Eros

Eros

Son dakika eros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eros gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 eros haberi bulunmuştur. Tüm eros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi Yürüme güçlüğü çeken hayvanlar için boş varillerden tren yaptıran Buket Özgünlü, engelli hayvanları her gün trenle gezdiriyor. 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmesiyle ilgili de konuşan Özgünlü, "Eros için çok üzülüyorum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 'Eros davası' yorumu: Bugüne kadarki en yüksek ceza
Bakan Tunç'tan 'Eros davası' yorumu: Bugüne kadarki en yüksek ceza Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen cezanın, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek ceza olduğunu söyledi.
13.03.2024 Gündem
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan davası ne oldu, Eros davasının sonucu nedir?
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan davası ne oldu, Eros davasının sonucu nedir? İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya katılmak isteyenler yoğun kalabalığa neden olunca Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" sözleriyle kendini savunurken davanın sonucu sorgulanmaya başlandı. Peki, Eros davası ne oldu, İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İşte İbrahim Keloğlan dava sonucu
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu Küçükçekmece'de Eros adlı kedinin İbrahim Keloğlan tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, avukatların ve savcıların iyi hal indirimine yönelik itirazlarını kabul etti. Peki, İbrahim Keloğlan tutuklandı mı?
20.02.2024 Gündem
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Mete Gazoz'un sevgilisi sosyal medyayı salladı! 'Eros Mete'yi kalbinden vurmuş'
Mete Gazoz'un sevgilisi sosyal medyayı salladı! 'Eros Mete'yi kalbinden vurmuş' GQ ödül törenlerinde şık siyah elbisesi ile Milli gururumuz Olimpitar şampiyonu Mete Gazoz'un yanında güzelliği ile büyüleyen sevgilisi Melike Ayvaz merak konusu oldu.
29.12.2021 Magazin
'Anadolu'nun Pompeisi' Myra'dan tarih fışkırdı
'Anadolu'nun Pompeisi' Myra'dan tarih fışkırdı Antalya'nın Demre ilçesindeki Myra Antik Kenti'nde süren kazıların bu yılki bölümünde de önemli eserler bulundu. Myra-Andriake Kazıları Başkanı Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik'in 'Anadolu'nun Pompeisi' olarak nitelendirdiği Myra'da geçen yılki kazılarda bulunan toprak heykelcik dizisinin devamı olan yeni heykelcikler ve eşyalar bu yılki kazılarda ortaya çıkarıldı.
6.10.2021 Kültür Sanat
Asteroidler, uzayın gizemlerine kapı aralıyor
Asteroidler, uzayın gizemlerine kapı aralıyor Gezegenlerin ve uyduların oluşumundan artakalan malzemelerin öbekler halinde birleşmesiyle oluşan gök cisimleri olan asteroidler, Dünya'ya çarpma olasılığıyla tehdit oluşturuyor.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne?
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne? Bay J Kerem Bürsin olayı merak içinde araştırılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, katıldığı ödül töreninde sunucu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinden sonra salonu terk etti. Bay J kimdir? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne, nereli, mesleği nedir? İşte Bay J biyografisi…
12.03.2021 Gündem
Dudak dolgusunun faydaları
Dudak dolgusunun faydaları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusu enjeksiypnuyla dudak ve dudak çevresinde yapılabilecek düzeltmeleri sizler için anlattı.
15.12.2020 Sağlık
Kazı ekibi Patara'da iki heykel daha buldu
Kazı ekibi Patara'da iki heykel daha buldu Antalya'nın Kaş ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2020 Yılı'nın teması olarak belirlenen dünyaca ünlü Patara Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında, yüzlerce yıl öncesine ait iki heykel daha ortaya çıkartıldı. Yeni bulunan heykelllerden birinin parçası üstünde Eros'un mini ayak parmakları olduğu açıklandı.
26.05.2020 Gündem
İdeal dudak dolgusu tasarımı
İdeal dudak dolgusu tasarımı Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusunun yüzün genel şekli üzerinde çok etkili bir rol oynayabileceğini belirtti.
19.05.2020 Sağlık
Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte Nasa'dan göktaşı açıklaması
Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte Nasa'dan göktaşı açıklaması NASA, 29 ve 89 metre genişliğinde iki meteorun dünya yörüngesine gireceğini aktardı. Peki, Meteorların dünyaya çarpma olasılığı var mı? Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte NASA'nın merak edilen açıklaması...
14.04.2020 Gündem
Stadyum için yapılan kazıdan tarih çıktı
Stadyum için yapılan kazıdan tarih çıktı Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce stadyum yapılması için araştırılan alanda yapılan inceleme kazısında, yaklaşık 2 bin yıllık tarihi mezar bulundu. Mezar bulunan alan 1'inci derece SİT alanı ilan edilirken, stadyum için başka bir yer bakılacak.
15.01.2020 Yaşam
Libido nedir? | Libidosuz ne demektir?
Libido nedir? | Libidosuz ne demektir? Libidosu yüksek, libosuz kelimeleriyle karşımıza çıkan libido kavramı, ünlü psikanalist Sigmund Freud tarafından ortaya atılmıştır. Türkçe’de insana yaşama gücünü veren enerji olarak kullanılmaktadır. İşte libido hakkında merak edilenler…
2.12.2019 Gündem
Marcelo Beşiktaş'a dönmek istiyor
Marcelo Beşiktaş'a dönmek istiyor Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansın ardından 2017 yılında 7 milyon Euro bedelle Fransız ekibi Olympique Lyon’a transfer olan Marcelo, siyah beyazlılara geri dönmek istediğini iletti.
16.11.2019 Futbol
Marcelo Beşiktaş'a dönmek istiyor
Marcelo Beşiktaş'a dönmek istiyor Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansın ardından 2017 yılında 7 milyon Euro bedelle Fransız ekibi Olympique Lyon’a transfer olan Marcelo, siyah beyazlılara geri dönmek istediğini iletti.
16.11.2019 Beşiktaş
Türkiye maçı öncesi Arnavutluk'ta şok!
Türkiye maçı öncesi Arnavutluk'ta şok! Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye ile maç öncesinde aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kaleci Thomas Strakosha disiplin nedenleriyle kadro dışı bırakıldı.
19.03.2019 Futbol
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar...
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar... İtiraf edilsin ya da edilmesin herkesin isteği, ‘doğru insanı bulup, mutlu bir aşka yelken açmak’ meselesini fazla içselleştiren 'Acemi Çöpçatan'ın baş karakteri Ecoş’un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle olaylar başlıyor.
7.11.2018 Kültür Sanat
Dünya tekrar tehdit altında!
Dünya tekrar tehdit altında! Kurukafa şeklinde bir asteroit Dünya'nın yakınından geçecek.
15.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Şişli'de uyuşturucu operasyonu
Şişli'de uyuşturucu operasyonu Şişli Kuştepe'de önceden belirlenen iki adrese baskın düzenlendi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona özel harekat ekipleri de destek verdi. Polis koçbaşıyla kırdığı kapılarını kırdığı evlerde arama yaptı. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
14.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.