Burcu Başoğlu

Burcu Başoğlu

Son dakika Burcu Başoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Başoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Başoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Başoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu başoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 burcu başoğlu haberi bulunmuştur. Tüm burcu başoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.
9.07.2019 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme!
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın yargılandıkları davada önemli gelişme yaşandı...
18.04.2019 Magazin
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür!
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür! Yeğeniyle özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medyadan kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.
20.12.2018 Magazin
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, eşi ile ilişki yaşadığı iddia edilen eşinin amcası Murat Başoğlu'na açtığı 1 milyon liralık tazminat davasını kaybetti.
20.11.2018 Magazin
Murat Başoğlu gözaltına alındı
Murat Başoğlu gözaltına alındı Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Murat Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Başoğlu serbest bırakıldı.
31.10.2018 Magazin
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu!
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu! Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği söylenen Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu ve masaya 3 kurşun bıraktığını canlı yayında iddia etti.
5.09.2018 Magazin
'Amcam bana tecavüz etti'
'Amcam bana tecavüz etti' Murat Başoğlu intihar ettiği iddiaları için Beyaz Tv'ye açıklamalarda bulundu adının skandala birlikte karıştığı yeğenine suçlamalar yöneltti. Yeğeninin kendisine 'Amcam bana tecavüz etti derim' dediğini ileri sürdü.
4.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi
3.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu'dan flaş karar
Murat Başoğlu'dan flaş karar Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntülerilerinin gündem olduğu teknesini satılığa çıkardı.
2.07.2018 Magazin
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı!
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu 8 ay sonra sosyal medya hesabından ilk kez bir paylaşım yaptı. Sosyal medyaya düşen paylaşım şarkıcı Ebru Polat'ı fena halde kızdırdı.
24.04.2018 Magazin
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu sosyal medya hesabından 8 ay sonra ilk paylaşımını yaptı
22.04.2018 Magazin
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı!
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın geçtiğimiz yaz ayında basına yansıyan ve büyük infial uyandıran görüntülerin ardından başlatılan soruşturma kapsamında açılan davanın gerekçeli kararı hazırlandı.
17.04.2018 Yaşam
Murat Başoğlu'ndan flaş karar!
Murat Başoğlu'ndan flaş karar! Murat Başoğlu yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz bir şekilde görüntülenmiş ardından eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satışa çıkardı
26.03.2018 Magazin
Murat Başoğlu davasında karar çıktı!
Murat Başoğlu davasında karar çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının duruşması bugün Bodrum’da görüldü. Başoğlu ve Kabadayı'nın avukatlarının katıldığı davada beraat kararı çıktı.
9.03.2018 Gündem
Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!
Murat Başoğlu davasında yeni gelişme! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında, "hayasızca davranışta bulunmak" suçlamasıyla açılan davada, mahkemenin talebi üzerine bilirkişi heyeti olayın yaşandığı Yalıkavak'taki koyda incelemelerde bulundu.
26.02.2018 Magazin
Selçuk Kabadayı’nın Murat Başoğlu'na açtığı davada yeni gelişme
Selçuk Kabadayı’nın Murat Başoğlu'na açtığı davada yeni gelişme Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti. Burcu Başoğlu’nun eşi Selçuk Kabadayı, eşinin kendisini Murat Başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.
23.02.2018 Magazin
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile...
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile... Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun, eşini yeğeniyle aldattığı iddia edilen Murat Başoğlu ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.
3.12.2017 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde...
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde... Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan kamu davasının görülmesine başlandı. Olay yerinde keşif yapılması için 9 Mart 2018 tarihine ertelenen duruşmanın kapalı yapılmasına karar verildi.
28.11.2017 Magazin
Bana kumpas kurdular
Bana kumpas kurdular Yeğeniyle yaşadığı iddia edilen skandal ilişki nedeniyle büyük tepki çeken Murat Başoğlu, ‘Bana kumpas kurdular, ölmemi istediler’ diyerek ağladı.
1.11.2017 Magazin
Murat Başoğlu sessizliğini bozdu! O kişi...
Murat Başoğlu sessizliğini bozdu! O kişi... Öz yeğeni ile öpüştüğü iddia edilen görüntüler kamuoyunda şok etkisi yaratan Murat Başoğlu, aylar sonra sessizliğini bozdu.
1.11.2017 Magazin
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Hande Bermek'ten şoke edecek sözler: Murat ile Burcu arasında cinsel ilişki yok
Hande Bermek'ten şoke edecek sözler: Murat ile Burcu arasında cinsel ilişki yok Hande Bermek verdiği röportajda "Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok. İkisinin arasındaki ilişki amca yeğen ilişkisi." diyerek herkesi şoke edecek sözler söyledi.
15.10.2017 Magazin
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni...
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni... Boşanmalarına rağmen geçtiğimiz günlerde el ele görülen Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, meğer malları kurtarmak için boşanmış.
5.10.2017 Magazin
Amca reddetti yeğen kabul etti
Amca reddetti yeğen kabul etti Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yargılanmasına 28 Kasım'da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Başoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu başoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.