Gazete Vatan Logo
Futbol UltrAslan'dan futbolculara ikaz!

UltrAslan'dan futbolculara ikaz!

İzin alarak dün Galatasaray idmanına gelen ultrAslan üyeleri futbolcularla toplantı yaptı.

UltrAslan'dan futbolculara ikaz!

Galatasarayli taraftarlar, sarı kırmızılı takımın yaptığı dünkü antrenmana gelerek, futbolcularla daha önce pek rastlanmayan bir görüşme gerçekleşti...

Futbolculara moral vermek için tesislere gelip idmanın başında oyuncularla görüşmek için izin alan Ultraslan üyesi taraftarlar takımla 5 dakikalık görüşme yaptı.

Tesislerin arka kapısından idmanın başlamasına kısa süre kala içeri alınan 50-60 kişilik taraftar grubu tribünlerde takımı bekledi.

TEZAHÜRAT YA DA ÇİÇEK BEKLERKEN...

Taraftarların, idmanda olduğu bilgisi verilen oyuncular sahaya çıktıklarında ise tezahürat ya da çiçek gibi jestler beklerken Galatasaray taraftarları saha kenarında futbolcularla kısa bir görüşme yaptı.

Ve Ultraslan Başkanı Veysel Giley ile önde gelen isimler, Galatasaraylı futbolculara başarılar dileyip “Biz size sonuna kadar destek veceğiz. Arena’daki Kopenhag maçındaki gibi yüreğinizi ortaya koyarak oynayın. Galatasaray’a her zaman mücadele etmek yakışır. O maçtaki mücadele edin isterseniz bütün maçları kaybedin. Ama yeter ki mücadele edin ve savaşın. Bizim için kaybetmeniz değil sahada mücadele etmeniz önemli” açıklamasında bulundu.

‘YANIMIZA GELDİLER, İKAZ ETTİK’

Giley ve taraftarlar şaşırmış bir halde kendilerini dinleyen sarı kırmızılılara daha sonra şu ifadeleri kullandı: “Formanın hakkını verin. Çünkü Galatasaray forması kutsaldır. Biz tribünde her zaman size destek olacağız.”

Taraftarlar, tesis çıkışında futbolcuların yanlarına gelerek etraflarında toplandıklarını, kendilerinin de sergilenen oyundan dolayı uyarılarda bulunduklarını dile getirdiler.

(Hürriyet)

Haberin Devamı