Naim Süleymanoğlu

Naim Süleymanoğlu

Son dakika Naim Süleymanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naim Süleymanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naim Süleymanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naim Süleymanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naim süleymanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 naim süleymanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm naim süleymanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haltercilere ne koklatılır? Halter kaldırmadan önce neden amonyak koklatılır?
Haltercilere ne koklatılır? Halter kaldırmadan önce neden amonyak koklatılır? Haltercilere koklatılan şey nedir sorusunun yanıtı haberimizde. Cep Herkülü olarak bilinen ve halter dalında dünyanın en büyük isimlerinden olan Naim Süleymanoğlu ile birlikte halter hakkında araştırmalar başladı. Özellikle haltercilerin ağırlık kaldırmadan önce kokladıkları şey hakkında merak sürüyor. Peki haltercilere neden amonyak koklatılır? İşte detaylar...
19.02.2023 Gündem
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı?
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı? Cep Herkülü olarak bilinen Naim Süleymanoğlu, halter dalında Olimpiyat rekorlarına imza atmıştır. 50 yaşında hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun rekorları kırıldı mı, merak ediliyor.
19.02.2023 Gündem
Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Cep Herkülü ne demek?
Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Cep Herkülü ne demek? Rekorların adamı Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin konusu nedir merak ediliyor. 2019 yılında çekilen film daha sonra TV ekranlarında da yayınlandı. Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni dizanteri hastalığı hakkında da araştırmalar başladı. Peki Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimler? Cep Herkülü ne demek? İşte detaylar...
19.02.2023 Televizyon
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnanıyorum ki; basketboldan futbola kadar yüzmeden güreşe, okçuluğa kadar her branşta Bursa'nın birbirinden yetenekli evlatları, buradan işi tesadüfe bırakmadan, titizlikle, hassasiyetle ve yoğun iş birliğiyle yetişecekler. Onlar, ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar" dedi.
26.02.2022 Siyaset
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı! Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Naim Süleymanoğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Halter tarihine geçen, cep herkül lakabıyla nam salan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süleymanoğlu’nun bugün ölüm yıl dönümü. İşte Naim süleymanoğlu’nun hayatı…
18.11.2021 Gündem
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor?
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor? Mustafa Uslu, Türk Sanat Müziği’nin efsanesi Zeki Müren’in hayatını çekeceği filmi için Tarkan’ın kapısını çaldı. Yapılan gizli görüşmelerin ardından Tarkan'ın teklife olumlu yanıt verdiği iddia ediliyor.
1.10.2021 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak?
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak? Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber... Yayıncı kanal yayın akışından çıkardı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine ara verildi. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu neden bu akşam neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yayından kaldırıldı mı? Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bitti mi? İşte Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili flaş gelişme...
22.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak Hep dram konuşarak hata yapıyoruz, şimdi göçün güzelliklerini anlatma zamanı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak" dedi.
28.05.2020 Kültür Sanat
Tekirdağ'da üvey oğluna işkence yapan kişi gözaltına alındı
Tekirdağ'da üvey oğluna işkence yapan kişi gözaltına alındı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 7 yaşındaki üvey oğlunu darp ettiği ve işkence yaptığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.
6.05.2020 Gündem
Naim Sülaymanoğlu’nu oynayan Hayat Van Eck kimdir, nerelidir?
Naim Sülaymanoğlu’nu oynayan Hayat Van Eck kimdir, nerelidir? Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ seyircisiyle buluştu. Film sonrası, Süleymanoğlu’nun canlandıran Hayat Van Eck’in hayatı merak edilmeye başlandı. “Hayat Van Eck kimdir?’’, ‘’Hayat Van Eck nerelidir?’’ Hayat Van Eck rolüne nasıl hazırlandı?
23.11.2019 Yaşam
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu!
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu! Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ filmi vizyona girdi. Bugün (22 Kasım) vizyona giren film şimdiden araştırılmaya başlandı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor.
22.11.2019 Yaşam
Öğretmenlere özel indirim! 24 Kasım'da...
Öğretmenlere özel indirim! 24 Kasım'da... Milli Eğitim Bakanlığı her yıl, 24 Kasım’da övgülerle anılan ancak sonrasında sorunları bir türlü çözülemeyen öğretmenlerin itibarını yeniden kazanabilmeleri için bir dizi program oluşturdu. Konser, tiyatro, sergi gibi etkinliklerin yanı sıra birçok kurum ve kuruluş da bugüne özel indirim ve kampanyalar düzenliyor.
22.11.2019 Eğitim
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı? Türk spor tarihinin en iyi haltercilerinden biri olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatı beyaz perdeye taşındı. 22 Kasım’da vizyona girecek film öncesi Naim Süleymanoğlu hakkında merak edilenler de artış gösterdi. Peki, dünya çapında tanınan sporcu Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
20.11.2019 Yaşam
Naim Süleymanoğlu'nun kızlarından suç duyurusu
Naim Süleymanoğlu'nun kızlarından suç duyurusu İstanbul'da iki yıl önce hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızları, "hırsızlık, emniyeti suistimal ve mala zarar verme" suçlarından Prof. Dr. Caner Taslaman hakkında suç duyurusunda bulundu.
11.11.2019 Gündem
'Cep Herkülü' için geri sayım!
'Cep Herkülü' için geri sayım! Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi 22 Kasım’da vizyona giriyor.
19.10.2019 Televizyon
Naim Süleymanoğlu madalyaları hakkında suç duyurusu
Naim Süleymanoğlu madalyaları hakkında suç duyurusu Milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun madalyalarının kaybolması ile ilgili aile avukatı Aziz Demir, Büyükçekmece Adliyesi’ne gelerek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
8.10.2019 Gündem
Naim Süleymanoğlu'nun evinde şoke eden görüntü! Kuş iskeletleri, kupalar...
Naim Süleymanoğlu'nun evinde şoke eden görüntü! Kuş iskeletleri, kupalar... Efsane sporcu Naim Süleymanoğlu’nun Dünya ve Avrupa Şampiyonalarından kazandığı kayıp 13 madalya için evinde keşif yapıldı. Evde madalyalara ulaşılamazken Süleymanoğlu’nun kızları Sezin ve Esin’in Avukatı Aziz Demir, “En kısa zamanda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız. Evde maalesef birçok kuş iskeleti vardı. Ev bakımsız vaziyette, özellikle kupalar ona verilen birçok hediye yerlere atılmış gerçekten üzüntü verici bir olay” dedi.
4.10.2019 Gündem
Yapım şirketinden flaş açıklama! Naim filmi durduruldu mu?
Yapım şirketinden flaş açıklama! Naim filmi durduruldu mu? 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmine durdurma kararı alındığı iddia edildi.
13.09.2019 Magazin
Efsane halterci Naim Süleymanoğlu'na büyük ayıp!
Efsane halterci Naim Süleymanoğlu'na büyük ayıp! Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, 2017’de aramızdan ayrıldı. Japonya’daki kızı ortaya çıktı. Mirasçı sayısı 4’e yükseldi. Miras davasında ise skandal gerçeğe ulaşıldı. ‘Cep Herkülü’nün Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu’ndan kazandığı 13 madalyanın kayıp olduğu anlaşıldı.
31.08.2019 Yaşam
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı'
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı' Önceki gün kız arkadaşıyla Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülenen oyuncu Sinem Öztürk, ”Çocukları bırakmak zor oldu ama alışverişe çıkmam gerekiyordu" dedi.
7.08.2019 Magazin
Bakan Kasapoğlu milli haltercileri kabul etti
Bakan Kasapoğlu milli haltercileri kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürcistan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası ile ABD’de yapılan Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Müjdeyi verdi! 500 milli sporcu alımı yapılacak
Müjdeyi verdi! 500 milli sporcu alımı yapılacak Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, önümüzdeki aylar içerisinde Spor Bakanlığı bünyesine 500 milli sporcu alımı yapılacağının müjdesini verdi.
6.02.2019 Çalışma Hayatı
Sekai Mori'nin Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğuna dair karar kesinleşti
Sekai Mori'nin Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğuna dair karar kesinleşti Japon Sekai Mori'nin, 2017 yılında hayatını kaybeden eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğuna dair mahkeme kararı kesinleşti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği kazançla kendisine ev aldı.
16.12.2018 Magazin
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de...
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de... 4.5 milyon gişe yapan ve tüm zamanların en çok izlenen 10 Türk filmi arasına giren "Müslüm"den sonra bu kez Türk spor tarihinde büyük iz bırakan halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesi film oluyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Naim Süleymanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naim süleymanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.