Sinem Umaş

Sinem Umaş

Son dakika sinem umaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinem umaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinem umaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Umaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem umaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 sinem umaş haberi bulunmuştur. Tüm sinem umaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Umaş yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Sinem Umaş yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş, yeni imajıyla şaşırttı. Umaş'ı görenler, "Bambaşka biri olmuş" yorumlarında bulundu.
27.02.2022 Magazin
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’ Hayvanseverler, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki barınakların içler acısı halini sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşarak harekete geçilmesi için çağrıda bulunuyor. Ordu, Erdek, Diyarbakır, Kızılcahamam, Niksar, Trabzon, Adana ve Karaman gibi il ve ilçelerde belediyelere ait barınaklarda çok sayıda köpeğin aynı kafese konulduğu, köpeklerin açlıktan ölü köpekleri yediği ve kısırlaştırma adıyla zehirlenerek öldürüldükleri fotoğraflarla belgelendi. Korkunç görüntülerin yayınlanması üzerine bazı belediyeler soruşturma başlattı.
21.08.2019 Gündem
Sinem Umaş'ın kolları yandı
Sinem Umaş'ın kolları yandı Evlilik programıyla adını duyuran Sinem Umaş'ın, düdüklü tencerenin patlaması nedeniyle kolları yandı.
13.06.2019 Magazin
Canlı yayında gerginlik! Bülent Ersoy ve Sinem Umaş karşı karşıya!
Canlı yayında gerginlik! Bülent Ersoy ve Sinem Umaş karşı karşıya! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da ünlüler ve hayvanseverler arasında yaşanan kürk tartışması devam ediyor.
11.03.2019 Magazin
Yıllar sonra gelen 'Semra Hanım' açıklaması
Yıllar sonra gelen 'Semra Hanım' açıklaması Sinem Umaş: Ata'yı gerçekten sevsem Semra Hanım engel olamazdı
8.02.2019 Magazin
Sinem Umaş, hakim karşısına çıktı
Sinem Umaş, hakim karşısına çıktı 'Gelinim olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş, polis memurlarına mukavemet gösterdiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Sinem Umaş suçlamaları kabul etmeyerek "Polis memuru beni çekip sarstı. Düştüm. Bacağımdan yaralandım. Beni yerde sürükledi" dedi
6.02.2019 Magazin
Birbirlerine girdiler! Sinem ve Didem...
Birbirlerine girdiler! Sinem ve Didem... Manken Didem Soydan, peluş üzerinde verdiği poz için kendisini 'Hayvan cesedinin üzerinde oturmuş' diyerek eleştiren 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş'la sosyal medyada birbirine girdi.
24.12.2018 Magazin
Sinem Umaş'ın 13 yıl hapsi isteniyor
Sinem Umaş'ın 13 yıl hapsi isteniyor "Gelinim Olur musun?" yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından dava açıldı.
14.11.2018 Magazin
Oyuncu Sinem Umaş'ın darp iddiasına emniyetten yanıt
Oyuncu Sinem Umaş'ın darp iddiasına emniyetten yanıt Sinem Umaş, polis tarafından darp edildiği öne sürerek şikayetçi oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise, "Sinem Umaş hakkında 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Mala zarar verme', 'Hakaret' ve 'Görevli memuru darp etme' suçlarından adli işlemler yapılarak nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla adliyeye sevk edilmesi istenilmiştir" açıklamasını yaptı.
18.10.2018 Gündem
Sinem Umaş kimdir?
Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş hakkındaki bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Gelin programınının tanıdık yüzü Sinem Umaş'ın darp edildiği haberleri gündemde yankılanıyor. İşte Sinem Umaş kimdir? Sorusunun yanıtı...
18.10.2018 Gündem
‘Gelinim Sinem’ ile polisin bira kavgası karakolda bitti
‘Gelinim Sinem’ ile polisin bira kavgası karakolda bitti Bir döneme damga vuran ‘Gelinim Olur Musun?’ programının en ünlü simalarından Sinem Umaş, gece yarısı aldığı biraları hangi tekel bayiinden aldığını söylemediği için polislerce yerlerde sürüklendiğini iddia edince karakolluk oldu. Polisler de ‘Biz de şikayetçiyiz’ dedi
18.10.2018 Gündem
Resmen çıldırdı: S..ucam Semra’ya da gelinine de...
Resmen çıldırdı: S..ucam Semra’ya da gelinine de... 'Gelinim Olur Musun' adlı televizyon şovuyla tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Sinem Umaş, sosyal medya hesabından o dönemi hatırlatan bir takipçisine sert ifadelerle çıkıştı.
8.12.2017 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı!
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı! İşte Benim Stilim All Star 16 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Sinem Umaş galada eleneceğini düşündüğünü söyledi.
17.11.2015 Sinema-Dizi
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı!
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı! Çiğdem Çelik, Sinem Umaş'ın önceden katıldığı "Gelinim Olur Musun?" programının adını söylemeyince Sinem'in adını hatırlayamadığını söyledi...
17.11.2015 Magazin
İşte Benim Stilim'de şaşırtan eleme
İşte Benim Stilim'de şaşırtan eleme İşte Benim Stilim All star elemesinde bu hafta jürinin önüne gelen isimler Sinem Umaş ile İlbige Uzun oldu...
16.11.2015 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elendi?
İşte Benim Stilim'de kim elendi? Tv8'in fenomen olan yarışması İşte Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim'de eleme gecesinde neler yaşandı! İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte tüm ayrıntılar haberimizde..
8.06.2015 Magazin
İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?
İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? Tv8'nin fenomen olan yarışması İşte Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim yarışmasına bu hafta kim veda etti? İşte ayrıntılar..
18.05.2015 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elendi?
İşte Benim Stilim'de kim elendi? TV8 ekranlarında saat 22...
16.05.2015 Televizyon
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu Sinem Umaş İşte Benim Stilim yarışmasında ilk gözyaşını döktü.
11.04.2015 Magazin
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu İşte Benim Stilim'de bu hafta skandal yaratan isim ise Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi yarışmaya gerçek kürs ile katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Barazi, durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Sinem Umaş 'şu an senden nefret ettim" diyerek canlı hayvan derisinden kürkle yarışmaya katılan Duygu Barazi'ye tepki gösterdi ve ağlamaya başladı.
11.04.2015 Sinema-Dizi
Sinem Umaş çıkan haberlerden müzdarip
Sinem Umaş çıkan haberlerden müzdarip Gelinim olur musun Sinem Umaş artık yeniden gündemde ve ekranda. Gelinim olur musun Sinem Umaş daha önce Fuhuş operasyonu olan barbie bebek operasyonunda alınmış ama masum olduğu zaten kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Dolayısı ile eski haberlerinden rahatsız olan Sinem Umaş eski hallerini unutmak istediğini ve eski haberlern doğru olmadığını zaman içinde kanıtlayacağını açıkladı.
6.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Umaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem umaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.