Kehribar

Kehribar

Son dakika kehribar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kehribar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kehribar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kehribar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kehribar gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 kehribar haberi bulunmuştur. Tüm kehribar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları...
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları... Kehribar taşı, çamgiller ailesine mensup olan pinus succinifera ağacının reçinelerinden ortaya çıkan bir taştır. Reçinelerin fosil haline gelmesi ile ortaya kehribar taşı çıkmaktadır.
31.01.2024 Yaşam
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları... Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023 Yaşam
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
Ankara Kedisinin Özellikleri Nelerdir? Bakımı Ve Beslemesi Nasıl Yapılır?
Ankara Kedisinin Özellikleri Nelerdir? Bakımı Ve Beslemesi Nasıl Yapılır? Ankara kedilerinin tarihteki ilk uzun tüylü kedi ırkı olduğuna inanılır, bu egzotik kedi cinsinin kökeni Türkiye'dir. Ankara Kedisinin Özellikleri Nelerdir? Bakımı Ve Beslemesi Nasıl Yapılır?
16.02.2022 Yaşam
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı...
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı... Yapımı 3 ay, maliyeti ise 60 bin lira, üzerinde ise Osmanlı padişahları tuğralarıyla yer alıyor. Mardin'de yaşayan “Sofi usta” lakaplı Seyfettin Çelik, negatif nakış sanatı ile 36 Osmanlı padişahın portrelerini minyatür halinde tek tek çizerek bir tespihte topladı. Tespihin yapımı 3 ay sürerken, maliyeti ise 60 bin lira olarak belirlendi.
9.02.2022 Ekonomi
Memur hala- yeğen istifa etti, bu işe girdi! Günlük kazançları maaşlarının iki katı, 15 bin TL...
Memur hala- yeğen istifa etti, bu işe girdi! Günlük kazançları maaşlarının iki katı, 15 bin TL... Hala yeğen memurluktan istifa etti, yeni sektöre girdiler. Paraya para demiyorlar. Günlük 15 TL kazanç sağlıyorlar. Mardin'de kehribar tespih işini yapmak için hala, yeğen memurluktan istifa etti. Günlük kazançları ise memur maaşının iki katını buluyor.
3.01.2022 Yaşam
Hull City hangi ligde ve ülkede, ne kadar? Acun Ilıca’nın satın alacağı Hull City sahibi, değeri ve kadrosu…
Hull City hangi ligde ve ülkede, ne kadar? Acun Ilıca’nın satın alacağı Hull City sahibi, değeri ve kadrosu… Acun Ilıcalı, İngiliz futbol kulübü Hull City'yi almak için girişimlere başladığını açıkladı. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın aldı. Sittard'daki hisselerini satan Ilıcalı, İngiltere'den bir takım almak istediğini ifade etmiş ve Ilcalı'nın Mayıs 2021'de Hull City'le temas halinde olduğu haberleri, hem ulusal hem de İngiliz basınında yer almıştı. Acun Ilıcalı, şimdi de Hull City'yi almak için görüşmelerini sürdürdüğünü açıkladı. Söz konusu gelişmenin ardından Hull City hangi ülkede, hangi ligde? Hull City sahibi kim, piyasa değeri ne, kadrosunda yer alan kişiler kim? gibi soruların ardı arkası kesilmedi. İşte Hull City Takımı ve değeri…
15.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı tesislere gidiyor! Hull City için son görüşmeler...
Acun Ilıcalı tesislere gidiyor! Hull City için son görüşmeler... İngiltere kulübü Hull City'i satın almak isteyen Acun Ilıcalı, Championship ekibinin tesislerini ziyaret edeceği öğrenildi.
8.09.2021 İngiltere
40 yıl sonra ilk kez gördü! Mucize tedavi
40 yıl sonra ilk kez gördü! Mucize tedavi Fransa'da 40 yıldır kör olan bir hasta uygulanan yeni nesil tedavi sayesinde kısmen görmeye başladı. Uzmanlar bu tedavinin 5 yıl içinde herkesin kullanımına girebileceği görüşünde.
25.05.2021 Dünya
İzmir'de akademisyenleri üzen ölüm! Doç. Dr. İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti
İzmir'de akademisyenleri üzen ölüm! Doç. Dr. İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Gündoğan, yaşadığı apartmanın 6'ncı katından düşerek hayatını kaybetti. Depremde evi zarar gördüğü için semt değiştiren Gündoğan'ın ölümü, başta akademisyenler olmak üzere eğitim camiasında üzüntü yarattı.
22.03.2021 Gündem
Ücretsiz olarak yapılıyor! 1 milyonu geçti
Ücretsiz olarak yapılıyor! 1 milyonu geçti Açıklama geldi. Rakamlar belli oldu. Ücretsiz olarak yapılıyor. 3 iş günü açık tutuluyor. Yüzde 10 teminat yeterli oluyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Pekcan, "Gümrüklerdeki tasfiyelik araç ve eşyaların Türkiye ekonomisine kazandırılmasına yönelik hayata geçirdikleri e-ihalelere gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, "2020'de e-ihale sistemimiz aracılığıyla 4 bin 827 araç ve 4 bin 363 grup eşya satışı yapıldı." dedi.
21.02.2021 Ekonomi
IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardılar
IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardılar Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Romatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Özgen ile Dr. Öğretim Üyesi Demet Yalçın Kehribar'ın kadınlarda nadir görülen İdiopatik Granülomatöz Mastit (IGM) hastalığını ilaçla tedavi etmeye yönelik araştırmasında başarılı sonuçlar elde edildi.
6.02.2021 Sağlık
Türk bilim insanları IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardı
Türk bilim insanları IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardı Prof. Dr. Metin Özgen ile Dr. Öğretim Üyesi Demet Yalçın Kehribar'ın kadınlarda nadir görülen İdiopatik Granülomatöz Mastit (IGM) hastalığını ilaçla tedavi etmeye yönelik araştırmasında başarılı sonuçlar elde edildi.
5.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk bilim insanları araştırdı! İşte Kovid-19'u ağır geçirme nedeni...
Türk bilim insanları araştırdı! İşte Kovid-19'u ağır geçirme nedeni... Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgen ve Dr. Öğretim Üyesi Kehribar, yaşlılar ve kronik hastalığı bulunanlarda yeni tip koronavirüsün ağır seyretmesinin nedenlerini araştırdı.
2.02.2021 Bilim ve Teknoloji
100 milyon yıl öncesine ait yeni bir çiçek türü keşfedildi
100 milyon yıl öncesine ait yeni bir çiçek türü keşfedildi Myanmar'da bulunan bir kehribar taşında eski bir kıtaya özgü yeni bir çiçek türü keşfedildi.
26.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Fosil nedir? Fosiller nasıl olur?
Fosil nedir? Fosiller nasıl olur? Fosil nedir? Cezaevinde bulunan Adnan Oktar'ın Ankara'daki evlerinde 150-200 milyon yıllık geçmişe sahip toplam 10 milyon dolar değerinde fosil bulundu, haberlerinin ardından fosil konusu gündem oldu. Fosiller nasıl oluşur?
21.10.2020 Gündem
Türk bilim insanları geliştirdi! Corona virüs tanısı için kullanılacak
Türk bilim insanları geliştirdi! Corona virüs tanısı için kullanılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, corona virüs tanısı için Türk bilim insanları tarafından yeni bir sistem geliştirildiğini bildirdi.
31.07.2020 Gündem
Ankara'da ele geçirildi! Değeri 1 milyon lira...
Ankara'da ele geçirildi! Değeri 1 milyon lira... Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ankara'da bir iş yerine yapılan baskında, yaklaşık 1 milyon lira değerinde olan mamut, balina ve fil dişi ile gergedan boynuzundan imal edilen 124 adet tespih ile 47 adet doğal taş ele geçirildi.
16.04.2020 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kehribar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kehribar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.