Gazete Vatan Logo
Magazin Uyaracak dostları yok mu?

Uyaracak dostları yok mu?

Uyaracak dostları yok mu?

Hadise’nin ardından Hande Yener de elbisesinden taşan kilolarıyla gündemde. Mersin konserinde öyle bir kıyafetle sahneye çıktı ki ‘İşte Benim Stilim’in jüri üyesi Nur Yerlitaş görse ‘kuş öldü baby’ der. Pantolon bir beden küçük can simitleri yandan taşıyor. Büstiyer dar gelmiş mide bölgesi can çekişiyor. İnsan o kıyafetin içinde değil şarkı söylemek nefes dahi alamaz, o kadar dar. Hande şimdi çıkıp “Fotoğraflarda photoshop var” derse hiç şaşırmam. Daha önce de altın rengi tulumundan çıkan göbeği için “photoshop yapıldı” demişti. “Göbek mi bebek mi?” söylentilerine son vermek için de “Bakın göbeğim yok” pozu vermek zorunda kalmıştı. Hayır anlamıyorum kim neden photoshop yapsın. Koskoca haber ajanslarının işi gücü bitti, ‘Hande’ye göbek yapalım’ diye mesai harcıyacaklar. Herkesten farklı olacağım, marjinal görüneceğim diye ünlülerin kendilerini kılıktan kılığa sokmalarını aklım almıyor. Yanlarında bir uyaran yok mu? “Bu sana yakışmadı” diyecek bir dost mesela. Bu sözüm sadece Hande Yener’e değil Hadise’ye de. Hadise’yi kız kardeşi Derya giydiriyor. Vücut yapısına uymayan ne kadar elbise varsa Derya’nın zevkine güvenerek giyiyor. Evet hepimizin zaman zaman kilolarıyla başı dertte ama burada anlatmak istediğim kilo filan değil. Tam aksine aşırı zayıf insanları hiç sağlıklı bulmam. Önemli olan insanın vücuduna yakışanı bulup giymesi. Bir de zirvedeki bir starsan giyim kuşam konusunda profesyonel yardım alman şart. Arkadaş tavsiyesi, akraba gazıyla olmuyor bu işler. Sonra da sosyal medyada milletin maskarası oluyorsunuz. Ama yok ‘reklamın iyisi kötüsü olmaz, konuşulmak hoşuma gidiyor’ diyorsanız o zaman hepiniz doğru yoldasınız, devam.

Haberin Devamı

Şükrü yüzün eskimesin!

İki ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile Şükran Ovalı’nın aşkı “Şeref Meselesi” dizisinin setinde başlamıştı. Bazı meslektaşlarının aksine onlar ilişkilerini gizlemediler, birlikte poz vermekten çekinmediler. Ancak anlaşılan taze aşıkların sürekli bir yerlerde el ele göz göze olması Özyıldız’ın menajerini fazlasıyla rahatsız etmiş. “Birlikte fazla gözükmeyin” diyerek Şükrü’nün kulağını çekmiş. Bu uyarı üzerine çift bu akşam DJ’lik yapacakları Asmalımescit Off Pera’daki ‘Alakasız Şarkılar’ gecesinde çalmaktan son anda vazgeçmiş. Gecenin anonsunu günler öncesinden yapan Yaşar Gaga iptal kararıyla şoke olmuş.

Haberin Devamı

Gaga’nın şaşkınlığı Şükrü Özyıldız’ın menajerinin açıklamasıyla bir kat daha artmış. Menajer telefonda “Mekan çıkışı orada bir sürü gazeteci olur. Şükrü’nün yüzünün eskimesini istemiyoruz, işleri olumsuz etkilenir” demiş. 90’lı yıllarda yeni popçular bu tür uyarılar alırdı. Bakalım bu iki ünlü oyuncu yasak dinleyecek mi?