İplik Fabrikası

İplik Fabrikası

Son dakika iplik fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iplik fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iplik fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İplik Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iplik fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 iplik fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm iplik fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuzla'da iplik fabrikasında korkutan yangın
Tuzla'da iplik fabrikasında korkutan yangın Tuzla'da iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere teslim olan fabrika yangınına itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor. Yangın çıkan iplik fabrikası havadan görüntülendi.
22.02.2022 Gündem
Avrupa'nın en büyük gipe iplik fabrikası Tokat'ta açıldı
Avrupa'nın en büyük gipe iplik fabrikası Tokat'ta açıldı Avrupa'nın en büyük gipe iplik fabrikası Tokat'ta açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tokat'ta 50 milyon liralık yatırımla hayata geçen fabrikada yıllık 4 bin ton gipe iplik üretileceğini söyledi.
15.10.2021 Ekonomi
Tarihi binada yangın!
Tarihi binada yangın! İzmir'in Konak ilçesinde, 4 katlı tarihi binada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yangın söndürüldü.
11.04.2021 Yaşam
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “Fabrika tapusu sanayicinin ahlakını bozuyor. Sanayicinin tapusu olmasın, fabrika binaları 49 yıllığına tahsis edilsin” önerisini bazı sanayiciler desteklerken, bazıları da farklı çözümler önerdi
22.10.2019 Ekonomi
2 milyon TL’lik anlamlı bağış!
2 milyon TL’lik anlamlı bağış! Çocuk ve gençlere yönelik eğitim programlarını desteklemek amacıyla düzenlenen Gala Modern’de, 2 milyon 125 bin TL bağış toplandı
15.12.2018 Gündem
Bana bidon demişti
Bana bidon demişti Hakan Akkaya, önceki akşam Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirdiği defileyle ‘Marie Antoinette’ adını verdiği özel koleksiyonunu tanıttı.
24.10.2018 Magazin
Ekmek yoksa pasta yiyin!
Ekmek yoksa pasta yiyin! Çağla Şıkel, modacı Hakan Akkaya’nın Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştireceği ‘Marie Antoinette’ adlı defilesinin tanıtım fotoğrafları için Jülide Güngör’ün objektifine poz verdi.
19.10.2018 Magazin
Kırmızı halıda vampir şıklığı
Kırmızı halıda vampir şıklığı Merakla beklenen vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ önceki gün görkemli bir gala ile izleyici karşısına çıktı. ‘Vampimler’ ve ‘Vampir Avcıları’ olarak ikiye ayrılan ekibin şıklığı ise geceye damga vurdu
5.09.2018 Magazin
Basını özledim!
Basını özledim! Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı, yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın galası önceki gece Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapılan görkemli bir davetle yapıldı.
5.09.2018 Magazin
Yasemin Özilhan imzasını attı!
Yasemin Özilhan imzasını attı! Yasemin Özilhan, İpekyol ile birlikte hazırladığı koleksiyonunu Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Özilhan’ı bu özel günde iş ve sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı
19.10.2017 Magazin
Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın çıktı
Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın çıktı Gaziantep’te, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iplik fabrikasının depo olarak kullanılan kısmında yangın çıktı. Yangının büyük olması nedeniyle bölgeye yakın yerleşim yerleri boşaltıldı.
14.08.2017 Yaşam
Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın
Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın Gaziantep'te organize sanayi bölgesindeki bir iplik fabrikasında yangın çıktı.
24.04.2017 Yaşam
Başbakan düğmeye bastı! Yatırım yarışı...
Başbakan düğmeye bastı! Yatırım yarışı... Cazibe Merkezleri'ne 20 milyar liralık yatırımla 112 bin istihdam yaratılacak. Başbakan'ın startı vermesiyle 23 kentte yatırım yarışı başlıyor...
25.01.2017 Ekonomi
Uşak'ta iplik fabrikasındaki yangın söndürüldü
Uşak'ta iplik fabrikasındaki yangın söndürüldü Organize Sanayi Bölgesindeki iplik fabrikasındaki yangın 6 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.
1.07.2016 Yaşam
İplik fabrikasında yangın!
İplik fabrikasında yangın! Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Dün akşam başlayan yangına Adıyaman ve ilçelerinden gelen itfaiye ekiplerine Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa'dan destek istendi.
16.04.2016 Yaşam
Besni'de iplik fabrikasında yangın
Besni'de iplik fabrikasında yangın ADIYAMAN’ın Besni İlçesi’nde, iplik fabrikasında yangın çıktı. Söndürme çalışmaları sürerken, dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Niğde Birko, 116 işçi çıkardı
Niğde Birko, 116 işçi çıkardı NİĞDE’nin en köklü fabrikalarından Birko Halı ve İplik Fabrikası yönetimi, 116 işçiyi işten çıkardı...
28.12.2015 Yaşam
Özgecan’ın ellerini hayattayken kesmiş!
Özgecan’ın ellerini hayattayken kesmiş! Türkiye’yi ayağa kaldıran cinayetin faili Suphi Altındöken ifade değiştirdi ve kendisine yardım eden arkadaşı Fatih Gökce’yi suçladı...
29.09.2021 Gündem
İşadamı evinde ölü bulundu!
İşadamı evinde ölü bulundu! Denizli'nin tanınmış iplik tüccarlarından, tekstilci işadamlarından 65 yaşındaki İsmail Uslu, Astiva Villaları’ndaki evinde ölü bulundu.
7.01.2015 Yaşam
İstanbul'da o bina satılıyor!
İstanbul'da o bina satılıyor! Tarihi Hasköy İplik Fabrikası, icradan satışa çıktı. Tahmini bedel 43.6 milyon lira
18.10.2014 Ekonomi
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul'da korkutan yangın! İstanbul'da Büyükçekmece'deki bir iplik fabrikasında yangın çıktı...
29.09.2021 Gündem
Artistik beraberlik işe yarıyor mu?
Artistik beraberlik işe yarıyor mu? Sanat tarihinde kolektif işlerin yeri çok ayrı...
28.03.2014 Arşiv
Başakşehir'de korkutan yangın!
Başakşehir'de korkutan yangın! Tekstil fabrikasında çıkan yangın korku yarttı
29.09.2021 Gündem
Fabrika yandı onlar sadece...
Fabrika yandı onlar sadece... 350 kişinin çalıştığı iplik fabrikası alev alev yandı.
9.02.2013 Yaşam
GQ yılın erkeklerini seçti!
GQ yılın erkeklerini seçti! Gecedeki şıklık yarışı görülmeye değer
15.11.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İplik Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iplik fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.