Yazar Kasa

Yazar Kasa

Son dakika yazar kasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazar kasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazar kasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazar Kasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazar kasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 yazar kasa haberi bulunmuştur. Tüm yazar kasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
6 akaryakıt istasyonunda 'kaçak akaryakıt' düzeneği bulundu
6 akaryakıt istasyonunda 'kaçak akaryakıt' düzeneği bulundu Ticaret Bakanlığı'nın Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibinin koordinasyonunda 5 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, 6 akaryakıt istasyonunda pompa, yazar kasa ve otomasyon sistemleri devre dışı bırakılarak kaçak akaryakıt satılmasını sağlayan düzenek ortaya çıkarıldı.
26.03.2022 Yaşam
Televizyon ve yazar kasa hırsızları yakalandı
Televizyon ve yazar kasa hırsızları yakalandı Avcılar'da bir iş yerinden televizyon ve yazar kasa çalan toplam 44 suç kayıtları bulunan iki şüpheli yakalandı.
2.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizdeki mandacı siyasetçiler ise bu kurtuluş mücadelesini tam tersi gibi göstermeye çalışıyorlar. Var güçleriyle üzerimize geliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim, istihdam ve cari denge odaklı politikamızdan geri döndüremeyecekler. Biz yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Bu faizler düşecek." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve...
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve... Fiyatlardaki fahiş artış tartışma konusu olmuştu, flaş zam açıklaması geldi. Aylık 9.500 liraya yükseldi. Her yıl yüzde 30 zam geliyor. Mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Vergi hariç her şey kiralayana ait. Yasal boşluk nedeniyle hiçbir suretle tahsil edilmiyor. Her ay binlerce lira kazanan ve yüzde 92'si kirada olan ticari taksilerin vergi ödemediği ortaya çıktı. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman "Kiralamaya yönelik hiçbir vergi ödenmiyor. Galerici, mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Devlete bildirilmiyor" dedi.
7.09.2021 Ekonomi
Vergi borcu olan alamayacak, cezalar üçe katlanıyor!
Vergi borcu olan alamayacak, cezalar üçe katlanıyor! Hükümet harekete geçti. Tamamen değişiyor. Artık yapılamayacak. Cezalar arttırıldı. Yapanlar üç katı fazla faiz ödeyecek. Ayrıca hapis cezası da bulunuyor. Belgesiz olarak yapılamayacak. Kaçakçılık suçu olarak kabul edilecek. Enerji piyasası ile devletin alacaklarına karşılık haczettiği mallara ilişkin önemli bir yasa teklifi hazırlanıyor. Belgesiz akaryakıt satılması kaçakçılık sayılacak, vergi borcu olan lisans alamayacak
9.03.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren karar müşterilere duyuruldu. Dev banka limitleri kaldırdı. bu uygulama vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. ING Türkiye, 2019 yılında kullanıma sunduğu cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren "Cebimde POS"ta temassız kartlarla yapılan işlemlerdeki limitleri kaldırdı.
20.01.2021 Ekonomi
Danıştay son noktayı koydu! Küçük işletmeye vergi avantajı...
Danıştay son noktayı koydu! Küçük işletmeye vergi avantajı... Danıştay, gözleme ve tost satan kadının, dükkanındaki malzemeleri ve koşullarını da göz önüne alarak gerçek usul yerine, daha avantajlı olan basit usulde vergi mükellefi olması gerektiğine hükmetti.
21.09.2020 Ekonomi
İnternet kafeler ne zaman açılacak? Oyun salonları (playstation salonları) açıldı mı? İçişleri Bakanlığı internet cafe genelgesi!
İnternet kafeler ne zaman açılacak? Oyun salonları (playstation salonları) açıldı mı? İçişleri Bakanlığı internet cafe genelgesi! Oyun salonları ne zaman açılacak? İnternet kafeler ne zaman açılacak? Soruları merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine, "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelge gönderildi - Genelgeye göre, internet kafeler ve elektronik oyun yerleri, Kovid-19 tedbirlerinin alınması şartıyla 1 Temmuz'da faaliyetlerine başlayabilecek. Bu yerlere maskesiz girilemeyecek ve içeride maske çıkarılmayacak - Kaydırak, salıncak, kum/top havuzu gibi oyun alanları hariç AVM'ler içindeki elektronik oyun merkezleri de 1 Temmuz'dan itibaren açılabilecek. İşte İçişleri Bakanlığı internet ve oyun salonları hakkında gönderilen genelge…
26.06.2020 Gündem
AK Partili Özlem Zengin ve CHP’li Engin Özkoç’un tartışması tutanaklarda
AK Partili Özlem Zengin ve CHP’li Engin Özkoç’un tartışması tutanaklarda TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında yaşanan tartışma, tutanaklara geçti. Engin Özkoç,"Böyle bir grup başkanvekilliği olmaz efendim" derken, Özlem Zengin ise "Ne demek hadden bahsediyorsun? Bu nasıl bir had? Olmaz, hayır, ben bunu reddediyorum" ifadelerini kullandı.
20.11.2019 Siyaset
BDDK'dan kredi kartı taksiti kararı!
BDDK'dan kredi kartı taksiti kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartlarındaki taksitlendirme süreciyle ilgili yeni karar aldı. BDDK'dan yapılan açıklamada, "Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresi 4 aydan 8 aya çıkarıldı" denildi.
25.10.2019 Ekonomi
Sosyal medya değil, orası bataklık!
Sosyal medya değil, orası bataklık! Ünlü sanatçı Volkan Konak, önceki gün KKTC'de bulunan Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.
8.07.2019 Magazin
Naci Ağbal: Vergi ödemeyecekler
Naci Ağbal: Vergi ödemeyecekler Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye'de 750 bin basit usulde vergilendiren esnaflarımız var. 2018'de 9 bin liraya kadar elde edeceğiz kazançtan vergi almayacağız. 9 bin liranın altında kazancı varsa vergi ödemeyecek." dedi.
8.06.2018 Ekonomi
Esnafa 48 ay kredi
Esnafa 48 ay kredi TESK ile Fibabanka’nın yaptığı iş birliğiyle TESK Kart sahibi esnaf 70 bin TL krediyi yüzde 1.49 faiz oranıyla 48 ay vadede alabilecek.
15.03.2018 Ekonomi
Dev akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda 60 kişi adliyeye sevk edildi
Dev akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda 60 kişi adliyeye sevk edildi Örgütlü olarak akaryakıt ve vergi kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen şüphelilere yönelik 72 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 130 kişiden 60’ı Kocaeli'de adliyeye sevk edildi.
26.02.2018 Gündem
72 ilde akaryakıt ve vergi kaçakçılığı operasyonu: 112 gözaltı
72 ilde akaryakıt ve vergi kaçakçılığı operasyonu: 112 gözaltı Devleti en az 600 milyon TL vergi kaybına uğrattıkları tespit edildi
17.02.2018 Gündem
Yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor!
Yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor! 2018 itibariyle yazar kasalarda yeni nesil ödeme kaydedici cihaz kullanma zorunluluğu geliyor. Ancak eski yazar kasalarını kullananlar hafıza doluncaya kadar kullanabilecek. Sürpriz gelişme üzerine bir açıklama yapan TESK Genel Başkanı Palandöken ise Maliye Bakanı`na teşekkür ederek "Bu kararla esnafımızın rahat bir nefes almasını sağlayan Maliye Bakanımız Naci Ağbal ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
21.12.2017 Ekonomi
Ticarette yeni dönem
Ticarette yeni dönem Ticaret hayatında yeni döneme geçiliyor. Yeni nesil yazar kasalara geçiş 1 Ocak 2018`de tamamlanıyor.
22.11.2017 Ekonomi
Maskeli 5 hırsız 1.5 dakikada 30 bin liralık sigara çaldı
Maskeli 5 hırsız 1.5 dakikada 30 bin liralık sigara çaldı Bursa'da maskeli 5 kişi levye ile kapısını açtıkları marketten 1.5 dakikada 30 bin lira değerinde sigara ile içinde bozuk para olan yazar kasa ile bilgisayar çaldı. Güvenlik kamerası ile görüntülenen hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için soruşturma sürdürülüyor.
22.08.2017 Yaşam
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan Beko, YazarkasaPos’a henüz geçiş yapmayanlar için, Mayıs ayı boyunca fırsatlar sunmaya devam ediyor.
16.05.2017 Ekonomi
Temassız işlemi destekleyen POS sayısını yüzde 80 artırdı
Temassız işlemi destekleyen POS sayısını yüzde 80 artırdı Akbank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, “Hızlı ve kolay ödeme stratejimiz doğrultusunda temassız işlemi destekleyen POS sayımızı son 1 yılda yüzde 80 artırdık.
16.05.2017 Ekonomi
İlaç gibi gelecek
İlaç gibi gelecek KOSGEB kredisinden küçük işletmelere yaklaşık 5 milyar lira aktarıldı. KGF üzerinden 114 milyar liralık kredi imkanı sağlandı. 14 milyar liralık prim gelirinden vazgeçildi. Yeniden yapılandırmaya sosyal güvenlik primleri dahil ediliyor. 2.9 milyon vatandaşın 23.6 milyar lira borcu taksitlendirilecek. 36 aya varan vade fırsatı sunulacak
13.04.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yönetim sistemi için harekete geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yönetim sistemi için harekete geçtik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, Allah'ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün" dedi
19.03.2017 Siyaset
50 bin liralık çek sebep oldu
50 bin liralık çek sebep oldu 117 mağazası, 1.600 çalışanı olan Mudo, yatırım yaparken zor günler yaşadı. Mustafa ve Ömer Taviloğlu, bankalarla anlaştı, borçları yapılandırdı. Ekim’de şirket rahat nefes aldı. Kötü günler bitti derken yine dedikodular başladı. Ömer Taviloğlu, “Herşey yolunda. Sadece 50 bin TL’lik bir çeki gözden kaçırmışız” dedi.
2.12.2016 Ekonomi
Köşedeki köfteciyiz milli cüzdana talibiz
Köşedeki köfteciyiz milli cüzdana talibiz İştirakleri olan teknoloji şirketi Intertech’i küresel oyuncu McDonald’s karşısındaki köşedeki küçük ama lezzetli köfteciye benzeten DenizBank Genel Müdürü Ateş, “Milli cüzdan diye bir hayalin peşinden koşuyoruz. Teknolojimiz bunu gerçekleştirebilecek seviyeyi geçti” dedi
21.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yazar Kasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazar kasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.