Yükseliş

Yükseliş

Son dakika yükseliş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yükseliş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yükseliş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yükseliş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yükseliş gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.178 yükseliş haberi bulunmuştur. Tüm yükseliş haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi 'Roaring Kity' (kükreyen kedicik) hesabının yaptığı paylaşım ile oyun perakende firması GameStop ve sinema salonları zinciri AMC hisseleri yükselişe geçti.
14.05.2024 Ekonomi
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı!
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı! Sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Parasal, mali politikalarda yapılan değişiklikler ve otomobil piyasasına yönelik getirilen düzenlemelerle birlikte yatırım aracı olmaktan çıkan sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rayına oturmaya başladı. İkinci el otomobiller sıfırlarından ucuza satılırken sıfır otomobil fiyatları da geçtiğimiz aylardaki gibi hızlı yükseliş yaşamıyor.
14.05.2024 Ekonomi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. 24 Nisan tarihinden bu yana neredeyse soluksuz düşüş gösteren dolar/TL’deki aşağı yönlü baskı dikkat çekiyor. Geçen hafta borsa rekor üstüne rekor kırarken, altın fiyatları 3 hafta sonra ilk kez yükseliş göstermişti. Peki dolar/TL’deki baskının nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar, kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı. İşte piyasalara dair tahminler...
13.05.2024 Ekonomi
13 Mayıs Pazartesi canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek altın ne kadar, kaç TL?
13 Mayıs Pazartesi canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları yükseliş trendine son verdi ve düşüşe geçti. Gram altın fiyatı bugün 2 bin 439 lira seviyesinden güne başladı. İşte, 13 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
13.05.2024 Ekonomi
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatları hızlı yükseliş gerçekleştirdi. Altın gram fiyatı haftanın son işlem günü 2380 dolara kadar yükselen ONS'tan destek bularak arttı. İslam Memiş, altın tarafındaki yukarı yönlü hareketlerin son bulup alım fırsatı geleceğini duyurdu. Bununla beraber İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti.
12.05.2024 Ekonomi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Mevduatta her şey tersine döndü! Son 4 ay için sürpriz rakam
Mevduatta her şey tersine döndü! Son 4 ay için sürpriz rakam Mevduat faiziyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Son aylarda artan faiz oranları ile birlikte risk almak istemeyenlerin en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri mevduat oldu. Bankalarda mevduat faiz oranları yükseliş gösterse de enflasyona karşı getirisi düşük kaldı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre mevduatlarda 4 aylık kayıp dikkat çekti. Peki mevduat faizleri yeterince yüksek değil mi? Faizler daha da artar mı? Şu an en çok kazandıran yatırım aracı hangisi? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Dolar, borsa, altın, mevduat, ve fonda yeni hedef belli oldu! Yatırımcıya büyük kazanç sağlayacak
Dolar, borsa, altın, mevduat, ve fonda yeni hedef belli oldu! Yatırımcıya büyük kazanç sağlayacak Yatırımcıya büyük kazanç için önemli fırsat uyarısı yapıldı. Piyasalarda risk algısına göre hareketlilik devam ediyor. Gerek mevduat, gerek borsa, gerekse de emtia piyasalarında yerel ve küresel hamlelerin etkisiyle yükseliş ve düşüşler yaşanabiliyor. Borsa İstanbul tarihi yüksek seviyelerde işlem görürken altın son zamanlardaki zirvesinden geriye çekilme yaşadı. Döviz kanadında dolarda yükseliş durdu ve hafif geri çekilmeler yaşandı. Uzman isimler piyasadaki hareketleri ve geleceğe yönelik değerlendirmelerini açıkladı.
8.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Borsa psikolojik sınırı aştı! 'Prim var ama yükseklik korkusu yok'
Borsa psikolojik sınırı aştı! 'Prim var ama yükseklik korkusu yok' Borsa İstanbul’daki yükselişte yabancı yatırımcılara yerlilerin de katıldıkları anlaşılıyor. BIST100 Endeksi’nde kâr satışlarına bağlı geri çekilmeler derinleşmeden alımların gelmesi ise yükseliş trendinin gücünü gösteriyor. Yani yükseldikçe güç kazanan bir borsa söz konusu. Psikolojik direnç noktası 10.000 seviyesinin üzerine yerleşen BIST100’de yılbaşından bu yana prim yüzde 37’yi aştı. “Prim var ama yükseklik korkusu yok” algısı güçleniyor.
5.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatları artınca bu yöntemi buldular! Kuyumcular bile anlamıyor, 100 liradan satılıyor
Altın fiyatları artınca bu yöntemi buldular! Kuyumcular bile anlamıyor, 100 liradan satılıyor Altın fiyatlar son dönemlerde artışa geçti. Kuyumcular vatandaşları altın alırken dikkat etmeleri yönünde uyardı. Düğün sezonunun açılmasıyla altın fiyatlarındaki yükseliş sonrası bu yöntemi buldular. Fiyatı 100 TL'den başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'da yükseliş sürüyor! En çok kazandıran sektörler belli oldu
Borsa İstanbul'da yükseliş sürüyor! En çok kazandıran sektörler belli oldu Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,51 yükselişle 10.097,39 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 51,64 puan ve yüzde 0,51 artarak 10.097,39 puana çıktı.
2.05.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Altın fiyatları 28 Nisan 2024 Pazar: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar?
Altın fiyatları 28 Nisan 2024 Pazar: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Son haftalarda dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları hafif bir yükseliş yaşadı. İşte, 28 Nisan 2024 hafta sonu canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
28.04.2024 Ekonomi
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Özellikle 92 gün vadeli hesaplara verilen faiz 2-3 puan daha yüksek. Nakdi olanların, vade sonu gelenlerin daha yüksek faiz alabilmek için bankalarıyla pazarlık yapmasında da fayda var. Çünkü 1 puan yüksek faizin getirisi hiç de az değil. Peki hangi güncel faiz ve vadede ne kadar getiri sağlanır? Sizin için hesapladık...
26.04.2024 Ekonomi
Kiracılara güzel ev sahiplerine kötü haber! Kira fiyatları düşüyor
Kiracılara güzel ev sahiplerine kötü haber! Kira fiyatları düşüyor Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor. Uzun süre yükseliş trendinde seyreden kira fiyatlarında düşüş başladı. Uzmanlar hem ev sahiplerini hem de kiracıları uyardı.
26.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira...
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail-İran gerginliği ile yükseliş trendini güçlendiren altın gram fiyatı yeni haftaya satıcılı girdi. Yaz sezonu yaklaşırken özellikle düğün yapacaklar altın fiyatları tarafında araştırmalarını sıklaştırdı. Altın almalı mı satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Alım fırsatı verecek seviyeler hangileri? Gram ne zaman 3 bin 500 lira olacak? İşte altın ile ilgili tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Altın için tarihi fırsat! Altın önce düşecek sonra fırlayacak
Altın için tarihi fırsat! Altın önce düşecek sonra fırlayacak Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın yatırımcısına tarihi fırsat uyarı yapıldı. Altın fiyatları için önce düşüş sonra kademeli yükseliş sinyali verildi. Öte yandan gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar?
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar? Altın fiyatları, yükseliş ivmesini sürdürüyor. Ortadoğu'da yükselen gerilimin ardından altın fiyatları, rekor seviyelere yükseldi. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketliliğinden etkilenen altın fiyatlarında ibre yukarı yönlü hareket ediyor. gram altın fiyatı bugün 2 bin 488 TL'den satılıyor. İşte, 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.04.2024 Ekonomi
Savaş kapıda, altın YÜKSELİYOR! 15 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları
Savaş kapıda, altın YÜKSELİYOR! 15 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Orta Doğu'daki gerilim kaynaklı jeopolitik risklerden dolayı 2 bin 431,5 dolarla rekor seviyeyi gören altının ons fiyatı geçtiğimiz haftayı yüzde 0,5 artışla tamamladı. 15 Nisan Pazartesi günü gram altın fiyatı bugün 2 bin 455 TL'den alıcı buluyor. İşte, 15 Nisan 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
15.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yükseliş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yükseliş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.