Gazete Vatan Logo
Magazin GQ yılın erkeklerini seçti!

GQ yılın erkeklerini seçti!

Gecedeki şıklık yarışı görülmeye değer

Dünya çapındaki GQ geleneğini İstanbul’a taşıyan GQ Türkiye, Chivas ana sponsorluğunda şık bir etkinliğe imza atarak, Men of The Year Ödül Töreni’ni düzenledi.
13 Kasım Salı akşamı, Hasköy İplik Fabrikası’nda Chivas ana sponsorluğunda düzenlenen, yılın en dikkat çeken işlerine imza atan 14 erkeğin ve alanında başarılı ve güzel bir kadının ödüllerinin verildiği gecede davetliler şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Her detayın düşünüldüğü bu özel gecede davetliler, MG Gülçiçek’in GQ erkeğinin karakteristik özelliği olan karizmatik, sofistike duruşunu yansıtan ve bu gece için özel olarak yarattığı baştan çıkarıcı bir koku ile karşılandı. Gecenin görkemini yansıtmak için iki taraflı olarak tasarlanan GQ sahnesinde ise gecenin kurgusunu aktaran efektlerle gece boyunca görsel bir şov gerçekleştirildi. Kokteylle başlanan gece, renkli görüntülerin yaşandığı ödül töreni ile devam etti. Uluslararası Şöhret kategorisinde ödül alan Dexter dizisinin başrol oyuncusu Michael C. Hall’un da katıldığı ve ilgiyle karşılandığı davete iş, sanat ve eğlence dünyasından aralarında Meryem Uzerli-Can Ateş, Ceylan Çapa-Burak Özçivit, Sevim Emre-Orhan Gencebay, Peli-Gürkan Kuran, Pınar Eczacıbaşı, Hande Ataizi-Benjamin Harvey, Didem-İzzet Antebi, Didem Soydan, Umut Eker, Sertab Erener-Demir Demirkan, Yeşim-İlkim Sancaktaroğlu, Yosun Gureli-Bike Gürsel, Zeyne-Levent Büyükuğur, Zeynep Tosun, Aslı-Berk Ekşioğlu, İdil-Timuçin Unan, Emre Karayel, Başak Dizer Fransez, Deniz Marşan, Derin Mermerci, Kaan Urgancıoğlu, Bahar Korçan-Cem Görk, Gülay-Oral Tan ve İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kirgöz’ün olduğu isimler katıldı.

Ödül töreninden sonra sahnenin diğer tarafındaki parti alanına geçen davetliler dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Sophie Ellis Bextor’un sahne performansıyla gecenin geç saatlerine dek eğlendiler. Dünyanın en prestijli viski markası Chivas sponsorluğunda gerçekleştirilen partide davetlilere viskinin yanı sıra, bu gece için özel olarak yaratılan Chivas kokteylleri ikram edildi. Davetliler aynı zamanda gecenin sponsorlarından İsviçre'nin saat konusundaki uzmanlığını, İtalyan şıklığıyla birleştiren lüks saat markası Panerai’nin P3000 calibresinin de dahil olduğu en yeni koleksiyonunu yakından inceleme fırsatını yakaladı. Gecede ödül alan isimler, davete gecenin ulaşım sponsoru olan Audi’nin birbirinden çekici modelleri ile katıldılar.

Haberin Devamı