Seçkin Özdemir

Seçkin Özdemir

Son dakika seçkin özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçkin özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçkin özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçkin Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçkin özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 seçkin özdemir haberi bulunmuştur. Tüm seçkin özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Seçkin Özdemir lastiklere hava bastı
Seçkin Özdemir lastiklere hava bastı Şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Kuruluş Osman' dizisinde boy gösteren oyuncu Seçkin Özdemir önceki gün bir benzin istasyonunda arabasının lastiklerine hava basarken görüntülendi.
12.03.2021 Magazin
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Sahnede entrika, sette kahkaha!
Sahnede entrika, sette kahkaha! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ dizisinin heyecan dolu ikinci bölümü bu akşam (14 Mart Cumartesi) Kanal D’de ekrana gelecek. Sırlar ve entrikalarla dolu dizinin çekimleri devam ederken setten eğlenceli kareler yayınlandı.
14.03.2020 Televizyon
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hizmetçiler dizisinin 2. Bölümü Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında…
13.03.2020 Televizyon
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
Hizmetçiler başlıyor!
Hizmetçiler başlıyor! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ 07 Mart Cumartesi akşamı Kanal D’de başlıyor.
6.03.2020 Televizyon
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi!
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi! Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Hizmetçiler çok yakında başlıyor.
20.02.2020 Televizyon
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı...
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı... Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in ilk tanıtımı yayınlandı...
8.02.2020 Televizyon
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı!
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı! Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in afişi yayınlandı.
7.02.2020 Televizyon
'Hizmetçiler' dizisi geliyor
'Hizmetçiler' dizisi geliyor Kanal D’de yakında ekrana gelecek 'Hizmetçiler', İstanbul’da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin yaşadığı gizemli olayları anlatıyor.
29.01.2020 Televizyon
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Seçkin Özdemir sakalı sevdi
Seçkin Özdemir sakalı sevdi Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
16.01.2020 Magazin
25 bin TL'ye aşklarını sildirecek!
25 bin TL'ye aşklarını sildirecek! Seçkin Özdemir ile 6 ay flört eden, Can Yaman ile bir yıl aşk yaşayan, son olarak adı Oğuzhan Koç ile aşk dedikodusuna karışan Demet Özdemir'den şaşırtan hamle geldi.
16.01.2020 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu
Dizi aşkı gerçek oldu 'Erkenci Kuş' dizisinde iki aşığı oynayan ve sevgili oldukları konuşulan Demet Özdemir ve Can Yaman önceki gece birlikte görüntülendi.
15.11.2018 Magazin
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı ATV'nin iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4'üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise ilginç bir an yaşandı. Zeynep'in Leyla'ya 'Bitti Leyla. Bittik' demesi dikkatleri çekti.
30.10.2018 Televizyon
Görüldüğü gibi değil!
Görüldüğü gibi değil! Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu ile oyuncu Seçkin Özdemir, 5 gün önce Etiler’de bir gece kulübünde eğlenmiş, ikili arasındaki yakınlık dikkat çekmişti.
27.10.2018 Magazin
Sürpriz ikili
Sürpriz ikili Oyuncu Seçkin Özdemir ile Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu önceki gece birlikte görüntülendi.
24.10.2018 Magazin
Can Kırıkları başlıyor!
Can Kırıkları başlıyor! ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları bu akşam başlıyor. Dizinin başrolünde Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir yer alırken konusu da şimdiden araştırılmaya başlandı bile..
8.10.2018 Televizyon
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...
8.10.2018 Gündem
Sadece arkadaşız
Sadece arkadaşız Seçkin Özdemir’le ayrılan Demet Özdemir önceki gece Maslak Esnaf’ta arkadaşlarıyla geç saatlere kadar eğlendi.
5.10.2018 Magazin
Dilini ısırdı
Dilini ısırdı SEÇKİN Özdemir önceki gün Akmerkez’deydi.
5.10.2018 Magazin
Ankara’da sevgi seli
Ankara’da sevgi seli ‘Bücür’ filmi, kahkahasını il il gezdirmeye devam ediyor.
24.09.2018 Magazin
Aşk sorusuna sessiz kaldı
Aşk sorusuna sessiz kaldı ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman önceki gün Bebek’te görüntülendi.
23.09.2018 Magazin
Aşk bitti mi?
Aşk bitti mi? 5 aydır birlikte olan Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildi. Özdemir, ihanet iddialarına ateş püskürdü
22.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seçkin Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçkin özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.