Yaşar Gaga

Yaşar Gaga

Son dakika yaşar gaga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşar gaga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşar gaga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşar Gaga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşar gaga gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 yaşar gaga haberi bulunmuştur. Tüm yaşar gaga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezen Aksu Her Şeye Rağmen sözleri! Sezen Aksu yeni demo: Her Şeye Rağmen
Sezen Aksu Her Şeye Rağmen sözleri! Sezen Aksu yeni demo: Her Şeye Rağmen Sezen Aksu, farklı sanatçılar tarafından yorumlanmış şarkılarını kendisinin yeniden söylediği 'Demo' projesinin yeni şarkısı 'Her Şeye Rağmen'i yayınladı. Şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait. İşte Sezen Aksu yeni demosu Her Şeye Rağmen sözleri…
30.04.2022 Ünlüler Dünyası
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...'
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...' Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçıya bir kesim tepki gösterirken bir kesim ise destek verdi. Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada dini değerlere hassasiyet çağrısı yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Aksu'ya destek verdi. Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu. Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıkarken, Diyanet-Sen tepki gösterdi. Ankara'da bir grup avukat ise suç duyurusunda bulundu.
21.01.2022 Gündem
Sanat camiası yasta! Ünlü menajer Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı
Sanat camiası yasta! Ünlü menajer Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye sanat camiasından pek çok isim katıldı.
9.03.2018 Magazin
İkinci albüme ömrü yetmedi
İkinci albüme ömrü yetmedi 1997 yılında 'Betonova' isimli albüm çıkaran sarkıcı ve menajer Yaşar Gaga, çalışmalarına başladığı ikinci albümünü çıkaramadan yaşamını yitirdi.
8.03.2018 Magazin
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla aranıyor. Sağlık durumu kötü olan ve hastanede tedavi altına alınan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga'nın hastalığı neydi? İşte tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Yaşar Gaga hayatını kaybetti!
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.
7.03.2018 Magazin
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga 29 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
6.03.2018 Magazin
Yaşar Gaga yoğun bakımda
Yaşar Gaga yoğun bakımda Şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga, kalp yetmezliği nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyor.
21.02.2018 Magazin
Aşkın Nur Yengi: Harun erken ve kırgın gitti
Aşkın Nur Yengi: Harun erken ve kırgın gitti NTV Ana Haber spikeri Seda Öğretir, pop müziğin özel yorumcularından Aşkın Nur Yengi ile bir araya geldi. İkili 90'ların müziğinden, Sezen Aksu'dan, Harun Kolçak'tan, yeni projelerden, aşktan ve hayattan konuştu.
2.09.2017 Magazin
7 günde 7 bin km, 10 konser
7 günde 7 bin km, 10 konser 'Alakasız Şarkılar' proje albümüyle son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Yaşar Gaga, konser takvimiyle dikkat çekiyor.
22.06.2017 Kültür Sanat
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır Mayıs sonunda MFÖ, bu hafta ise Tarkan yeni albümünü çıkardı. Harbiye’de açık hava konserlerinin başlamasıyla müzik piyasası yazın da hararetli olacak. Albüm ve single savaşlarına hazır olun.
16.06.2017 Arşiv
İlk kez türkü söyledi
İlk kez türkü söyledi Aşkın Nur Yengi Türk Müziği’nin dev isimlerini bir araya getiren Yaşar Gaga’nın ‘Alakasız Şarkılar’ albümünün en renkli parçalarından birine imza attı.
4.06.2017 Magazin
Emel Müftüoğlu'ndan TV programı müjdesi
Emel Müftüoğlu'ndan TV programı müjdesi Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi...
1.07.2016 Magazin
Uyaracak dostları yok mu?
Uyaracak dostları yok mu? Hadise’nin ardından Hande Yener de elbisesinden taşan kilolarıyla gündemde...
27.05.2015 Magazin
Sezen Aksu'nun gençliğini hangi oyuncu canlandıracak?
Sezen Aksu'nun gençliğini hangi oyuncu canlandıracak? Geçtiğimiz günlerde önümüzdeki yıl müziği bırakma kararı alan Sezen Aksu büyük bir reklam kampanyasında hayat hikayesini kullanmak isteyen reklamcıların teklifini kabul etti ve gençliğini özellikle Gonca Vuslateri'nin canlandırmasını istedi. Reklamda Vuslateri, Aksu'nun 70'lerde İstanbul'a gelip şöhret olmaya hazırlandığı dönemine hayat verecek.
24.09.2014 Magazin
Sezen Aksu'nun gençliğini o canlandıracak
Sezen Aksu'nun gençliğini o canlandıracak Sezen Aksu'ya hayranlığından dolayı yakın çevresinin 'Manik Serçe' lakabını taktığı Gonca Vuslateri, bir reklam filminde Aksu'nun gençliğini canlandıracak.
24.09.2014 Magazin
'Benim hayatım beni ilgilendirir'
'Benim hayatım beni ilgilendirir' Boşanma arifesinde ve...
26.06.2013 Magazin
Bestesi çalıntı çıktı!
Bestesi çalıntı çıktı! Sezen Aksu davayı kaybetti
4.01.2013 Magazin
‘Yediğim lokma boğazımdan geçmiyor’
‘Yediğim lokma boğazımdan geçmiyor’ Şarkısını okuduktan sonra duygusal bir konuşma yaptı
6.09.2012 Magazin
'Sezen'le dans eden benim'
'Sezen'le dans eden benim' Uzun süredir özel hayatıyla gümdeme gelmeyen Aksu...
6.09.2012 Magazin
Gözaltına alındı
Gözaltına alındı Sezen Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga, önceki gece saat 00.50 sıralarında gözaltına alındı
27.07.2012 Magazin
Sezen'den Erbil itirafı
Sezen'den Erbil itirafı Minik serçinin ünlü komedyen Mali ile ilgili anlattığı hatırası uzun süre konuşulacağa benziyor
20.07.2012 Magazin
İşte Sezen'in yeni sarayı
İşte Sezen'in yeni sarayı Yıllardır Kanlıca’da Boğaz manzaralı bir yalıda oturan Sezen Aksu'nun yeni adresi...
12.07.2012 Magazin
Rekor puanla İsveç
Rekor puanla İsveç Bu yıl Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda zafer, 372 puanla İsveç adına yarışan Loreen’in oldu. Türkiye’yi Love Me Back şarkısıyla temsil eden yarışan Can Bonomo ise 7. sırada yer aldı... Eurovision'da İsrail, Can Bonomo'lu Türkiye'ye 1 puan verdi.
27.05.2012 Magazin
Bonomo'ya tam destek
Bonomo'ya tam destek Sezen Aksu, Türkiye'nin Eurovision'daki temsilcisi Can Bonomo'ya sahip çıktı...
26.02.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar Gaga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşar gaga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.