Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Tv8'in fenomen olan yarışması İşte Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim'de eleme gecesinde neler yaşandı! İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte tüm ayrıntılar haberimizde..

TV8'nin en çok izlenen yarışmalarında biri olan İş Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. İş Benim Stilim'de elem gecesinde Ezgi Ünal ile birlikte elemeye çıkan Sinem Umaş İşte Benim Stilim'e veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİ OYLAMASI

Heyecanlı dakikaların yaşandığı İşte Benim Stilim'de bu hafta iki konsept sergilendi. Yarışmacıların konseptleri; arabesk ve sosyal sorumluluk projeleri. Ezgi Ünal taç giydiği halde elemeye çıktı. Sinem Umaş da elemenin diğer adayı oldu.Ezgi gecenin en kötüsü olunca ağladı ve 'Böyle olacağını hiç düşünemedim" dedi. Yarışmacılar ise Sinem Umaş ismini verdi.

Hakan Altun "Ezgü Ünal",İvana Sert "Sinem Umaş",Uğurkan Erez "Sinem Umaş",Kemal Doğulu "Sinem Umaş" adını verdi.Nur Yerlitaş da son kez Sinem Umaş deyince İşte Benim Stilim'de elenne isim belli oldu.

SİNEM UMAŞ 3 İSMİ BOMBALADI

Eski şöhreti ile yarışmada kaldığı öne sürülen Sinem Umaş, final öncesinde elenince şoke oldu. Sinem Umaş elenmesinden yarışmadaki üç ismi sorumlu tuttu. Elendikten sonra konuşan Sinem Umaş "Beklemiyordum elenmeyi en azından Zeynep'ten önce. Sonunda elenmek çok üzücü. Üç kişi sürekli üstüme geldi. Gittiğime çok üzülüyorum. " dedi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim eleme gecesi izle