Meral Okay

Meral Okay

Son dakika meral okay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meral okay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meral okay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meral Okay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meral okay gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 meral okay haberi bulunmuştur. Tüm meral okay haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Meral Okay'a  saygı duruşu!
Meral Okay'a saygı duruşu! Şubat ayında yayınlanan ilk teklisi "Kiraz Çiçekleri" ile beğeni toplayan Güler Tuncer'in yeni teklisi adını, Meral Okay'ın, "Yeditepe İstanbul"da canlandırdığı "Havva Hanım" karakterinden alıyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Maral Büyüksaraç: Kadına şiddet ulusal bir sorun
Maral Büyüksaraç: Kadına şiddet ulusal bir sorun Türkiye'nin konuştuğu Faint Sound belgeselinde Özgecan Aslan'ı sektörün yeni yüzü Maral Büyüksaraç canlandırdı. Heyecanlı, gözleri parlayan, genç jenerasyonun yetenekli aklı başında oyuncularından Büyüksaraç; Geleceğin başrolleri yeni nesil oyuncuları arasında yer alıyor.
14.12.2017 Magazin
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı?
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı? Bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy, ekranlara geri dönüyor. İşte anlaştığı o kanal?
11.09.2017 Televizyon
Popüler olmak istemedim
Popüler olmak istemedim Türk Malı dizisinde oynayan Burcu Binici, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
6.07.2017 Magazin
Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum
Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum Türk Malı dizisinin sevilen oyuncusu Burcu Binici, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
6.07.2017 Magazin
'Muhteşem Yüzyıl' efsanesi sona eriyor!
'Muhteşem Yüzyıl' efsanesi sona eriyor! 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve 90 ülkede izleyiciyle buluşan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizi serisi bu akşam final yapıyor.
27.06.2017 Televizyon
Meryem Uzerli hangi projeye imzasını atıyor?
Meryem Uzerli hangi projeye imzasını atıyor? Güzel oyunculuğu ile tanıdığımız Meryem Uzerli'nin ismi bir türlü gündemden düşmek bilmiyor. Başarısı ve güzelliği ile başı belada olan oyuncu Meryam Uzerli hangi projeye imza atıyor? Meryem Uzerli kimdir? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Meryem Uzerli kimdir?
Meryem Uzerli kimdir? Oyunculuğu ile ünlü Meryem Uzerli yaptığı her haraketle gündemden inmemekte kararlı. Meryem Uzerli kimdir? Meryem Uzerli ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Meryem Uzerli kimdir?
Meryem Uzerli kimdir? Türk televizyonlarının sevilen ismi Meryem Uzerli'ye talih kuşu kondu. Meryem Uzerli'nin Monako'da tanıştığı ünlü yapımcı Mohammed Al Türki'den film teklifi aldığı iddia edildi. Peki Meryem Uzerli kimdir?
29.09.2021 Gündem
Burcu Çetinkaya eleştiriye sessiz kalmadı!
Burcu Çetinkaya eleştiriye sessiz kalmadı! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bucak Aşireti'ne gelin giden rallici Burcu Çetinkaya için 'Sen git özel okullarda oku, bir aşiretle evlen' dedi.
29.09.2015 Magazin
'Hayatım o an değişti!'
'Hayatım o an değişti!' Oyuncu Melike İpek Yalova'dan, Türkan Şoray'ı yaşayan bir efsane olarak nitelendirirken, kendisini ona benzetenlere, "Birazcık el freni çek' derler adama...
13.09.2015 Magazin
Maral Büyüksaraç kimdir?
Maral Büyüksaraç kimdir? Ünlü işadamı Mete Büyüksaraç'ın kızı Maral Büyüksaraç için mahkeme uyuşturucudan 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkemeye çıkarılan Maral Büyüksaraç neler söyledi. Maral Büyüksaraç'la ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde.
17.01.2015 Magazin
Meryem için servet harcadı
Meryem için servet harcadı Sırf onunla çalışabilmek için...
18.08.2014 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Pazartesi günü başlıyor!
Muhteşem Yüzyıl Pazartesi günü başlıyor! Dev prodüksiyonuyla Muhteşem Yüzyıl, ilk bölümünden itibaren tekrarlarıyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor...
2.08.2014 Televizyon
Muhteşem’e teşekkür etti
Muhteşem’e teşekkür etti Oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden tükenmişlik sendromu nedeniyle ayrılan Meryem Uzerli, eski ekibine teşekkür etti...
7.06.2014 Magazin
Meral Okay’a tam kadro vefa
Meral Okay’a tam kadro vefa İzmir’in Urla İlçesi’nde, Koruncuk Vakfı’nın Meral Okay anısına açılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temel atma törenine Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncuları tam kadro katıldı...
6.06.2014 Magazin
'Ömrümü tek bir yerde geçiremem'
'Ömrümü tek bir yerde geçiremem' İri gözleri her an parlayan Melisa Sözen kariyerinde de parlıyor...
6.06.2014 Magazin
Meryem ile işbirliğimiz sürüyor
Meryem ile işbirliğimiz sürüyor Senaryonun bitmek üzere olduğunu söyledi
5.06.2014 Magazin
'Aşk bir sızma halidir'
'Aşk bir sızma halidir' Meral Okay'ı özlemle anıyoruz...
9.04.2014 Magazin
Anlamlı veda!
Anlamlı veda! Türkiye’nin en çok seyredilen dizisinden süper veda…
3.02.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meral Okay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meral okay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.