Medya

Medya

Son dakika medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 49.501 medya haberi bulunmuştur. Tüm medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye ile görüşmesine ilişkin, "Hamas’ın ara buluculardan aldığı ateşkes önerisini onaylamasını değerlendirdik. Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. Batılı ülkeler başta olmak üzere tüm tarafları ateşkes için İsrail’e gereken baskıyı yapmaya çağırıyorum" dedi.
6.05.2024 Gündem
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular İnternette sahte site üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi eklendi. Hürriyet’in adının da kullanıldığı kopya internet sitesinden gelen linke tıklayan vatandaşlar formu doldurduktan sonra dolandırıcılık tuzağına düşürülüyor. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli’nin haberinde…
6.05.2024 Gündem
Kurban bayramında kediler hacca gider mi, bu iddia doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor? Kediler kurban bayramında neden ortadan kaybolur?
Kurban bayramında kediler hacca gider mi, bu iddia doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor? Kediler kurban bayramında neden ortadan kaybolur? Kurban Bayramı günlerinde ortadan kaybolduğu iddiasının gerçek olup olmadığına dair araştırmalar arttı. 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün sürecek olan bayram 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. 15 Haziran Cumartesi günü ise Kurban Bayramı arefesi eda edilecek. Peki, Kurban bayramında kediler hacca gider iddiası doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor?
6.05.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar, Avrupa'ya alınmayan Filistin kökenli rektörle görüştü!
YÖK Başkanı Özvar, Avrupa'ya alınmayan Filistin kökenli rektörle görüştü! Konferansa katılmak için gittiği Fransa'ya alınmayan Filistin asıllı Glasgow Üniversitesi Rektörü Dr. Ghassan Abu Sitta isimli rektörle görüşen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Türkiye'nin tarih boyunca mağdur ve mazlumlara destek verdiğini belirtti.
6.05.2024 Gündem
Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone gerçek mi? Trendyol Anneler Günü’nde Iphone mu verecek, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı doğru mu?
Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone gerçek mi? Trendyol Anneler Günü’nde Iphone mu verecek, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı doğru mu? Trendyol Anneler Günü Hediyesi kazandığına dair mesajların gelmeye başlamasıyla Trendyol iPhone Anneler Günü hediyesi gerçek mi, sorusuna yanıta aranmaya başlandı. WhatsApp ya da diğer mecralar üzerinden gelen Trendyol Anneler Günü hediyesi sonrası Trendyol Destek hesabı, sosyal medyadan gelen bir soru üzerine açıklamada bulundu. Peki, Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone doğru mu, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı gerçek mi?
6.05.2024 Gündem
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) Adana’daki mezarı, ailesinin başvurusu üzerine otopsi için bugün açıldı. Taktaş’ın çıkarılan cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2024 Adana
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın..
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın.. İsrail hükümetini Al Jazeera medya kuruluşunun yayın yapmasını yasaklama kararı vermesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "İfade özgürlüğü temel bir insan hakkıdır, yasağı kaldırın" dedi.
6.05.2024 Gündem
Astrolog Aygül Aydın'dan saç çıkartan tüyo; Önce kaynatın sonra soğutup sürün! İki malzemeyle saç gürleştiren yöntem
Astrolog Aygül Aydın'dan saç çıkartan tüyo; Önce kaynatın sonra soğutup sürün! İki malzemeyle saç gürleştiren yöntem Saçların hacimli ve parlak durması pek çok kişinin istediği bir durumdur ki bunun için denenmedik yol kalmamıştır. Ancak astrologlar da bu iş için artık devrede. Ünlü astrolog ve radyocu Aygül Aydın, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ve sadece iki malzemeyle saçları gürleştiren tüyoyu verdi.
6.05.2024 Yaşam
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle popülerlik kazanan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Magazin
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu'
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu' İki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin, acı haberi duyurdu...
6.05.2024 Magazin
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu Bir dönemler podyumda tozu dumana katan ünlü şarkıcı ve manken Tuğba Özay, bir süredir sosyal medya detoksu yapıyordu. Hesabını tekrar kullanmaya başlayan Tuğba Özay, sosyal medyasında detoks sonrası yaptığı paylaşımla yer yerinden oynadı. Güzel mankenin pozunu görenlerin ağzı açık kaldı.
5.05.2024 Magazin
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor Kurumlar vergisi beyannamesi için sona doğru yaklaşılıyor. KDV beyanname veriliş süresi ve Ba-Bs bildirim süresinin uzatılması hakkında Gelirler İdaresi Başkanlığı'ndan (GİB) önemli bir açıklama geldi. Normal şartlar altında 29 Nisan tarihine kadar verilmesi gereken her iki beyan ile ilgili sosyal medya üzerinden duyuruda bulunan GİB, süre uzatımı yapıldığını kamuoyu ile paylaştı.
5.05.2024 Ekonomi
'Kalkan-21' operasyonu!  16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland
'Kalkan-21' operasyonu! 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı" dedi.
5.05.2024 Gündem
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor?
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor? Mayıs ayıyla birlikte anneler günü araştırması da başladı. Anneler Günü Mayıs ayı içerisinde Pazar günü kutlanıyor. Anneler Günü'nün Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanacağı merak ediliyor. Peki, Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü, 2024 Anneler Günü ne zaman?
4.05.2024 Gündem
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı Trabzon’un Araklı ilçesinde bir kişi yurtdışından aldığı cep telefonunu açtırmak için iletişime geçtiği şahıs tarafından 76 bin 220 TL dolandırıldı.
4.05.2024 Gündem
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024 Magazin
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.
4.05.2024 Gündem
Valilik uyardı! 5-7 Mayıs tarihlerine dikkat
Valilik uyardı! 5-7 Mayıs tarihlerine dikkat Ankara Valiliği, 5-7 Mayıs tarihleri arasında zirai don beklendiğinden tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
3.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.