Spor Camiası

Spor Camiası

Son dakika spor camiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spor camiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spor camiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Camiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor camiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 643 spor camiası haberi bulunmuştur. Tüm spor camiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım Milli eskrimci Nisanur Erbil, "Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız madalya koleksiyonum var. Tek eksik olan olimpiyat şampiyonluğu, o da Samsun'a gelecek. Eskrimde tarih yazacağım" dedi.
31.05.2023 Diğer Sporlar
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Bakan Kasapoğlu: Birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir
Bakan Kasapoğlu: Birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig maçlarında tribünlerde gerçekleştirilen protestolara ilişkin, "Spor sahaları siyaset alanları değildir." dedi.
27.02.2023 Şampiy10
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Şampiy10
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı 1999 depremini yakından yaşayan ve Fransa'nın prestijli medya kuruluşu L'Equipe'te haberi yapılan Kerem Aktürkoğlu'nun 24 yıl aradan sonra Hatay için seferber olması takdir topladı.
8.02.2023 Galatasaray
Mahrez, Modric, İcardi, Alex de Souza, Talisca... Spor camiasından Türkiye'ye deprem mesajları
Mahrez, Modric, İcardi, Alex de Souza, Talisca... Spor camiasından Türkiye'ye deprem mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,4 büyüklüğünde deprem olurken Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi. Spor camiası, meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun paylaşımları yaptılar.
7.02.2023 Şampiy10
2022 yılında spor camiasında neler yaşandı? Efsane isimlere veda ve tarihi başarılar
2022 yılında spor camiasında neler yaşandı? Efsane isimlere veda ve tarihi başarılar 2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu.
30.12.2022 Şampiy10
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk spor kulüpleri ve sporcular resmi hesaplarından paylaşımlarda bulundurlar. İşte spor dünyasından paylaşılan mesajlar...
13.11.2022 Futbol
Spor camiasından 10 Kasım mesajları
Spor camiasından 10 Kasım mesajları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle spor camiası; resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden anma mesajları yayımladı.
10.11.2022 Şampiy10
Spor camiası kahroldu! "Geçmiş olsun Bartın, dualarımız sizinle"
Spor camiası kahroldu! "Geçmiş olsun Bartın, dualarımız sizinle" Bartın'ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğünde saat 18.15 sıralarında yeraltında patlama meydana geldi. Patlama sonucu üst üste acı haberler gelirken, federasyonlardan ve spor kulüplerinden başsağlığı mesajları yayımlandı.
15.10.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazırız
Bakan Kasapoğlu: 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazırız Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazır olduklarını belirterek, “Konya olarak, Türkiye olarak hazırız. Tesislerimiz de hazırız. İnsan kaynağımızla hazırız. Tüm organizasyon kapasitemizle hazırız. İnanıyorum ki yüksek teveccüh 4 binden fazla sporcu. Tüm kafilelerle birlikte 6 bin kişi ve on binlerce sporsever Konya'da buluşacak. Gönüllü gençlerimiz burada bizzat katkı sağlayacak" dedi.
2.08.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan atletizm pistinin açılışı yapıldı.
18.06.2022 Şampiy10
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile birçok kulüp kutlama mesajı yayımladı. Paylaşılan kutlama mesajları şöyle:
19.05.2022 Süper Lig
Süper Lig Kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği'nden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları!
Süper Lig Kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği'nden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları! Ankara - Niğde yolunda aracı şarampole yuvarlanan ve hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık için Süper Lig kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği başsağlığı mesajları yayınladı.
11.01.2022 Süper Lig
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelliyor
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelliyor Spor camiası ile ekranlardan müsabaka izlemeyi sevenlerin yakından takip ettiği "RTÜK Önemli Olaylar Listesi" yenileniyor.
5.09.2021 Gündem
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları Spor camiası, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü" nedeniyle mesajlar yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye'nin en önemli spor adamları bugün bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Gillette-Milliyet'in 67'nci yılını kutluyoruz. Herkesin bir emeği var. Biz de bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bakanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizim de medya olarak vazifemiz bu çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde duyurmak. Tekrar teşekkür ediyorum, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Futbol
Türk spor camiasından 29 Ekim mesajı
Türk spor camiasından 29 Ekim mesajı Spor camiası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıl dönümünü yayınladığı mesajlarla kutladı.
29.10.2020 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu'ndan kulüplere son dakika müjdesi
Bakan Kasapoğlu'ndan kulüplere son dakika müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yayıncı kuruluşun bugün kulüplere 103 milyon lira ödeme yapacağını açıkladı.
19.06.2020 Süper Lig
Deibert Guzman corona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden ilk futbolcu oldu!
Deibert Guzman corona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden ilk futbolcu oldu! Bolivya Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile 25 yaşındaki futbolcu Deibert Roman Guzman'ın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Guzman, Covid-19 sebebiyle ölen ilk profesyonel futbolcu oldu.
31.05.2020 Futbol
Bakan Kasapoğlu: Küme düşme kararı TFF'ye ait
Bakan Kasapoğlu: Küme düşme kararı TFF'ye ait Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN TÜRK Instagram canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
27.05.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Spor Camiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor camiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.