Gazete Vatan Logo

Esnafa 48 ay kredi

TESK ile Fibabanka’nın yaptığı iş birliğiyle TESK Kart sahibi esnaf 70 bin TL krediyi yüzde 1.49 faiz oranıyla 48 ay vadede alabilecek.

Esnafa 48 ay kredi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile Fibabanka arasında TEST Kart sahibi esnafa düşük maliyetleri finansman sağlayacak iş birliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde konuşan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TEST Kart ile akaryakıt ve sağlık alanında başlatılan kampanyalara bankacılık sektörüyle devam edildiğini belirterek, “Esnaf ve sanatkarlarımıza her şeyin en iyisini sunmak için geliştirdiğimiz bu sisteme Fibabanka’yı katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. TESK Kart sahibi esnafa, 1.49 faiz oranıyla 48 ay vadeli 70 bin lira kredi imkanı ve POS cihazlarında sıfır komisyon imkanını içeren iş birliği protokolü imzalıyoruz” diye konuştu.

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mete de TESK ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu: “Esnafımız ülke ekonomimizin en önemli yapı taşlarından birini oluşturuyor. Esnafı büyüyemeyen bir ekonomi beklenen gelişmeyi, hedeflenen büyümeyi gerçekleştiremez. Biz de Fibabanka olarak kurulduğumuz günden bu yana esnafımızın yanında olmayı, ihtiyaçlarına çözüm üretebilmeyi çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu iş birliği ile esnafımız için kredi, yazar kasa POS ve bankacılık işlemleri alanlarında avantajlı paketler oluşturduk.”

Haberin Devamı