Gazete Vatan Logo
Magazin İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.

İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

Azem'in kızı Nehir karakterini canlandıracak olan oyuncunun Sera Kutlubey olduğu iddiaları sonrası Serra Kutlubey kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.

Azem'in kızını kim oynuyor, İnci Taneleri Nehir kim olacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde Nehir'in kim olacağını duyurdu. "Zalim İstanbul" dizisindeki performansıyla dikkat çeken ve sonrasında İyilik projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey, "İnci Taneleri" dizisinde Nehir karakterini canlandıracak. Ancak yapım şirketi ve kanal henüz Nehir’i kimin oynayacağını açıklamadı.

Sera Kutlubey kimdir?

Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Oyunculuğa adımını 2016 yılında "Kehribar" dizisiyle attıktan sonra farklı projelerde yer aldı.

İlk dikkat çeken projelerinden biri, "İsimsizler" dizisinde canlandırdığı "Seher" karakteriydi. Daha sonra 2019-2020 yıllarında "Zalim İstanbul" dizisinde "Cemre Yılmaz" rolüyle geniş kitlelerce tanındı. Ardından 2022-2023 yıllarında yayımlanan "İyilik" dizisinde "Damla" karakterini başarıyla canlandırdı.

Haberin Devamı

Sera Kutlubey'in oyunculuğunun yanı sıra yazarlık alanında da başarılı bir kariyere sahiptir. İlk romanı olan "Plüton'un Düş'üşü" 2022 yılında İthaki Yayınları tarafından yayımlandı.