Hizmetçiler

Hizmetçiler

Son dakika hizmetçiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizmetçiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizmetçiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizmetçiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizmetçiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 hizmetçiler haberi bulunmuştur. Tüm hizmetçiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gülcemal Gülendam kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini oynadığı Gülcemal dizisinde Gülendam karakterini Nilay Erdönmez oynuyor. Peki Nilay Erdönmez kaç yaşında? İşte Nilay Erdönmez'in oynadığı diziler...
13.04.2023 Televizyon
Vergi istisnası işçinin hakkı! İşte gelir ve damga vergisi alınmayan meslekler...
Vergi istisnası işçinin hakkı! İşte gelir ve damga vergisi alınmayan meslekler... Son dakika haberine göre; Ev hizmetlerinde çalıştırılan bazı kişilere ödenen ücretlerden gelir vergisi alınmaz. Vergi istisnasından doğrudan çalışanlar yararlanır. İşveren, çalışanın ücretini, vergi karşılığı olan tutar dahil olarak ödemek zorundadır. Ev hizmetlerinde çalışan bazı kişilerin ücretlerinden ise vergi kesilir. Verginin sorumlusu o kişiyi evinde çalıştıran işveren değil, işçinin kendisidir.
10.08.2021 Çalışan Hakları
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul'un eşi, Handan Ertuğrul (94) bugün hayatını kaybetti. Ertuğrul yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
1.04.2021 Yaşam
Aleyna Solaker övgü aldı
Aleyna Solaker övgü aldı Oyuncu Aleyna Solaker, siyah bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyanın konusu oldu
22.08.2020 Magazin
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza Kanal D’nin yeni dizisi 'Hizmetçiler'de rol alan Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtcu, iki haftadır evden dışarı çıkmıyor.
29.03.2020 Magazin
"Sana hayat dersi veriyorum!"
"Sana hayat dersi veriyorum!" Hizmetçiler 2. Bölümünde Çiçek, Armağan'la geçirdiği parti gecesinin ardından Armağan'ın odasında haberi olmadan Hacer'e yakalanır.
16.03.2020 Televizyon
Sahnede entrika, sette kahkaha!
Sahnede entrika, sette kahkaha! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ dizisinin heyecan dolu ikinci bölümü bu akşam (14 Mart Cumartesi) Kanal D’de ekrana gelecek. Sırlar ve entrikalarla dolu dizinin çekimleri devam ederken setten eğlenceli kareler yayınlandı.
14.03.2020 Televizyon
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hizmetçiler dizisinin 2. Bölümü Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında…
13.03.2020 Televizyon
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
Hizmetçiler başlıyor!
Hizmetçiler başlıyor! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ 07 Mart Cumartesi akşamı Kanal D’de başlıyor.
6.03.2020 Televizyon
4 hizmetçi 4 farklı hayat
4 hizmetçi 4 farklı hayat Kanal D’nin yeni dizisi “Hizmetçiler” yakında başlayacak. Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in rol aldığı dizi, dört hizmetçinin hikayesini ekrana taşıyacak.
25.02.2020 Televizyon
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi!
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi! Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Hizmetçiler çok yakında başlıyor.
20.02.2020 Televizyon
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı...
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı... Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in ilk tanıtımı yayınlandı...
8.02.2020 Televizyon
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı!
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı! Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in afişi yayınlandı.
7.02.2020 Televizyon
'Hizmetçiler' dizisi geliyor
'Hizmetçiler' dizisi geliyor Kanal D’de yakında ekrana gelecek 'Hizmetçiler', İstanbul’da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin yaşadığı gizemli olayları anlatıyor.
29.01.2020 Televizyon
Kraliçe 2'nci Elizabeth villasını satıyor
Kraliçe 2'nci Elizabeth villasını satıyor İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in Malta'daki eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euroya (40 milyon TL) satışa çıkarıldı.
12.06.2019 Dünya
Ören Bayan’ın katillerine ağırlaştırılmış müebbet
Ören Bayan’ın katillerine ağırlaştırılmış müebbet Ünlü iplik markası Ören Bayan’ın eski sahipleri Jak Karako (77) ve eşi Georgia Karako (69), 21 Ağustos 2014 tarihinde Beşiktaş’taki lüks sitedeki villalarında ölü bulunmuştu.
29.09.2021 Gündem
Ören Bayan’ın 2 katiline 2’şer kez ağır müebbet!
Ören Bayan’ın 2 katiline 2’şer kez ağır müebbet! Ören Bayan’ın sahibi Jak Karako ve eşi Georgia Karako’yu villasında öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan hizmetçi karı kocaya 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16’şar yıl hapis cezası istendi...
5.02.2016 Yaşam
'Kakasını kar topu yapıp bize atardı'
'Kakasını kar topu yapıp bize atardı' Hizmetçisi o anları anlattı!
11.08.2014 Magazin
İşte o şok belge!
İşte o şok belge! Pakistan Halk Hareketi lideri Tahir-ul Kadri, ele geçirdikleri belgelere göre yapacakları devrimden korkan bazı üst düzey hükümet yetkililerinin ülkeyi terk etmeyi planladığını söyledi...
7.08.2014 Dünya
Şüphelendi ama delil yetmedi!
Şüphelendi ama delil yetmedi! Fatih Terim'e hırsızlık şoku..
29.09.2021 Gündem
SGK'dan evlere baskın!
SGK'dan evlere baskın! SGK, 700 bin kadını yakın takibe aldı
29.09.2021 Gündem
Çıplak hizmetçiler rahatsız!
Çıplak hizmetçiler rahatsız! Teksas eyaletinde küçük bir kasabada çıplak hizmetçilik yapan kadınlar polis kıskacında...
13.04.2012 Dünya
Çıplak hizmetçiler rahatsız!
Çıplak hizmetçiler rahatsız! Teksas eyaletinde küçük bir kasabada çıplak hizmetçilik yapan kadınlar polis kıskacında...
13.04.2012 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Hizmetçiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizmetçiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.