Operasyon

Operasyon

Son dakika operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.598 operasyon haberi bulunmuştur. Tüm operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Gündem
'Kalkan-21' operasyonu!  16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland
'Kalkan-21' operasyonu! 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı" dedi.
5.05.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
4.05.2024 Gündem
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamada, 'Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.' ifadeleri kullanıldı.
3.05.2024 Gündem
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi Konya'da polisin psikiyatri uzmanı doktor Ferit Karaduman'ın özel kliniğinde para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan hap reçete ettiği bilgisi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düzenlediği operasyonla yakalandı. Yapılan operasyonda 51 kişi gözaltına alındı, 35 şüphelinin ise tutuklandığı açıklandı.
3.05.2024 Gündem
İnternet sitesini kopyalayarak dolandırıcılık yapanlara operasyon! Bu kez hedef Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü
İnternet sitesini kopyalayarak dolandırıcılık yapanlara operasyon! Bu kez hedef Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İstanbul'da Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini kopyalayarak sahte site oluşturan ve bu site üzerinden insanların kredi kartlarını kopyalayan şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken 23 cep telefonu ele geçirildi.
3.05.2024 Gündem
İsrailli organ şebekesini Adana polisi çökertti! Soruşturma derinleşti
İsrailli organ şebekesini Adana polisi çökertti! Soruşturma derinleşti Adana’da polisin sahte pasaport üzerine yaptığı incelemede Türkiye, İsrail ve Suriye üçgenindeki ‘organ ticareti’ şebekesi deşifre oldu. Suriyeli şüphelilerin böbreklerini para karşılığı sattığı, nakil işleminin gerçekleşebilmesi için alıcı İsrailli E.A.M. (28) ve S.A.S.’nin (68) akrabası gibi gösterilerek sahte pasaport düzenlendiği tespit edildi.
3.05.2024 Adana
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
12 ilde DEAŞ operasyonu! 41 şüpheli yakalandı
12 ilde DEAŞ operasyonu! 41 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-34 Operasyonları'nda 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
1.05.2024 Gündem
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
MSB: 5 terörist etkisiz hale getirildi!
MSB: 5 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. MSB, "En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." dedi.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-33' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
30.04.2024 Gündem
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş, Esenyurt, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Pendik ilçelerinde düzenlenen Mahzen-33 Operasyonları'nda 16 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.