Hande Bermek

Hande Bermek

Son dakika Hande Bermek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Bermek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Bermek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Bermek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande bermek gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 hande bermek haberi bulunmuştur. Tüm hande bermek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Başoğlu'na büyük şok!
Murat Başoğlu'na büyük şok! Murat Başoğlu hakkında yeni bir dava daha açıldı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianameye göre Murat Başoğlu yanında çalışan Işılay Yılmaz’a mal satımı için yetki verdi.
3.02.2019 Magazin
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu Ünlü sunucu Murat Başoğlu suskunluğunu bozarak gözyaşları içinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burnunda yara izi bulunan Başoğlu, darp ve tehdit edildiğini iddia etti. Eşinin kendisini 2 kez darp ettirdiğini ifade eden Başoğlu, 'Eşim kafama silah dayasa bile ondan şikayetçi olmayacağım' dedi. Hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu da belirten Başoğlu 'Ben namuslu bir adamım, namussuz değilim benim hakkımda artık televizyonlarda konuşmasınlar' dedi.
1.11.2018 Magazin
Murat Başoğlu gözaltına alındı
Murat Başoğlu gözaltına alındı Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Murat Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Başoğlu serbest bırakıldı.
31.10.2018 Magazin
Murat Başoğlu kimdir?
Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. İntihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Murat Başoğlu hakkında merak edilenler...
3.09.2018 Gündem
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi
3.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu'dan flaş karar
Murat Başoğlu'dan flaş karar Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntülerilerinin gündem olduğu teknesini satılığa çıkardı.
2.07.2018 Magazin
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş Geçtiğimiz yaz öz yeğeniyle teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu, olaydan birkaç ay sonra boşandı. Ancak Hande Bermek’in, ünlü sunucu ile evliliğini sadece kağıt üzerinde bitirdiği önceki gün Gündoğan’da çekilen karelerle ortaya çıktı.
9.06.2018 Magazin
Murat Başoğlu'ndan flaş karar!
Murat Başoğlu'ndan flaş karar! Murat Başoğlu yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz bir şekilde görüntülenmiş ardından eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satışa çıkardı
26.03.2018 Magazin
Murat Başoğlu duvar ördü!
Murat Başoğlu duvar ördü! Öz yeğeni ile öpüştüğü iddia edilen görüntüler kamuoyunda şok etkisi yaratan Murat Başoğlu 14 yıllık eşi Hande Bermek skandal sonrası 11 Eylül 2017'de boşanmıştı.
12.02.2018 Magazin
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile...
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile... Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun, eşini yeğeniyle aldattığı iddia edilen Murat Başoğlu ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.
3.12.2017 Magazin
Hande Bermek'le ilgili şok iddia: Haberi vardı...
Hande Bermek'le ilgili şok iddia: Haberi vardı... Seren Serengil, Hande Bermek'in açıklamalarının ardından: "Hande Hanım'ın baştan beri bu olayların hepsinden haberdar olduğunu düşünüyorum dedi."
16.10.2017 Magazin
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Keşke sussaydın
Keşke sussaydın Yaşadığı skandal ilişkiyle gündemde olan Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek’in açıklamaları sosyal medyada tepki topladı
15.10.2017 Magazin
Hande Bermek'ten şoke edecek sözler: Murat ile Burcu arasında cinsel ilişki yok
Hande Bermek'ten şoke edecek sözler: Murat ile Burcu arasında cinsel ilişki yok Hande Bermek verdiği röportajda "Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok. İkisinin arasındaki ilişki amca yeğen ilişkisi." diyerek herkesi şoke edecek sözler söyledi.
15.10.2017 Magazin
“Tarifsiz bir acı!”
“Tarifsiz bir acı!” Yaşadığı skandal ilişkiyle gündeme gelen Murat Başoğlu ile eski eşi Hande Bermek’in ‘Formalite icabı boşandılar’ iddiasına avukat Aslı Hatemi’den yanıt: “Boşanır boşanmaz evleri ayırdılar. Hande Bermek başına gelenler karşısında şokta, tarifsiz bir acı içinde”
10.10.2017 Magazin
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni...
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni... Boşanmalarına rağmen geçtiğimiz günlerde el ele görülen Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, meğer malları kurtarmak için boşanmış.
5.10.2017 Magazin
Murat Başoğlu iddianamesi kabul edildi!
Murat Başoğlu iddianamesi kabul edildi! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında geçtiğimiz hafta hazırlanan iddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.
18.09.2017 Magazin
Hande Bermek'ten Murat Başoğlu açıklaması!
Hande Bermek'ten Murat Başoğlu açıklaması! Dün Kuşadası Adliyesi'nde Murat Başoğlu'ndan tek celsede boşanan Hande Bermek'ten açıklama geldi.
12.09.2017 Magazin
Başını kaldıramadı!
Başını kaldıramadı! Skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu 14 yıllık eşi Hande Bermek ile dün boşandı. Bir hayli kilo veren Başoğlu adliyeye başı önde gizlenerek girdi
11.09.2017 Magazin
Yılın skandalından sonra beklenen son!
Yılın skandalından sonra beklenen son! Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek bugün anlaşmalı olarak boşandı.
11.09.2017 Magazin
Ensest skandalından sonra kaçtı!
Ensest skandalından sonra kaçtı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun Yunanistan'a kaçtığı iddia edildi.
29.08.2017 Magazin
Yüzyılın skandalından sonra ortaya çıktı!
Yüzyılın skandalından sonra ortaya çıktı! Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile aldattığı eşi Hande Bermek, önceki gün Bodrum'daki evinin balkonunda görüntülendi.
28.08.2017 Magazin
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor!
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor! Hande Bermek ile evli olan sunucu Murat Başoğlu’nun hala eşi ile aynı evi paylaştığı ortaya çıktı.
24.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Bermek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande bermek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.