Murat Başoğlu Tekne

Murat Başoğlu Tekne

Son dakika Murat Başoğlu tekne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Başoğlu tekne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Başoğlu tekne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Başoğlu Tekne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat başoğlu tekne gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 murat başoğlu tekne haberi bulunmuştur. Tüm murat başoğlu tekne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Başoğlu'dan flaş karar
Murat Başoğlu'dan flaş karar Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntülerilerinin gündem olduğu teknesini satılığa çıkardı.
2.07.2018 Magazin
Yılın skandalından sonra beklenen son!
Yılın skandalından sonra beklenen son! Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek bugün anlaşmalı olarak boşandı.
11.09.2017 Magazin
Ensest skandalından sonra kaçtı!
Ensest skandalından sonra kaçtı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun Yunanistan'a kaçtığı iddia edildi.
29.08.2017 Magazin
Skandaldan sonra Türkiye'yi terk ediyorlar!
Skandaldan sonra Türkiye'yi terk ediyorlar! Teknede bir kadınla öpüşürken objektiflere takılan evli sunucu Murat Başoğlu, Bodrum'daki evine kapanmıştı. Başoğlu, eşi Hande Bermek ve 14 yaşındaki oğluyla ABD'ye gitmeye karar verdi. Aile bu hafta sonu Türkiye'den ayrılacak.
9.08.2017 Magazin
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı!
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın geçtiğimiz yaz ayında basına yansıyan ve büyük infial uyandıran görüntülerin ardından başlatılan soruşturma kapsamında açılan davanın gerekçeli kararı hazırlandı.
17.04.2018 Yaşam
2017’nin en iyileri
2017’nin en iyileri Haldun Dormen, Cem Ceminay, Ayşe Brav, Güldeniz Ayral, Zeynep Kakınç, Teoman Hünal, Ragıp Ertuğrul, Tülay Gürler, Süha Derbent, Hasan Genç ve Atilla Dorsay İşte alanında uzman isimlerden oluşan VATAN jurisinin seçimi...
16.12.2017 Arşiv
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni...
Murat Başoğlu ile hala birlikte! İşte nedeni... Boşanmalarına rağmen geçtiğimiz günlerde el ele görülen Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, meğer malları kurtarmak için boşanmış.
5.10.2017 Magazin
Amca reddetti yeğen kabul etti
Amca reddetti yeğen kabul etti Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yargılanmasına 28 Kasım'da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi.
29.09.2021 Gündem
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi...
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi... Murat Başoğlu ile birlikte yılın skandalına imza atan Burcu Kabadayı Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı, ilk kez konuştu.
17.09.2017 Magazin
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir!
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir! Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden ayrılmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'na vekâlet eden Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı arasındaki ilişkiyi 'Afet' olarak değerlendirdi.
30.08.2017 Magazin
Murat Başoğlu'nun öpüşürken görüntülendiği o tekne...
Murat Başoğlu'nun öpüşürken görüntülendiği o tekne... Eşini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Murat Başoğlu, teknesinin yanına yanaşmıyor.
9.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Başoğlu Tekne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat başoğlu tekne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.