Halter

Halter

Son dakika Halter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halter gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 halter haberi bulunmuştur. Tüm halter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. Açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakıldı. Azerbaycan'dan konuyla ilgili büyük tepki geldi.
15.04.2023 Diğer Sporlar
Haltercilere ne koklatılır? Halter kaldırmadan önce neden amonyak koklatılır?
Haltercilere ne koklatılır? Halter kaldırmadan önce neden amonyak koklatılır? Haltercilere koklatılan şey nedir sorusunun yanıtı haberimizde. Cep Herkülü olarak bilinen ve halter dalında dünyanın en büyük isimlerinden olan Naim Süleymanoğlu ile birlikte halter hakkında araştırmalar başladı. Özellikle haltercilerin ağırlık kaldırmadan önce kokladıkları şey hakkında merak sürüyor. Peki haltercilere neden amonyak koklatılır? İşte detaylar...
19.02.2023 Gündem
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı?
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı? Cep Herkülü olarak bilinen Naim Süleymanoğlu, halter dalında Olimpiyat rekorlarına imza atmıştır. 50 yaşında hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun rekorları kırıldı mı, merak ediliyor.
19.02.2023 Gündem
Tunç Oral hayatını kaybetti!
Tunç Oral hayatını kaybetti! Yeşilçam’ın eski jönlerinden olan 84 yaşındaki Tunç Oral , hayatını kaybetti.
22.09.2022 Magazin
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Bel fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi edilir mi?
Bel fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi edilir mi? Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, kişilerin hayat kalitesini düşüren bel fıtığı ağrısı için uygulanabilecek girişimsel tedavi yöntemlerini sizler için anlatıyor.
8.06.2022 Sağlık
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı! Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Naim Süleymanoğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Halter tarihine geçen, cep herkül lakabıyla nam salan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süleymanoğlu’nun bugün ölüm yıl dönümü. İşte Naim süleymanoğlu’nun hayatı…
18.11.2021 Gündem
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa şampiyonu milli halterci Muhammed Furkan Özbek ve Daniyar İsmayilov ile telefonda görüştü. Erdoğan, iki sporcuyu başarıları dolayısıyla tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Halter Şampiyonası'nda rekor!
Avrupa Halter Şampiyonası'nda rekor! Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcu Daniyar İsmayilov, koparmada 160 kilo kaldırarak Avrupa rekoru kırdı ve altın madalya kazandı. Milli halterci Daniyar İsmayilov, koparmanın ardından toplamda da altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni kabus: 'Hemoroidal hastalık'
Yeni kabus: 'Hemoroidal hastalık' Pandemi döneminde uzun süre hareketsiz kalma ve düzensiz beslenme gibi nedenlerle anal bölge hastalıkları ile her zaman olduğundan daha fazla karşılaşıldığını belirten Prof. Dr. İlker Sücüllü, “Bunların arasında da en sık görülen hemoroidal hastalığın en sık oluşma nedeni ise kronik kabızlık, ishal, tuvalette uzun süre vakit geçirmek ve ağır sporlardır” dedi.
5.01.2021 Sağlık
MHP'li Sancaklı açıkladı! 600 vekilin 390’ı obez veya kilolu
MHP'li Sancaklı açıkladı! 600 vekilin 390’ı obez veya kilolu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, obezite istatistiklerine göre 600 milletvekilinin 390’ının obezite ve fazla kiloyla mücadele ettiğini belirterek hazırladıkları spor projesini anlattı.
19.12.2020 Siyaset
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı! Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader rolüne hayat veren İngiliz oyuncu David Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti. Peki, David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
30.11.2020 Gündem
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader'a hayat veren oyuncu David Prowse 85 yaşında vefat etti.
29.11.2020 Magazin
Film gibi olay! Kadın halterciyi erkek sanıp uçağa almadılar
Film gibi olay! Kadın halterciyi erkek sanıp uçağa almadılar Rus kadın halterci Anna Turaeva (42), St. Petersburg kentinden yaşadığı Krasnodar'a gerçekleştirdiği uçuş kabusa döndü. Havayolu şirketi çalışanları, Sen erkeksin. Kadın olduğunu kanıtla diyerek Turaevayı uçağa almadı.
30.09.2020 Dünya
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 7 gün 24 saat açık olacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 7 gün 24 saat açık olacak... Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Pisti Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlerimize ve sporcularımıza şu müjdeyi vermek istiyorum, Burhan Felek Tesisleri haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verecektir" dedi.
8.02.2020 Siyaset
Kadınların gizli kabusu; Lipodem
Kadınların gizli kabusu; Lipodem Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akgül, Lipodem hastalığının aslında bir damar hastalığı olduğunu belirterek, “Bir yağ hastalığı değildir. Yağlanma artışı ve yağlı bölgelerdeki ağrı/acı tamamen derinin altındaki yağ dokusunun yanında bulunan kılcal damarların bozulması sonucu gelişir. Bu hastalığa ayrıca, ağrı ve yağ artışı olduğu için Ağrılı Yağlanma Sendromu da denir” dedi.
9.01.2020 Sağlık
Halterde 15 yaşındaki şampiyon dünya rekoru kırdı!
Halterde 15 yaşındaki şampiyon dünya rekoru kırdı! İsrail'de düzenlenen Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda şampiyonluğu Türk halterci Hakan Şükrü Kurnaz kazandı. Dünya rekoru kıran 15 yaşındaki milli sporcunun babası, bu gururunu sosyal medyaya paylaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Okul çantaları çocuğu fıtık edebilir
Okul çantaları çocuğu fıtık edebilir Yanlış seçilen okul araç gereçleri ile sırt çantalarının çocuklarda fıtığa neden olabileceğini belirten Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Şadiye Sarataş, aileleri uyardı. Bel ve boyun ağrısını çocuğun büyümesine bağlı olduğunu düşünmenin tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini söyleyen Uzm. Dr. Şadiye Sarataş, “2 haftayı geçen bel boyun ağrısı, yürüme ve duruş bozukluğunda doktora başvurun” dedi.
4.12.2019 Sağlık
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu!
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu! Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ filmi vizyona girdi. Bugün (22 Kasım) vizyona giren film şimdiden araştırılmaya başlandı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor.
22.11.2019 Yaşam
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı? Türk spor tarihinin en iyi haltercilerinden biri olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatı beyaz perdeye taşındı. 22 Kasım’da vizyona girecek film öncesi Naim Süleymanoğlu hakkında merak edilenler de artış gösterdi. Peki, dünya çapında tanınan sporcu Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
20.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Halter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.