Koridor

Koridor

Son dakika koridor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koridor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koridor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koridor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koridor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 koridor haberi bulunmuştur. Tüm koridor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz'
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz' İstanbul'da 10 maddede yerine getirilmediğini belirttiği vaatleri sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Nisanda geliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe, Kayseri'de kazandı! 2 yıldızı kırmızı kart gördü
Fenerbahçe, Kayseri'de kazandı! 2 yıldızı kırmızı kart gördü Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Mondihome Kayserispor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe, karşılaşmayı 4-3 kazandı. Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı, Kayserispor karşısında 90+9. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Cezalı duruma düşen Fred ve Mert Hakan böylece pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.
20.12.2023 Fenerbahçe
MKE Ankaragücü, Rizespor maçının sonrasındaki koridor görüntülerini paylaştı
MKE Ankaragücü, Rizespor maçının sonrasındaki koridor görüntülerini paylaştı MKE Ankaragücü, ligin 15'inci haftasındaki Rizespor maçından sonra yaşanan olayların ardından koridor görüntülerini paylaştı.
20.12.2023 Vatan TV
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Gündem
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Zengezur için Azerbaycan ile çok yakın çalışıyoruz
Bakan Uraloğlu: Zengezur için Azerbaycan ile çok yakın çalışıyoruz Azerbaycan'da düzenlenen 'Türk Devletleri Teşkilatı Ulaştırma Bakanları Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tüm bölge ülkelerinin istifade edeceği Zengezur Koridoru'nun bağlantıları ile bir an önce bitirilmesi için Azerbaycan ile çok yakın çalıştıklarını söyledi.
16.11.2023 Ekonomi
İzlanda’da yanardağ alarmı: Kasabanın tamamı tahliye edildi
İzlanda’da yanardağ alarmı: Kasabanın tamamı tahliye edildi İzlanda Meteoroloji Ofisi, Reykjanes yarımadasında bulunan Fagradalsfjall yanardağında birkaç gün içinde patlama meydana gelebileceği ve bölgede sismik aktivitenin bulunduğunu duyurdu. İzlanda Cumhurbaşkanı Gudni Johannesson, Grindavik kasabasının tahliye edildiğini ve bölgede acil durum ilan edildiğini duyurdu. 
12.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat ara
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat ara ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail'in Filistinli sivillerin Gazze Şeridi’nin güneyine geçmeleri ve insani yardım sağlanması için her gün 4 saat boyunca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki saldırılara ara vereceğini duyurdu.
9.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu. Batı'nın İsrail'e ateşkes çağrısında bulunmamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bırakın eleştiriyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içindeler. Kur'an-ı Kerim'i yakanlara göz yumanlar Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar." ifadelerini kullandı.
9.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu, Özbekistan'da: İş birliğimizi güçlendirip ülkelerimizin ilişkilerine ivme kazandırmayı sürdüreceğiz
Bakan Uraloğlu, Özbekistan'da: İş birliğimizi güçlendirip ülkelerimizin ilişkilerine ivme kazandırmayı sürdüreceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridorun stratejik öneminin uluslararası ticaret, coğrafi konum ve güvenlik açısından sağladığı avantajlar nedeniyle günümüzde daha da önemli hale geldiğini belirterek, “Biz bölge ülkelerine yaptığımız taşımalarda demiryolunun payını arttırmak istiyoruz” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir Katar'ın başkenti Doha'da İsrail'in Gazze'ye düzenleyeceği olası kara harekatı hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 'Gazze'ye yönelik bir kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir' dedi.
25.10.2023 Gündem
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu Uçakla ortalama 1 saatle geçilen İstanbul-Ankara arası Süper Hızlı Tren ile 1 saat 20 dakikada geçilebilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dev projeler için tarih verdi. Uraloğlu, "Ankara İzmir Yüksek Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlamış olacağız. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek" dedi.
22.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Koridor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koridor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.