Türkiye Basketbol Federasyonu

Türkiye Basketbol Federasyonu

Son dakika Türkiye Basketbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Basketbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Basketbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye basketbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.414 türkiye basketbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye basketbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe: Yam Madar’da kısmi görme kaybı şikayeti oluşmuştur
Fenerbahçe: Yam Madar’da kısmi görme kaybı şikayeti oluşmuştur Fenerbahçe Beko, Beşiktaş maçında atılan yabancı maddelerden dolayı 22 yaşındaki oyuncusu Yam Madar’da kısmi görme kaybı şikayeti oluştuğu, durumunun ise yapılacak ileri tetkikler sonucunda netleşeceğini açıkladı.
3.12.2023 Basketbol
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Spor camiasından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları yayınlandı.
29.05.2023 Şampiy10
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu!
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Alagöz Holding 99-60'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
16.04.2023 Basketbol
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk spor kulüpleri ve sporcular resmi hesaplarından paylaşımlarda bulundurlar. İşte spor dünyasından paylaşılan mesajlar...
13.11.2022 Futbol
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52 A Milli Erkek Basketbol Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2'nci Tur I Grubu'nda Belçika'yı 86-52 mağlup etti.
11.11.2022 Basketbol
Spor camiasından 10 Kasım mesajları
Spor camiasından 10 Kasım mesajları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle spor camiası; resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden anma mesajları yayımladı.
10.11.2022 Şampiy10
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha! Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.
8.11.2022 Basketbol
Spor camiasından Bartın'a geçmiş olsun mesajları
Spor camiasından Bartın'a geçmiş olsun mesajları Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamanın ardından federasyonlar ve kulüpler, geçmiş olsun mesajları yayımladı.
14.10.2022 Gündem
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı 78-63'lük skorla yenerek 3. galibiyetini elde etti. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında İspanya'nın Karadağ'ı yenmesiyle A Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
6.09.2022 Basketbol
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz A Milli Erkek Basketbol Takımım Başantrenörü Ergin Ataman ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Gürcistan maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.09.2022 Basketbol
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Siyaset
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye basketbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.