alınacak.
20.05.2024 Gündem
14 ilde 'Kalkan' operasyonu!  Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı
14 ilde 'Kalkan' operasyonu! Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
20.05.2024 Gündem
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ mensubu 5 şüphelinin Edirne'de yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
17.05.2024 Gaziantep
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında çok önemli detay yatırımcıya aktarıldı. Altın yeni güne yükselişini güçlendirerek başladı. Ons altın 2400 dolar psikolojik sınırına dayandı. Buradan destek gören altın gram fiyatı 2450 TL üzerinde fiyatlanıyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası yatırımcısı 'Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını ne kadar' sorusuna yanıt arıyor. İşte 16 Mayıs 2024 canlı altın rakamları…
16.05.2024 Ekonomi
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Çambir Sokak'taki harçlık isteğine olumsuz yanıt veren halası Safiye Vardar'ı öldüren, babaannesi Sabriye Balaban'ı da bıçakla boğazından yaralayan Yiğit Balaban, halasının kendisini ağır sözlerle tahrik ettiğini iddia edip, niyetinin onu öldürmek olmadığını söyledi.
16.05.2024 Gündem
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon!
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon! PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
16.05.2024 Gündem
Ermenistan işgali altındaki 4 bölge Azerbaycan’a iade edilecek
Ermenistan işgali altındaki 4 bölge Azerbaycan’a iade edilecek Azerbaycan ile Ermenistan, 1. Karabağ Savaşı’nda Ermenistan tarafından işgal edilen 4 köyün Azerbaycan’a iade edilmesi için protokol imzalandı.
15.05.2024 Dünya
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’ Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kura psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Oyunculuğa veda eden Kural daha sonra ekranlara dönme kararı almış ve harekete gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi görmüştü. Son halini sosyal medya hesabından yayınladı.
15.05.2024 Magazin
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı Survivor'da bu hafta ilk gitme adayı olan Özgür'ün ardından ikinci eleme adayı da belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede Mavi Takım, Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Oyunda sinir krizi geçiren Yunus Emre ise parkurun parçalarını yerinden söktü ve resmen ortalığı dağıttı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
14.05.2024 Magazin
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.
13.05.2024 Adana
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hayvan besicileri sürülerini otlatmaya çoban bulamıyor. Masrafsız aylık 35 bin ila 60 bin TL arasında değişen ‘çoban aranıyor’ ilanları sonuç vermiyor. Hayvancılığın bitme noktasına geldiğinden yakınan besiciler çareyi ithal çobanda arıyor...
9.05.2024 Ekonomi
700 yıllık Musa Ballı konağı zamana meydan okuyor
700 yıllık Musa Ballı konağı zamana meydan okuyor Adana tarihi kent merkezinde bulunan ve Tepebağ ve Kayalıbağ mahalleleri arasında sınır oluşturan 700 yıllık Musa Ballı Konağı zamana meydan okuyor.
8.05.2024 Adana
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi!
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi! Refah sınır kapısının Gazze tarafında kontrolü sağladığını duyuran İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF),“Pazar günü sınır bölgesinden Kerem Şalom sınır kapısına roket atılması sonucunda dört IDF askeri ölmüş, diğerleri de yaralanmıştı” dedi.
7.05.2024 Gündem
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi AP, İsrail'in Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladığını dünyaya duyurdu. IDF'den konu ile ilgili açıklama gelirken ülke basını bölgeden ilk kareleri yayınladı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
6.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.