Akdeniz Oyunları

Akdeniz Oyunları

Son dakika Akdeniz Oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akdeniz Oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akdeniz Oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akdeniz Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akdeniz oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 akdeniz oyunları haberi bulunmuştur. Tüm akdeniz oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
16.08.2022 Spor
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
Bakan Kasapoğlu, ‘’Şu ana kadar aldığımız 238 madalya aynı zaman İslami Dayanışma Oyunları tarihinde de bir ülkenin aldığı en çok madalya sayısı. Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Ülkemiz bundan 20 yıl önce temsilcisi dahi olmadığı branşlarda artık madalyalara talip bir ülke” dedi.
16.08.2022 Diğer Sporlar
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19'uncu Akdeniz Oyunları'nda toplam 108 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
6.07.2022 Siyaset
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı!
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı! 19. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, final maçında İtalya’ya 3-1 yenilerek gümüş madalya kazandı.
4.07.2022 Voleybol
Bakan Kasapoğlu: Akdeniz Oyunları'nda sporcularımız tarih yazıyor
Bakan Kasapoğlu: Akdeniz Oyunları'nda sporcularımız tarih yazıyor 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden sporcuları izlemek için Cezayir'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Sporcularımız, her alanda bize büyük heyecan yaşatıyor, adeta tarih yazıyorlar. Bocce, tekvando, güreşe, yüzmeye, voleybolda, her alanda iddiası olan, her alanda zirvede bir Türkiye var" dedi.
4.07.2022 Şampiy10
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı!
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı! Milli güreşçi Fatih Erdin, 19. Akdeniz Oyunları’nda gümüş madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar
Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı'dan bronz madalya!
Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı'dan bronz madalya! 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı, boccede bronz madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar
Adem Asil, altın madalya kazandı!
Adem Asil, altın madalya kazandı! Milli cimnastikçi Adem Asil, Akdeniz Oyunları’nda altın madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cezayir'de Bey Sarayı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cezayir'de Bey Sarayı'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cezayir’de Hacı Ahmet Bey Sarayı'nı ziyaret etti.
26.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cezayir’deki Türk yatırımları 5 milyar dolara ulaşmış durumda
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cezayir’deki Türk yatırımları 5 milyar dolara ulaşmış durumda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 19. Akdeniz Oyunları Açılış Programı’na katılmak üzere geldiği Cezayir'de Türk işçilerle görüşerek, “Cezayir’deki Türk yatırımları 5 milyar dolara ulaşmış durumda” dedi.
25.06.2022 Siyaset
'Göğsünde ay-yıldızlı formayı taşıyan sporcularımıza başarılar diliyorum'
'Göğsünde ay-yıldızlı formayı taşıyan sporcularımıza başarılar diliyorum' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akdeniz Oyunları öncesinde milli sporcularımız için "Göğsünde ay-yıldızlı formayı taşıyan sporcularımıza başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.
24.06.2022 Şampiy10
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu!
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu! Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda, Kolombiyalı rakibi Ingrit Lorena Valencia Victoria'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Hatice Akbaş da 54 kiloda Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek altın madalyayı kazandı. Sonrasında Busenaz Sürmeneli, Kanadalı rakibi Charlie Cavanagh'ı mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Son olarak ise Şennur Demir, Faslı rakibi Khadija Mardi’yi mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
20.05.2022 Diğer Sporlar
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor’a damga vuran birbirinden iddialı isimler kadroda yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Survivor’da dikkat çeken isimlerden biri de Adem Kılıççı. Pek çok kişi Adem Kılıççı’nın hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Adem’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Öğretmen ataması 2021! Sözleşmeli öğretmen alımı başvuruları nasıl yapılır?
Öğretmen ataması 2021! Sözleşmeli öğretmen alımı başvuruları nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Milli sporculardan beden eğitimi öğretmeni alacak. Sözleşmeli öğretmen başvuru ve atama duyurusu yayımlandı. Peki, Sözleşmeli öğretmen alımı başvuruları nasıl yapılır? MEB beden eğitimi öğretmeni alımı başvuru şartları…
2.11.2021 Personel Alımı
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tabip Sınıfı Sözleşmeli veya Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Sınıfı Muvazzaf Subay olarak istihdam edilmek üzere, personel alacak. TSK subay alımı 2021 başvuru kılavuzu yaykmlandı. Peki, TSK muvazzaf subay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK subay alımı 2021 başvuru şartları!
18.10.2021 Personel Alımı
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri…
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri… Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Peki, Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı Tokyo 2020'de dereceye giremeyen Ramil Guliyev ""Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı. Ben elimden geleni yaptım" açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Fenerbahçe
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman?
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükseldi. Olimpiyat madalyasını garantileyen Eray Şamdan, yarı finalde B Grubu'nu birinci bitiren Ürdünlü Abdel Rahman Almasatfa'yla eşleşti. Peki, Eray Şamdan kimdir, kaç yaşında, nereli? Eray Şamdan maçı ne zaman?
5.08.2021 Gündem
Tokyo 2020'de karatede Eray Şamdan olimpiyat madalyasını garantiledi
Tokyo 2020'de karatede Eray Şamdan olimpiyat madalyasını garantiledi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükselerek, olimpiyat madalyasını garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Akdeniz Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akdeniz oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.