Gelinim Olur Musun

Gelinim Olur Musun

Son dakika Gelinim Olur Musun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gelinim Olur Musun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gelinim Olur Musun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelinim Olur Musun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelinim olur musun gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 gelinim olur musun haberi bulunmuştur. Tüm gelinim olur musun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanan Caner Toygar, bir süredir Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapıyor. Ünlü isim, dün nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini yapan Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu.
12.06.2023 Magazin
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
Sinem Umaş yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Sinem Umaş yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş, yeni imajıyla şaşırttı. Umaş'ı görenler, "Bambaşka biri olmuş" yorumlarında bulundu.
27.02.2022 Magazin
Sinem Umaş'ın kolları yandı
Sinem Umaş'ın kolları yandı Evlilik programıyla adını duyuran Sinem Umaş'ın, düdüklü tencerenin patlaması nedeniyle kolları yandı.
13.06.2019 Magazin
Semra Kaynana: Ata'nın vefatından sonra Sinem hiç aramadı
Semra Kaynana: Ata'nın vefatından sonra Sinem hiç aramadı Bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur musun'un 'Semra Kaynana'sı, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Oğlu Ata’nın vefatından sonra zor günler geçiren Semra Yücel, bilinmeyenleri anlattı.
4.04.2019 Magazin
Yıllar sonra gelen 'Semra Hanım' açıklaması
Yıllar sonra gelen 'Semra Hanım' açıklaması Sinem Umaş: Ata'yı gerçekten sevsem Semra Hanım engel olamazdı
8.02.2019 Magazin
Sinem Umaş, hakim karşısına çıktı
Sinem Umaş, hakim karşısına çıktı 'Gelinim olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş, polis memurlarına mukavemet gösterdiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Sinem Umaş suçlamaları kabul etmeyerek "Polis memuru beni çekip sarstı. Düştüm. Bacağımdan yaralandım. Beni yerde sürükledi" dedi
6.02.2019 Magazin
Birbirlerine girdiler! Sinem ve Didem...
Birbirlerine girdiler! Sinem ve Didem... Manken Didem Soydan, peluş üzerinde verdiği poz için kendisini 'Hayvan cesedinin üzerinde oturmuş' diyerek eleştiren 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş'la sosyal medyada birbirine girdi.
24.12.2018 Magazin
Sinem Umaş'ın 13 yıl hapsi isteniyor
Sinem Umaş'ın 13 yıl hapsi isteniyor "Gelinim Olur musun?" yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından dava açıldı.
14.11.2018 Magazin
'Gelinim olur musun?' deyip Adnan Oktar'a götürdü
'Gelinim olur musun?' deyip Adnan Oktar'a götürdü Tutuklu Adnan Oktar'ın suç örgütüne yönelik dün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Nursel Tekin’in genç kızları “gelinim olacaksın” vaadiyle kandırarak Adnan Oktar’a götürdüğü iddia edildi. Nursel Tekin’in oğlu Hasan Can Tekin de reşit olmayan 4 kız çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasıyla 20 Temmuz tarihinde tutuklanmıştı.
23.10.2018 Gündem
Sinem Umaş kimdir?
Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş hakkındaki bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Gelin programınının tanıdık yüzü Sinem Umaş'ın darp edildiği haberleri gündemde yankılanıyor. İşte Sinem Umaş kimdir? Sorusunun yanıtı...
18.10.2018 Gündem
‘Gelinim Sinem’ ile polisin bira kavgası karakolda bitti
‘Gelinim Sinem’ ile polisin bira kavgası karakolda bitti Bir döneme damga vuran ‘Gelinim Olur Musun?’ programının en ünlü simalarından Sinem Umaş, gece yarısı aldığı biraları hangi tekel bayiinden aldığını söylemediği için polislerce yerlerde sürüklendiğini iddia edince karakolluk oldu. Polisler de ‘Biz de şikayetçiyiz’ dedi
18.10.2018 Gündem
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı gündemde merak konusu oldu ve araştırılıyor. Instagram hesabından veda eden Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Peki Caner Toygar yaşıyor mu?
29.03.2018 Gündem
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Magazin
Resmen çıldırdı: S..ucam Semra’ya da gelinine de...
Resmen çıldırdı: S..ucam Semra’ya da gelinine de... 'Gelinim Olur Musun' adlı televizyon şovuyla tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Sinem Umaş, sosyal medya hesabından o dönemi hatırlatan bir takipçisine sert ifadelerle çıkıştı.
8.12.2017 Magazin
Caner ile Berke evleniyor!
Caner ile Berke evleniyor! 'Gelinim Olur Musun' programında Caner-Tülin aşkıyla bir zamanlar gündemden düşmeyen damat adayı, aradığı eşi Esra Erol'da buldu.
30.03.2017 Magazin
Ebru Akel kimdir?
Ebru Akel kimdir? Ebru Akel bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor. Ekranların bir dönemler aşina olduğu Ebru Akel'in özel hayatı oldukça merak ediliyor. Yeni bir programa başlaması gündemde olan güzel isim Ebru Akel hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
'Oğlumu 2 bin lira için gönderdim'
'Oğlumu 2 bin lira için gönderdim' 'Gelinim Olur musun' yarışmasıyla bir döneme damgasını vuran Semra Kaynana Kanal D ekranlarının magazin programı 'Renkli Sayfalar'a konuk oldu...
16.06.2016 Magazin
Dedikodular doğru çıktı
Dedikodular doğru çıktı TV 8 de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında açıklama yapan 'Salih Keçeci, Rıza Esendermir ile görüştüğünü söyleyerek Esendemir'in "Bu sıkıntıların birbirimizi yıpratacağını anlayınca boşanma kararı aldık" dediğini belirtti...
19.01.2016 Magazin
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı!
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı! Çiğdem Çelik, Sinem Umaş'ın önceden katıldığı "Gelinim Olur Musun?" programının adını söylemeyince Sinem'in adını hatırlayamadığını söyledi...
17.11.2015 Magazin
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu
Gelin Sinem gözyaşlarına boğuldu Sinem Umaş İşte Benim Stilim yarışmasında ilk gözyaşını döktü.
11.04.2015 Magazin
Sinem Umaş çıkan haberlerden müzdarip
Sinem Umaş çıkan haberlerden müzdarip Gelinim olur musun Sinem Umaş artık yeniden gündemde ve ekranda. Gelinim olur musun Sinem Umaş daha önce Fuhuş operasyonu olan barbie bebek operasyonunda alınmış ama masum olduğu zaten kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Dolayısı ile eski haberlerinden rahatsız olan Sinem Umaş eski hallerini unutmak istediğini ve eski haberlern doğru olmadığını zaman içinde kanıtlayacağını açıkladı.
6.04.2015 Magazin
Asla Vazgeçmem demediler!
Asla Vazgeçmem demediler! “Asla Vazgeçmem” dizisinin beklenen reytingi almaması nedeniyle oyuncular ücretlerinde indirim yapmak zorunda kaldı.
2.04.2015 Magazin
'Gelinim Olur Musun' Yarışmasıyla Ünlenen Sinem Ekranlara Geri Dönüyor
'Gelinim Olur Musun' Yarışmasıyla Ünlenen Sinem Ekranlara Geri Dönüyor Türkiye'nin yıllar önce 'Gelinim Olur Musun' yarışmasıyla tanıdığı Sinem Umaş, şaşırtan değişimiyle İşte Benim Stilim'de yarışarak yeniden ekranlarda boy gösterecek. işte Gelinim Olur Musun Sinem hakkında tüm detaylar...
2.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gelinim Olur Musun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelinim olur musun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.