Selçuk Kabadayı

Selçuk Kabadayı

Son dakika Selçuk Kabadayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selçuk Kabadayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selçuk Kabadayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Kabadayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk kabadayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 selçuk kabadayı haberi bulunmuştur. Tüm selçuk kabadayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.
9.07.2019 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme!
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın yargılandıkları davada önemli gelişme yaşandı...
18.04.2019 Magazin
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, eşi ile ilişki yaşadığı iddia edilen eşinin amcası Murat Başoğlu'na açtığı 1 milyon liralık tazminat davasını kaybetti.
20.11.2018 Magazin
Murat Başoğlu davasında karar çıktı!
Murat Başoğlu davasında karar çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının duruşması bugün Bodrum’da görüldü. Başoğlu ve Kabadayı'nın avukatlarının katıldığı davada beraat kararı çıktı.
9.03.2018 Gündem
Selçuk Kabadayı’nın Murat Başoğlu'na açtığı davada yeni gelişme
Selçuk Kabadayı’nın Murat Başoğlu'na açtığı davada yeni gelişme Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti. Burcu Başoğlu’nun eşi Selçuk Kabadayı, eşinin kendisini Murat Başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.
23.02.2018 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde...
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde... Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan kamu davasının görülmesine başlandı. Olay yerinde keşif yapılması için 9 Mart 2018 tarihine ertelenen duruşmanın kapalı yapılmasına karar verildi.
28.11.2017 Magazin
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni...
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni... Boşanmalarına rağmen geçtiğimiz günlerde el ele görülen Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, meğer malları kurtarmak için boşanmış.
5.10.2017 Magazin
Amca reddetti yeğen kabul etti
Amca reddetti yeğen kabul etti Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yargılanmasına 28 Kasım'da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi.
29.09.2021 Gündem
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi...
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi... Murat Başoğlu ile birlikte yılın skandalına imza atan Burcu Kabadayı Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı, ilk kez konuştu.
17.09.2017 Magazin
'İnsan karısını uzaktan bile tanır'
'İnsan karısını uzaktan bile tanır' Eşi Burcu Başoğlu’nun amcası Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığını iddia ederek boşanma davası açan Selçuk Kabadayı, “İnsan karısını uzaktan bile tanır. Teknedeki kadın eşim Burcu” dedi
13.09.2017 Magazin
Murat Başoğlu'na bir darbe daha!
Murat Başoğlu'na bir darbe daha! Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Skandalda yeni bir gelişme yaşandı.
8.09.2017 Magazin
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor!
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor! Hande Bermek ile evli olan sunucu Murat Başoğlu’nun hala eşi ile aynı evi paylaştığı ortaya çıktı.
24.08.2017 Magazin
'Rezalet'ten satılık ev
'Rezalet'ten satılık ev Tahir Mahir Başoğlu, kızı Burcu Başoğlu ile kardeşi Murat Başoğlu’nun skandal ilişkisinin ardından Balıkesir’deki evini acil satılığa çıkardı
23.08.2017 Magazin
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu FETÖ'nün adliye yapılanması davasında 114 sanığa 1 yıl 6 ay ile 12 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Çocukluğumun İstanbul’unu özlüyorum
Çocukluğumun İstanbul’unu özlüyorum Eski İstanbul sokakları, kabadayılar, yaşanan aşklar... Birbirinden özel isimlerin yer aldığı 50 kişilik dev bir kadronun yanında canlı orkestranın da eşlik ettiği 'İstanbulname' müzikali, izleyicileri geçmişe götürecek.
16.01.2016 Arşiv
Altınordu galibiyetle başladı
Altınordu galibiyetle başladı Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Altınordu, Bayburt Grup Özel İdare'yi 1-0 mağlup etti.
3.12.2014 Futbol
HSYK’dan Yargıtay ve Danıştay’a atama
HSYK’dan Yargıtay ve Danıştay’a atama Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca (HSYK) yapılan seçimle Yargıtay’da ve Danıştay’da boş bulunan kadrolara atama yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Ezel'de Şener Şen heyecanı
Ezel'de Şener Şen heyecanı Ramiz Dayı’nın can düşmanı Kenan Birkan’ın kimin oynayacağı tartışılırken gözler Şener Şen'de...
27.06.2010 Televizyon
Bu mahallenin Kürdü biz miyiz?
Bu mahallenin Kürdü biz miyiz? Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Gürbüz Çapan, savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Cimbom herkesi yatırdı
Cimbom herkesi yatırdı Bahis şirketlerinin sürpriz gösterdiği ve galibiyetine 1'e 3.75 verdiği G.Saray, F.Bahçe'yi elinden kaçırdı. Hiç yabancısız Aslan, 1999'dan beri ilk defa Kadıköy'den yenilmeden çıktı
4.02.2008 Futbol
“Babalar”a gönül veren kadınlar
“Babalar”a gönül veren kadınlar Sevgilisiyle arasındaki sorunu mafya aracığılıyla çözmek isteyen manken Tuğba Özay’ın cezaevine konulması yeraltı dünyası ve kadınlarını yeniden gündeme taşıdı.
18.08.2007 Arşiv
'F.Bahçe sahiden cumhuriyet'
'F.Bahçe sahiden cumhuriyet' 100. yıl şampiyonluğun en büyük kahramanlarından Tümer Metin'den, Sanem Altan'a çarpıcı açıklamalar... ÖZEL
15.06.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Kabadayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk kabadayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.