Etkisiz

Etkisiz

Son dakika etkisiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etkisiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etkisiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etkisiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etkisiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.007 etkisiz haberi bulunmuştur. Tüm etkisiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
4.05.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
4.05.2024 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
4.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamada, 'Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.' ifadeleri kullanıldı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.05.2024 İddaa
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı
1.05.2024 Gündem
12 ilde DEAŞ operasyonu! 41 şüpheli yakalandı
12 ilde DEAŞ operasyonu! 41 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-34 Operasyonları'nda 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
1.05.2024 Gündem
MSB: 5 terörist etkisiz hale getirildi!
MSB: 5 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. MSB, "En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." dedi.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-33' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
30.04.2024 Gündem
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
MSB açıkladı: 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi
MSB açıkladı: 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
27.04.2024 Gündem
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Vatan TV
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
24.04.2024 Gündem
İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu
İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonların detaylarını paylaştı.
23.04.2024 Gündem
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Etkisiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etkisiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.