Selami Altınok

Selami Altınok

Son dakika selami altınok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selami altınok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selami altınok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selami Altınok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selami altınok gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 selami altınok haberi bulunmuştur. Tüm selami altınok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi Türkiye ile Brezilya arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesine katkı ve pandemi dönemindeki özverili çalışmalar nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye Brezilya Devlet Nişanı verildi.
21.12.2023 Ekonomi
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Bakan Varank, Erzurum'da süt ürünleri tesisini açtı
Bakan Varank, Erzurum'da süt ürünleri tesisini açtı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erzurum'da kurulan Süt Ürünleri Üretim Tesisi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Bakan Varank, bakanlık olarak bölgesel kalkınmadan sorumlu olduklarını belirterek, "Bölgelerde, şehirlerde, ilçelerde ekonomiye etki edecek hangi değerli proje varsa bu projeyi çalışıp uygulamaya alıyoruz" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Veliler dikkat! Bakan Özer duyurdu, bunu yapmayın
Veliler dikkat! Bakan Özer duyurdu, bunu yapmayın Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4.’sü Erzurum'da düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’na katıldı. Toplantıda yatırımlarla ilgili konuşan Bakan Özer, “Erzurum'daki 278 milyonluk Milli Eğitim Bakanlığı yatırımını 888 milyona çıkarmış bulunuyoruz” dedi. Öte yandan bağış yapmak ile kayıt yapmanın arasında fark olduğunu ifade eden Bakan Özer, “Bağış yapmak isteyen bağış yapabilir ama bu ülkede hiç kimseden kayıt için devlet okullarından bağış alınamaz. Biz nasıl yıllardan beri yardımcı kaynaklardaki kronik problemleri çözdüysek, çocuklara yardımcı kaynakları ücretsiz olarak gönderdiysek, okullarımızın da tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız” açıklamalarında bulundu.
26.07.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler TÜBİTAK’ın her yaştan astronomi meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni göğe bakma durağı Erzurum oldu. Çok sayıda gökyüzü tutkunu Anadolu’nun çatısından uzayı gözlemleme imkanı buldu.
23.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı Her yaştan astronomi meraklısının buluştuğu gökyüzü gözlem etkinliği, Diyarbakır ve Van’ın ardından bu kez Erzurum’da yapıldı.
22.07.2022 Gündem
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Son dönemde bakıyorsunuz bizim muhalefet, bizim projelerimizi de sahiplenmeye başlamış. Neymiş efendim; KYK borçlarındaki faizin kaldırılmasını onlar söylemiş de o yüzden muhalefetin liderine teşekkür ediyorlar. Vallahi pes, billahi pes. Bunlar iyice 'yavuz hırsız' moduna girip siyaset yapmaya çalışıyor" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Köy korucusu alımı 2020 | Köy korucusu alımı ne zaman olacak?
Köy korucusu alımı 2020 | Köy korucusu alımı ne zaman olacak? Köylerde görev yapan jandarmalara da destek sağlaması açısından önemli bir görevi üstlenen, silahlı olarak görevlendirilen köy korucuları alımı ne zaman olacak sorusu, bu sıralar oldukça merak ediliyor. Jandarma Bölük Kamutanı’nın emir komutasında bulunun köy korucusu alımı hakkında merak edilenleri derledik. İşte köy korucusu alımı 2020 detaylar…
21.12.2019 Personel Alımı
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin görüntüleri...
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin görüntüleri... Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok, 17-25 Aralık’ta İstanbul Emniyeti’nde yaşananlarla ilgili bilgiler verdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Kamuoyu ile ilk kez paylaşılan bu bilgileri aşağıda Selami Altınok’un ağzından aktarıyorum" diye aktararak, bugünkü köşesinde detayları paylaştı.
19.12.2019 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Erzurum'da
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Erzurum'da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "AK Parti, sağlık, ulaştırma ve altyapı, tüm bu açıdan bakıldığında sanayi, endüstri, istihdamda büyük hizmetler ortaya koydu ama tabi bizim şiarımız şu, durmak yok, çalışmaya devam." dedi.
6.12.2019 Siyaset
Şehitlerimizi uğurladık
Şehitlerimizi uğurladık Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin, Jandarma Komando Uzman Çavuş Mehmet Uçar ve Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık'ın cenazeleri toprağa verildi.
22.08.2019 Gündem
"En büyük savunma gücümüz millet ruhudur"
"En büyük savunma gücümüz millet ruhudur" TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 100. yılı kutlanan Erzurum Kongresi ve milli mücadeleye ilişkin, "O gün vatanımızı bölmeye, parçalamaya, önce işgal edip ardından peşkeş çekmeye yeltenen düşmanlar, bugün de benzer oyunlar oynamaktadırlar. Ancak milletimiz, bu kirli oyunları geçmişte millet ruhu ile bozmuştur. Bugün de herhangi bir işgal yahut bölme teşebbüsüne karşı en büyük savunma gücümüz işte bu millet ruhudur." değerlendirmesinde bulundu.
23.07.2019 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Erzurum'da
TBMM Başkanı Şentop, Erzurum'da TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Erzurum Kongresi'nin 100. yıl dönümü kutlamalarına katılmak için geldiği kentte Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
23.07.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız'
Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri...
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri... TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Anayasa Komisyonu Başkanlığına AK Parti'den Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Başkanvekilliğine Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sözcülüğe Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Katipliğe Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz getirildi.
19.07.2018 Siyaset
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
Bakan Soylu: 1 Nisan'dan beri 123 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu: 1 Nisan'dan beri 123 terörist etkisiz hale getirildi İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, 1 Nisan'da bahar ve yaz operasyonlarını başlattıklarını belirterek, geçen 21 günde 123 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
21.04.2018 Siyaset
Kimlik ve ehliyet sorgulamasında yeni dönem
Kimlik ve ehliyet sorgulamasında yeni dönem Kimlik ve sürücü belgesi sorgulamalarının daha hızlı yapılması amacıyla üretilen barkod ve karekod okuyucu sistem ilk kez kullanıldı. Sistemle yeni kimlik ve sürücü belgesi sorgulamaları 2 saniye içinde yapılabiliyor
20.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polis teşkilatımız huzur ve güvenin kaynağıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polis teşkilatımız huzur ve güvenin kaynağıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,“Polis Teşkilatımız, kimi dönemlerde tahribata maruz kalsa da, cumhuriyet tarihimizde yaşadığımız buhranlı dönemlerin hepsinde, milletimizin huzur ve güven kaynağı olabilmeyi daima başarmıştır” dedi.
9.04.2018 Siyaset
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgi veren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Teşkilatta tespitli FETÖ’cü kalmadı. Şimdi daha güçlü olarak kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz" ifadesini kullandı.
9.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selami Altınok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selami altınok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.