Gazete Vatan Logo
Magazin Meryem ile işbirliğimiz sürüyor

Meryem ile işbirliğimiz sürüyor

Senaryonun bitmek üzere olduğunu söyledi

Yapımcı Timur Savcı, Muhteşem Yüzyıl dizisinden uyarlanacak filmin senaryosunun bitmek üzere olduğunu söyledi. Filmde 1 yıldır Almanya’da olan Meryem Uzerli de olacak.

TIMS Production’ın sahibi Timur Savcı, bir süredir “sektöre ara verme” açıklamasıyla gündemde. Dijital yaşam dergisi MARS Tab’ın Haziran sayısına konuşan Timur Savcı, merak edilen birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı. En çok kazandığı ve en başarılı olduğu bir dönemde tüm yapımlarını durdurma ve bir süre yurtdışında yaşama kararı alan Timur Savcı, bu kararının sebeplerini, Türk televizyonculuğu ile ilgili fikirlerini, yeni projelerini ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin ‘Hürrem’i Meryem Uzerli ile ilgili planlarını anlattı. Savcı, Meryem Uzerli sorulduğunda, “Meryem’le zaten bizim 5 yıllık bir kontratımız vardı, menajerlik sözleşmesinde. Çünkü kendisinin Muhteşem Yüzyıl’dan önce pek fazla oyunculuk kariyeri olmadığı için, doğal olarak, başarılı olursa birlikte yol alalım diye” şeklinde cevapladı. “Ama sonra rahatsızlandı, sıkıntıları oldu. Bunların sebebinin ne olduğunu bilmiyorum. İlk zamanlar basın sebep bizmişiz gibi gösterdi. Allah’tan Meryem daha sonra bir röportajında bunu düzeltiverdi ve bizimle alakasının olmadığını söyledi” diyen ünlü yapımcı, Şimdi Meryem biraz daha iyileşmiş görünüyor, irtibattayız. Muhtemelen bir filmle işbirliğimiz devam edecek. Ama sonrasında Meryem ne yapmak istediğine kendisi karar verecek” diye de ekledi.

‘Meral Okay müşterimizdi’

‘Muhteşem Yüzyıl’ filminin senaryosunun bitmek üzere olduğunu da söyleyen Savcı, “Biz iyi bir şey ortaya çıktığında hayata geçirmeyi seviyoruz” dedi. Çalışma odasına, kanser sebebiyle vefat eden senarist Meral Okay’ın portresini de asan Savcı, ‘Yıllar önce üniversite okumaya İstanbul’a geldiğimde bir kafede part time olarak servis elemanlığı yapıyordum. Meral Okay da bizim sürekli müşterilerimizdendi. Komiktir ki, aslında onunla da orada tanıştım. Bunu da ilk defa söylüyorum.”

Haberin Devamı