İskender

İskender

Son dakika iskender haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iskender ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iskender haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İskender

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iskender gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.756 iskender haberi bulunmuştur. Tüm iskender haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bir Sevdadır yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Peki, Bir Sevdadır yeni bölüm ne zaman, Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta var mı? Bu akşam Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü yok mu?
1.05.2024 Magazin
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Adana'da Büyük İskender'in sırları aralanıyor! Magarsus antik kenti, tarihe ışık tutuyor
Adana'da Büyük İskender'in sırları aralanıyor! Magarsus antik kenti, tarihe ışık tutuyor Adana'nın Karataş ilçesinde yapılan arkeolojik çalışmalarla ortaya çıkarılan Magarsus Antik Kenti, kazıların tamamlanmasının ardından tarihe ışık tutacak.
20.03.2024 Adana
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Alper Gezeravcı'nın uzay görevi tamamlandı
Alper Gezeravcı'nın uzay görevi tamamlandı Türkiye'nin uzaya gönderdiği ilk Türk vatandaşı Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki görevi tamamlandı. İstasyonda Gezeravcı'nın bulunduğu Ax-3 misyonu için veda töreni düzenlendi.
2.02.2024 Gündem
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor Antik Makedonya Krallığı’nın tanınmış hükümdarı Büyük İskender’in taç giydiği sarayın kalıntıları, 16 yıllık restorasyonun sonunda dün yeniden açıldı. Antik kalıntıların bulunduğu yerin yarın halka açılması planlanıyor.
6.01.2024 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, Yunanistan'daki 64. Selanik Uluslararası Film Festivali'nde, sinemaya yaptığı katkılardan dolayı 'Altın İskender Onur Ödülü'ne layık görüldü.
10.11.2023 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Burdur Gölü sahili morardı! Herhangi bir zararı yok
Burdur Gölü sahili morardı! Herhangi bir zararı yok Burdur Gölü'nde sahilin bazı kesimleri mor renge büründü. Hidrobiyolog Prof. Dr. İskender Gülle, bu görüntüye mor renkli sülfür bakterilerinin yol açtığını ve herhangi bir zararı olmadığını söyledi.
14.09.2023 Yaşam
Makedonya Bayrağı Anlamı Nedir? Makedonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Makedonya Bayrağı Anlamı Nedir? Makedonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Makedonya bayrağı, aynı zamanda Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin resmi bayrağıdır. Aynı zamanda pek çok milli ve resmi törende de kullanılır. Ülkenin milli kimliğinin çok önemli bir simgesi ve sembolü olan bu bayrak ise, aynı zamanda Makedon halkı için çok değerlidir.
12.09.2023 Eğitim
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları… Baha Boduroğlu vefat etti. Bodruoğlu’nun vefatıyla birlikte kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Baha Boduroğlu, Güzin Sokullu ile yolunun kesişmesinin ardından müziğe yöneldi. Gençlik Başımda Duman şarkısı bugün hala dinlenmeye devam ediyor. Peki, Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
20.07.2023 Magazin
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti. 
20.07.2023 Magazin
İskender Kaç Kalori? İskender Besin Değerleri Ve Kalorisi...
İskender Kaç Kalori? İskender Besin Değerleri Ve Kalorisi... En sevilen döner çeşitleri içerisinde şüphesiz İskender gelir. Özellikle yoğurtlu ve soslu yanı ile birlikte altında ekmeği üzerinden eşsiz bir sunumla tüketilir. Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde yöresel olarak hazırlanan bir yiyecek türü olduğunu söylemek mümkündür.
13.07.2023 Sağlık
Döner Kaç Kalori? Döner Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Döner Kaç Kalori? Döner Besin Değerleri Ve Kalorisi... Özellikle ekmek arası tüketilen döner en sevilen et türleri içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda İskender ile birlikte en çok tüketilen yiyecekler içerisinde olduğunu söylemek gerekir. Tabii buna bağlı olarak ortalama şekilde ele alındığında döner için kullanılan etin belli bir kalorisi bulunur. Bu bağlamda et üzerinden besin kaynağına bakıldığında 100 gram doğrultusunda 128 kcal gelmektedir. Aynı zamanda bir porsiyon üzerinden bakıldığı zaman orta döner 235 gram eder ve 301 kalori etmektedir.
11.07.2023 Sağlık
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler?
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi yeni bölümü izleyiciyle buluşan Tozkoparan İskender Gölge'nin oyuncuları da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dijital platform Tabi için çekilen Tozkoparan İskender Gölge nerede çekiliyor? İşte detaylar...
3.07.2023 Televizyon
Rusya’nın 11 İskender füzesi havada imha edildi
Rusya’nın 11 İskender füzesi havada imha edildi Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Komutanı Valerii Fedorovych Zaluzhnyi, son 24 saatte Rusya’nın ikinci kez füze saldırısı düzenlediğini, İskender tipi 11 füzenin havada imha edildiğini duyurdu.
29.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İskender ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iskender haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.