Ethereum

Ethereum

Son dakika Ethereum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ethereum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ethereum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ethereum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ethereum gelişmeleri de dahil olmak üzere 598 ethereum haberi bulunmuştur. Tüm ethereum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor Bitcoin fiyatları ABD'de ETF'lere yoğun talebin gelmesiyle birlikte güç kazandı. Bitcoin 57 bin doları aştı. Lider kripto para birimi Bitcoin'in rekoru 69 bin dolardı.
27.02.2024 Ekonomi
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin yıla hızlı başlangıç yaptı. Bitcoin Nisan 2022'den bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 45 bin doları aştı.
2.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonuna onay vermesiyle birlikte Bitcoin yüzde 11'i alan yükseliş gerçekleştirdi.
24.10.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi Kripto paralar ekim ayına jet bir giriş yaptı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde artışla 28 bin doların üzerine çıktı ve son 6 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Ethereum da yüzde 2.5’in üzerinde artışla 1.700 doların üzerine çıktı. Son dört yıldır ekim aylarının kripto paralar için pozitif seyirle geçtiğini belirten uzmanlar, risk iştahının sürmesi halinde BTC için ana direnç seviyesinin 30 bin dolar, ETH için ise 2 bin dolar olduğunu kaydetti.
3.10.2023 Ekonomi
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Hatay'da deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Hatay'da deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Hatay'da, 6 Şubat’taki depremlere ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, eşyaların düştüğü, camların kırıldığı ve deprem anında korkuyla oturdukları siteden kaçan kişilerin sığınacak yer aradığı görüldü. 
14.04.2023 Gündem
Bitcoin ve Ethereum'da kısa sürede hızlı yükseliş
Bitcoin ve Ethereum'da kısa sürede hızlı yükseliş Ethereum'da Shanghay güncellemesi gerçekleşti ve fiyatı da hızla yükselişe geçti. Güncelleme sonrasın 240 bin Ethereum, staking hesaplarından çekildi.
14.04.2023 Ekonomi
Kripto paralarda kritik gün! Bitcoin ve Ethereum’da beklenen oldu
Kripto paralarda kritik gün! Bitcoin ve Ethereum’da beklenen oldu Kripto paralardaki gelişmeler yatırımcılar tarafından yakında takip ediliyor. Yılbaşından bu yana yüzde 80’in üzerinde değer kazanan Bitcoin, 30 bin doların üzerine çıktı. Bu hareketin alt coinlere yansımamasının nedeni ise merak konusu olurken, beklenen hareket görülmeye başlandı. Peki Bitcoin, Ethereum ve alt coinlerde son durum ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. CFTC’nin Binance ile CZ’ye dava açmasıyla 27 bin doların altına inen Bitcoin, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? Kritik seviyeler nerede? İşte kripto para fiyatlarında son durum...
30.03.2023 Ekonomi
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı ABD sermaye piyasası otoritesi SEC, kripto faaliyetleri için Robinhood'a soruşturma daveti gönderdi.
28.02.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında kritik eşik aşıldı! Son 5.5 ayın en yüksek seviyesi
Kripto para piyasasında kritik eşik aşıldı! Son 5.5 ayın en yüksek seviyesi Kripto para piyasası FED'in açıklamalarından sonra yukarı doğru hareketlendi. Bitcoin uzun bir aranın ardından ilk kez kritik seviyeyi aşarken Ethereum’dan güçlü yükseliş geldi. Peki Fed kararında hangi mesajlar verildi. Kripto paralardaki yükselişin sebebi ne? İşte detaylar...
2.02.2023 Ekonomi
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat Kripto para birimleri küresel enflasyondaki gidişatın düşüşe geçmesiyle birlikte değerlenmeye başladı. Kripto para birimleri kısa sürede yüzde 30 oranında güç kazandı. Yükseliş anlarında yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekiyor.
17.01.2023 Ekonomi
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü Kripto paralar 2023 yılıyla beraber toparlanmaya başladı. ABD enflasyonunun etkisiyle kripto para piyasaları çıkışa geçti. Bitcoin son 2 ayın en büyük yükselişini gerçekleştirdi.
14.01.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sert yükseliş! Bitcoin'in grafiği pik yaptı
Kripto paralarda sert yükseliş! Bitcoin'in grafiği pik yaptı Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto paralarda yükseliş trendi sürüyor. 8 Kasım 2022'den bu yana bir ilk gerçekleşti. Kripto para yatırımcıları resmen havalara uçtu. Bitcoin 17.000 doları aşmasından günler sonra bir başka kritik seviyeyi de kırdı. Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin'de yükseliş devam eder mi? İşte tüm detaylar...
12.01.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde!
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde! Bitcoin’deki sert düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. Önce kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, daha sonra da satın alma anlaşmasından çekilmesi kripto piyasalarında çözülmeye neden oldu. Kripto para piyasasının istikrarına yönelik endişeler devam ederken yatırımcının gözü ABD enflasyon verilerine çevrildi. Peki, Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ethereum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ethereum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.