Veysel Giley

Veysel Giley

Son dakika Veysel Giley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Veysel Giley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Veysel Giley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veysel Giley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veysel giley gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 veysel giley haberi bulunmuştur. Tüm veysel giley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Kulübü, Alpaslan Dikmen'i unutmadı
Galatasaray Kulübü, Alpaslan Dikmen'i unutmadı Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik ile sarı-kırmızılı taraftarlar, "ultrAslan" taraftar grubunun kurucusu Alpaslan Dikmen'in mezarını ziyaret etti.
23.08.2018 Galatasaray
TT Arena'da dünyada bir ilk yaşanacak!
TT Arena'da dünyada bir ilk yaşanacak! Derbi maça özel Türk Telekom Arena tribünleri için bir koreografi hazırlanıyor.
22.05.2015 Galatasaray
Çakar bardağı fırlattı, gitti!
Çakar bardağı fırlattı, gitti! Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, bardak kırdı, canlı yayını terk etti.
9.09.2014 Galatasaray
Ultraslan: Derbiye gelmeyin
Ultraslan: Derbiye gelmeyin Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın başkanı Veysel Giley twitter üzerinden sarı-kırmızılı yönetime mesaj yolladı.
5.05.2014 Basketbol
'Kadıköy'de yaşananları herkes biliyor'
'Kadıköy'de yaşananları herkes biliyor' Galatasaray ve Fenerbahçe arasında alkış polemiği Spor To­to Sü­per Lig’de göz­ler pa­zar gü­nü oy­na­na­cak dev der­bi­ye çev­ri­lir­ken, iki eze­li ra­kip ara­sın­da yi­ne al­kış po­le­mi­ği baş gös­ter­di
2.04.2014 Futbol
G.Saray tribününde bir ilk!
G.Saray tribününde bir ilk! UltrAslan Başkanı Veysel Giley twitter'dan duyurdu
22.02.2014 Süper Lig
UltrAslan'dan çok sert açıklama!
UltrAslan'dan çok sert açıklama! Veysel Giley twitter üzerinden sert açıklamalar yaptı
17.02.2014 Süper Lig
"Olay duyulursa hepinize ceza veririm"
"Olay duyulursa hepinize ceza veririm" Taraftarların “Bugün böyle geldik yarın başka geliriz” diyerek yaptığı ‘motivasyon’ konuşmasına bizzat tanıklık eden İtalyan hocanın konunun kapanması için “Olanlar burada kalsın” diyerek oyuncularını uyardığı ortaya çıktı.
27.11.2013 Futbol
ultrAslan'dan çok sert tepki!
ultrAslan'dan çok sert tepki! Bugün Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan ve Galatasaray taraftarlarının Sivasspor maçı öncesinde oyuncuları 'tehdit' ettiği yönünde iddialar içeren habere ultrAslan'dan sert tepki geldi...
26.11.2013 Futbol
UltrAslan'dan futbolculara ikaz!
UltrAslan'dan futbolculara ikaz! İzin alarak dün Galatasaray idmanına gelen ultrAslan üyeleri futbolcularla toplantı yaptı.
22.11.2013 Futbol
Afrikalılar'dan G.Saray'a destek
Afrikalılar'dan G.Saray'a destek Sarı-kırmızılı bir grup taraftar, Galatasaray Futbol Takımı'nın yaptığı antrenmana gelerek futbolcular ve teknik heyetle görüştü. Bir grup Afrikalı futbolsever, ülkelerinin milli takımlarıyla 2014 Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanan Galatasaray'ın Afrikalı futbolcularına tesis önünde destek verdi.
21.11.2013 Futbol
İşte Emniyet'in holigan raporu
İşte Emniyet'in holigan raporu İstanbul Emniyeti'nin soruşturma dosyasında, bazı taraftar grupları 'suç örgütü' kapsamında nitelendirildi.
6.10.2013 Futbol
Bir açıklama da UltrAslan'dan!
Bir açıklama da UltrAslan'dan! Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve olayların çıktığı Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından Çarşı grubundan sonra bir açıklama da UltrAslan'dan geldi.
24.09.2013 Galatasaray
'İnsan haklarına aykırı'
'İnsan haklarına aykırı' UltrAslan Başkanı Veysel Giley, Kopenhag Kulübü'nün, sarı kırmızılı takımın orada oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için rakip takım taraftarlarına Kopenhag'ı desteklemek koşuluyla bilet satma uygulmasını ırkçı bir uygulama olarak nitelendirdi.
6.09.2013 Galatasaray
'Siyasetin yeri statlar değil'
'Siyasetin yeri statlar değil' Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın başkanı Veysel Giley, statlarda siyasetin yeri olmadığını belirterek, farklı görüşlerden çok sayıda taraftarı bünyesinde barındıran bir grup olarak tek amaçlarının sarı-kırmızılı kulübe hizmet etmek olduğunu söyledi.
1.08.2013 Futbol
'Tribünde siyaset cezasız kalmayacak'
'Tribünde siyaset cezasız kalmayacak' “Özellikle Gezi Parkı eylemlerinde taraftar gruplarının kanunsuz gösterilerde aktif rol aldıkları ve maalesef şiddet olaylarına karıştıkları görülmüştür. Önümüzdeki yıl bu tip kanunsuz eylemlerle karşılaşılması halinde gerekli işlemler yapılacaktır.”
31.07.2013 Futbol
UltrAslan'dan tarihi söz!
UltrAslan'dan tarihi söz! Bağımsız taraftar oluşumu ultrAslan'ın yeni seçilen genel koordinatörü Veysel Giley, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
23.04.2013 Futbol
Canlı yayında kavga!
Canlı yayında kavga! Beyaz TV'de ultrAslan başkanı Veysel Giley ile stüdyodakiler arasında gerginlik yaşandı.
2.04.2013 Futbol
Canlı yayında G.Saray tartışması
Canlı yayında G.Saray tartışması Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan ultrAslan lideri Veysel Giley ile stüdyodaki yorumcular arasında tartışma yaşandı.
2.04.2013 Spor
'Aşamayacağımız engel yok'
'Aşamayacağımız engel yok' Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ne (GSYİAD) yeni üye olanlara plaket verdiler.
27.03.2013 Futbol
'Bütün dünya bizi izleyecek'
'Bütün dünya bizi izleyecek' UltrAslan Başkanı Veysel Giley, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde deplasmanda Real Madrid ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulundu.
22.03.2013 Futbol
Holiganların yanında centilmenler de yandı
Holiganların yanında centilmenler de yandı Çete suçlamasıyla gözaltına alınan 32 "holigan" arasında tribün terörüyle ilgisi olmayan şirket yöneticileri de var
13.11.2002 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Veysel Giley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veysel giley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.