Shiba

Shiba

Son dakika Shiba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shiba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shiba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shiba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shiba gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 shiba haberi bulunmuştur. Tüm shiba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler Japonya’nın başkenti Tokyo’da önemli sosyalleşme ve canlı sokak etkinlikleri merkezleri arasında Shibuya ve Harajuku semtleri yer alıyor. Shibuya’nın Haçiko Heykeli ve ünlü beşli Yaya Geçidi bölgenin merkezinde yer alırken gençlerin favorileri arasında bulunan Harajuku’daki evcil hayvan kafeleri yoğun ilgi görüyor.
1.01.2024 Dünya
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonuna onay vermesiyle birlikte Bitcoin yüzde 11'i alan yükseliş gerçekleştirdi.
24.10.2023 Ekonomi
Dogecoin neden arttı? 3 Nisan Dogecoin fiyatı ne kadar oldu?
Dogecoin neden arttı? 3 Nisan Dogecoin fiyatı ne kadar oldu? Dogecoin neden arttı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kripto para birimi Dogecoin fiyatı 3 Nisan 2023'te yükselişe geçti. Twitter logosunun Dogecoin shiba Inu ile değiştirilmesi sonrası Dogecoin fiyatı da hızlı bir yükseliş gösterdi. Peki Dogecoin fiyatı ne kadar oldu?
3.04.2023 Ekonomi
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti?
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti? Twitter logosu Dogecoin shiba ınu cinsi köpek logosuyla değişti. Sosyal medya devi Twitter mavi kuş amblemini değiştirdi. Gelişme üzerine kripto para birimi Dogecoin'in fiyatı uçuşa geçti. Peki Twitter dogecoin logosu neden değişti?
3.04.2023 Gündem
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı ABD sermaye piyasası otoritesi SEC, kripto faaliyetleri için Robinhood'a soruşturma daveti gönderdi.
28.02.2023 Ekonomi
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para birimleri gerginlikten nasibini almaya devam ediyor. Çin-Tayvan gerilimi ve son olarak da Kosova-Sırbistan arasında savaş pozisyonuna gelen gelişmeler piyasalarda yankı bulmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından güç kazansa da yine uzun vadeli istikrar oluşmadı. İşte tüm detaylar...
1.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...
Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve... Kripto paralar topyekun düşüş trendine girdi. Kripto para birimleri Rusya ve Ukrayna arasında tüm hızı ve çetinliğiyle süren savaştan gerginlikte nasibini alıyor. Bunun yanında gerilmeye devam eden Çin-Tayvan ve Kosova-Sırbistan hatları da Bitcoin’in savaş deneyimini sınıyor. Lider kripto, Fed’in faiz kararından sonra güç kazansa da istikrar arayışını sürdürüyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yüzde 1.57 oranında düşüşle 23 bin 381 dolar seviyesinde işlem görüyor.
1.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar fena çakıldı! Bitcoin, Ethereum, Doge...
Kripto paralar fena çakıldı! Bitcoin, Ethereum, Doge... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar çakıldı. Kripto para piyasaları darbe almaya devam ediyor. Piyasada yanıltıcı izlenim uyandıran kişiler nedeniyle fiyat hareketleri oluşturulmaya çalışılsa da gerçekler ağır basarak piyasada düşüş devam ediyor. Bitcoin dün yüzde 5 yükseliş yaşarken bugün yüzde 7’ye yakın kayıpla işlem görüyor. Büyük dalgalanmaların ve para kayıplarının görüldüğü kripto para piyasasında Bitcoin düşüş ve yükselişe liderlik etmeye devam ediyor. Bitcoin dün yüzde 5 civarında primle 31 bin 500 Dolar civarında seyrederken aradan 24 saat geçmeden yüzde 7 oranında düşüşle 29 bin 500 dolara kadar geriledi. 2 bin dolarlık kayıp yaşayan Bitcoin için bazı uzmanlar 9 hafta sonra yeşil mum kapanışı olduğunu ve yükselişin gerçekleşebileceğini belirtse de beklentiler gerçekleşmeden kayıplar derinleşti.
7.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor... Bankalarda yeni dönem! Çok önemli bir değişiklik için yeni adım atıldı. Bankalarda hesabı olan milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çalışma saatleri ve günlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Bankalar bundan böyle cumartesi günü de açık olacak. Tam gün şeklinde hizmet verilecek. Yapı Kredi, yeni uygulamaya ilişkin ilk pilot banka oldu. Yapı Kredi'nin bir şubesinin cumartesi günü tam gün olarak hizmet verileceği müşterilere duyurulurken, aynı zamanda bütün işlemlerin, normal zamanda yani hafta içi olduğu gibi gerçekleştirileceği belirtildi. Yeni uygulama ile ilgili diğer bankalar da harekete geçiyor.
27.05.2022 Ekonomi
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2022 yılı Nisan ayı kurulan ve kapanan şirketler istatistiklerini açıkladı. 2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,3 arttı.
27.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Şimdi de Tether korkusu başladı, yatırımcı büyük zararda, Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin
Kripto paralarda deprem! Şimdi de Tether korkusu başladı, yatırımcı büyük zararda, Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin Kripto paralardaki on dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaya düşüş trendi hakim. Kripto para piyasaları stabilkoinlerden aldığı yarayı sarmaya devam etse de güçsüz seyir yerini koruyor. Lider kripto para birimi Bitcoin güçlenmeyi yakalayamıyor ve yerinde saymaya devam ediyor. Piyasaların yeni korkusu ise sanal dünyanın doları olarak adlandırılan Tether’in değer kaybetme olasılığı. Dolara endeksli ve Terra UST’nin neredeyse değerinin sıfırlanması gözleri Tether’e çevirtti.
19.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler...
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Piyasalar hareketlendi. ABD Merkez Bankası’nın faizi artırması ve Fed Başkanı’nın enflasyona ilişkin olumsuz açıklamaları piyasaları hareketlendirdi. Bir süredir düşüşte olan altın yükseliş gösterirken, euro/dolar paritesi yükselmeye başladı ve dolar güçlü para birimleri karşısında hafif değer kaybına uğradı. Faiz artırımının en etkili görüldüğü alan ise kripto paralar oldu. Bitcoin yüzde 5 yükselirken sert satışlarla karşılaşan altcoinlerde de primlenme göze çarptı. İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...
4.05.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez duyurdu! Türkiye’nin kurulu gücü 100 bin megavatı aştı
Bakan Dönmez duyurdu! Türkiye’nin kurulu gücü 100 bin megavatı aştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin elektrikte toplam kurulu gücünün 100 bin megavatı aştığını bildirdi.
11.04.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası altüst oldu! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Shiba Inu...
Kripto para piyasası altüst oldu! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Shiba Inu... Kripto para piyasasındaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kısa sürede hızlı yükseliş içine giren kripto paralar yatırımcısına adeta yalancı bahar yaşattı. Piyasada güç kaybı yeniden belirmeye başladı. Küçük fiyat hareketleriyle yatırımcılarını heyecanlandıran kripto paralar bu kez sert düştü. Piyasanın en büyük oyuncu Bitcoin'de de kayıp büyüyor. Bitcoin yeniden 40 bin dolar seviyelerine geriledi.
11.04.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin...
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin... Kripto para piyasalarında güç kaybı yeniden belirmeye başladı. Kısa sürede hızlı yükseliş içine giren kripto paralar kâr satışlarıyla karşılaştı. Bitcoin yeniden 43 bin dolar seviyelerine geriledi. Lider kripto para birimi Bitcoin Mart ayının son günlerde yaşadığı yükseliş dalgasını kalıcı hale getiremedi. Bitcoin yüzde 5’e yakın düşüşle 43 bin 330 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Geçtiğimiz Kasım ayında 69 bin dolara ulaşan Bitcoin zirveden yüzde 37 uzakta işlem görüyor. Bitcoin’e ayak uydurmaya çalışan Ethereum da cansız seyrediyor. 3 bin doların üzerinde tutunmaya çalışan Ethereum yüzde 5 oranında düşüşle 3209 dolardan işlem görüyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
7.04.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Altüstü oldu! Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada son dakika gelişmesi! Altüstü oldu! Bitcoin, Ethereum... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para piyasalarında dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kritik yükseliş gerçekleştiren ve bu noktada kazanımlarını koruma çabası içine girişen kripto para piyasaları küçük düşüş ve yükselişlerle denge arayışını sürdürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, kripto piyasalarına yön vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım ayında 69 bin dolar seviyesini gören Bitcoin bugün yüzde 1,5 oranında primle 46 bin 791 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Tarihi zirvesinden yüzde 32 aşağıda seyreden Bitcoin’in dominansı ise yüzde 42’ye yakın seyrediyor. Uzun süre 2500 dolar seviyelerinde işlem gören ve ivme kazanamayan Ethereum güçlenmeye başladı. Ethereum Bitcoin’deki yükselişi takip ederek 3500 doların üstünde tutunmaya çalışıyor. Davalarla mücadele eden Ripple pek güç kazanamasa da piyasalardaki ritme ayak uydurmaya çalışıyor. Ripple 0.82 dolar seviyesinde işlem görüyor.
5.04.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Bitcoin ve Ethereum fiyatları uçuşa geçti! Sürpriz coin...
Kripto parada son dakika gelişmesi! Bitcoin ve Ethereum fiyatları uçuşa geçti! Sürpriz coin... Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para fiyatları yeniden yükselişe geçti. Kripto paraların durgunluk sürecini iyi değerlendiren Terra blokzinciri kısa sürede dev Bitcoin portföyü oluşturdu. Lider kripto para birimi Bitcoin ise geçtiğimiz haftadan bu yana yükseliş trendi içine girdi. Bitcoin geçtiğimiz haftadan bu yana yüzde 20'ye yakın primli seyrediyor. 69 bin dolar olan tarihi yüksek seviyesinin gerisinde olan Bitcoin şu sıralar yüzde 1 oranında primle 47 bin 540 dolar seviyesinde işlem görüyor. Stabilkoinlerden olan Tether'e ilişkin de yorum yapan Kwon, Tether'in 10 milyar dolara ulaşabilecek Bitcoin rezervi ile destekleneceğini belirtmişti. 22 Mart'ta Tether'i desteklemek için 3 milyar dolarlık fonlarının olduğunu duyuran Kwon, "Bitcoin rezervi UST'nin dolara endeksli konumunu devam ettirme kabiliyetinin iyileştirilmeye yardım edecek, özellikle Terra'nın UST'den sermaye çekmeye yönelik kısa vadeli taleple karşı karşıya kaldığı dönemlerde" dedi. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
29.03.2022 Ekonomi
Bitcoin fiyatları uçuşa geçti! Aylar sonra ilk kez oldu
Bitcoin fiyatları uçuşa geçti! Aylar sonra ilk kez oldu Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para birimleriyle ilgili gelişmeler gündemden düşmüyor. Kripto para piyasaları Rusya'nın kripto para hamlesi, ABD Başkanı Joe Biden’ın devlet kurumlarına kripto paralara daha fazla odaklanmalarına yönelik verdiği talimat ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın açıklamalarına odaklanırken, İngiltere'nin getireceği düzenleme merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin ardında Bitcoin 3 Ocak'taki rakamını yeniden yakalayarak 47 bin dolar bandını gördü. Ethereum son 24 saatte yüzde 4.7'den fazla artışla 3 bin 300 dolar seviyesini aştı. BNB 430 dolar seviyesinde seyrederken, yükselişten etkilenen Dogecoin 0,148624 dolar ve Shiba ise 0,00002637 dolar bandında ilerliyor.
28.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 14 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.
17.03.2022 Ekonomi
Enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: Kalıcı olarak düşürmek konusunda kararlıyız
Enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: Kalıcı olarak düşürmek konusunda kararlıyız Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Londra'da yatırımcılara seslendi. Bakan Nebati, "Enflasyonu kalıcı olarak düşürmek konusunda kararlıyız. TL'deki değer kaybı maalesef enflasyondaki yüksek seyirde belirleyici olmuştur" dedi. Türkiye’nin yerli ve milli arabası hakkında da açıklama yapan Bakan Nebati, “Yerli elektrik aracımız TOGG'un bu yıl yollarda olmasını bekliyoruz, gelecek yıl seçim kampanyamızda birçoğumuzun bu aracı kullandığını görmüş olacağız” ifadelerini kullandı.
17.03.2022 Ekonomi
Kripto paralarda sürpriz gelişme! Yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto paralarda sürpriz gelişme! Yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Bitcoin, Ethereum, Dogecoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırım hamlesiyle birlikte kripto paralarda yükseliş hareketi görüldü. Fed’in faiz beklentilerinin gerçekleşmesi yatırımcıların öngörülerini netleştirdi. Lider kripto para birimi Bitcoin yüzde 5’in üzerinde primle 41 bin 148 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bitcoin'in dominansı yüzde 44'e yaklaşmış durumda. Güçsüz seyirden bir türlü çıkamayan Ethereum da Bitcoin’e ayak uydurarak yükseliş grafiği sergilemeye başladı. Ethereum yüzde 6’ya yakın primle 2760 dolar seviyesinde işlem görüyor.
17.03.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş detay, Yüzde 25...
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş detay, Yüzde 25... Kredi, kredi karı borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ev, araba, teknolojik ürün alacaklar ya da daha küçük miktarlı harcama yapmayı planlayanlar için kritik uyarılar geldi. Borcu olanlar ve para biriktirmede zorlananlar ile borcu olmasa da para artırıp yatırım yapamayanların küçük adımlarla para biriktirerek yatırım yapması mümkün. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin borcu bulunuyor. Kredi, kredi kartı borçları ve banka dışı borçlar arttıkça kişinin yatırım yapma imkanı ortadan kalkıyor. Ancak doğru stratejiler ile yatırım yapılabiliyor. Öncelikle kişinin içerisinde bulunduğu durumu analiz etmesi gerekiyor. Birçok kişi artık ev, araba almanın hayal olduğunu düşünüyor. Peki maaşlı olarak çalışan kişilerin öncelikle borçlarını kaptım ev ya da araba sahibi olması gerçekten mümkün değil mi? Örneğin 500 bin liralık bir ev almak istiyorsunuz o zaman 100 bin lira peşinatı biriktirmek için her ay düzenli olarak birikim yapmaya başlamalı ve bu şekilde peşinatı hangi tarihte tamamlayacağınızı hesaplamanız gerekiyor. Yaptığınız plana sadık kalarak ev hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı borcundan kurtulmak istiyorsanız: “Maaşımın yüzde 25’ini bu borcu kapatmak için ayıracağım. Kıyafet harcamalarımı yarıya indireceğim ve borcumu dört ayda kapatacağım” gibi hedefler belirleyerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
17.03.2022 Uzmana Sor

Benzer Haber Etiketleri

Shiba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shiba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.