Gaitan

Gaitan

Son dakika Gaitan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaitan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaitan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaitan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaitan gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 gaitan haberi bulunmuştur. Tüm gaitan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin dev Jorge Jesus planı ortaya çıktı! Di Maria, Nemanja Matic, David Luiz, Bruno Fernandes, Salvio, Gaitan, Joao Mario...
Fenerbahçe'nin dev Jorge Jesus planı ortaya çıktı! Di Maria, Nemanja Matic, David Luiz, Bruno Fernandes, Salvio, Gaitan, Joao Mario... Fenerbahçe'de tüm gözler transfere ve Jorge Jesus'a çevrildi. Yeni sezonda hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma mücadelesi verecek Fenerbahçe, aynı zamanda elindeki potansiyelli yıldızları da parlatmaya çalışacak. Jorge Jesus ise bu konudaki uzmanlığıyla şimdiden heyecan yaratıyor, geçmiş örnekler gelecek adına umut veriyor.
28.05.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe itirafı!
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe itirafı! Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, Estadio da Luz'un açılışının 17. yılına özel verdiği röportajda, bu stadyumda çıktıkları en unutulmaz maçın Fenerbahçe ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi olduğunu söyledi.
26.10.2020 Futbol
Beşiktaş'tan Gaitan bombası!
Beşiktaş'tan Gaitan bombası! Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ljajic’in yerine arayışlarını sürdürürken, Lille'de oynayan Gaitan transferine Sergen Yalçın’ın da son derece sıcak baktığı ifade ediliyor.
1.05.2020 Beşiktaş
Nico Gaitan bombası!
Nico Gaitan bombası! Beşiktaş önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Adem Ljajic'den beklenen verimi alamayan siyah beyazlılar yıldız oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor. İşte Ljajic yerine düşünülen isim!
20.04.2020 Beşiktaş
Carrasco ve Gaitan Çin'e transfer oldu
Carrasco ve Gaitan Çin'e transfer oldu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid, Yannick Carrasco ve Nico Gaitan'ın Çin Kulübü Dalian Yifang'a transfer olduğunu duyurdu.
26.02.2018 İspanya
Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde
Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde Ara transfer döneminde henüz hiçbir oyuncuya imza attıramayan Fenerbahçe hakkında İspanyol basını dev bir iddia ortaya attı. Buna göre Sarı Lacivertli ekip Atletico Madrid'de gözden düşen Nico Gaitan'ın peşinde.
24.01.2018 Fenerbahçe
Samir Nasri bombası! Peşindeki kulüp...
Samir Nasri bombası! Peşindeki kulüp... Antalyaspor'un yollarını ayıracağını açıkladığı Samir Nasri'yi isteyen kulüp belli oldu.
20.01.2018 Antalyaspor
Kocaman onayladı! Gaitan geliyor...
Kocaman onayladı! Gaitan geliyor... Gaitan’ı Aykut Kocaman’ın onayladığı ve yönetimin Atletico Madrid kulübü ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe, İspanyol kulübüne kiralama ücreti ile birlikte Arjantinli futbolcuya da aldığı yıllık ücretin yarısını ödemeyi planlıyor.
30.12.2017 Fenerbahçe
Gaitan'ın menajeri açıkladı: Fenerbahçe...
Gaitan'ın menajeri açıkladı: Fenerbahçe... Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Nico Gaitan'ın menajerinden açıklama geldi.
21.12.2017 Fenerbahçe
Atletico Madrid'den Gaitan teklifi!
Atletico Madrid'den Gaitan teklifi! Atletico Madrid'in kadroda düşünmediği Gaitan'ı Türk kulüplerine teklif etti.
5.09.2017 Galatasaray
Narcos 3. sezon ne zaman başlayacak?
Narcos 3. sezon ne zaman başlayacak? Narcos hayranları 3. sezonun başlangıç tarihini iple çekiyorlar. Kolombiyalı Pablo Escobar'ın hayatının konu alındığı dizi Narcos ilk yayınlandığı günden bu yana dünyayı kasıp kavuruyor. Peki Narcos 3. sezon bölümler hangi tarihte izleyiciler ile paylaşılacak?
29.09.2021 Gündem
Atletico'dan tarihi fark!
Atletico'dan tarihi fark! La Liga'nın 8. haftasında Atletico Madrid 1-0 geriye düştüğü maçta Granada'yı 7-1 mağlup etti.
15.10.2016 İspanya
Narcos 3. sezonu yayınlanacak mı?
Narcos 3. sezonu yayınlanacak mı? Narcos dizisi tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. İlk iki sezonun tüm bölümlerini yayınlayan Netflix 3. sezonu yayınlayacak mı? Narcos hayranlarının büyük bir merakla beklediği karar açıklandı. İşte Narcos 3. sezonuna ilişkin Netflix'in kararı...
29.09.2021 Gündem
'Bu gruptan çıkılır!'
'Bu gruptan çıkılır!' Yazarımız Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Şampiyon Ligi kurasını yorumladı:
24.09.2021 Fenerbahçe
Narcos 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni fragman yayınlandı!
Narcos 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni fragman yayınlandı! Narcos 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Uyuşturucu baronu Pablo Emilio Escobar Gaviria'nın hayatını konu alan Narcos 2. sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Narcos 2. sezon yeni fragmanı ve merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Atletico Madrid, Gaitan'ı tanıttı
Atletico Madrid, Gaitan'ı tanıttı İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid, yeni transferi Nicolas Gaitan için tanıtım töreni düzenledi.
19.07.2016 İspanya
Atletico Madrid Nico Gaitan'ı transfer etti
Atletico Madrid Nico Gaitan'ı transfer etti İspanya La Liga devi Atletico Madrid, Benfica'nın kaptanı Nico Gaitan'ı transfer ettiğini açıkladı
16.06.2016 Futbol
Benfica, Andrija Zivkovic'i bitirdi
Benfica, Andrija Zivkovic'i bitirdi Yaklaşık bir sezondur geleceğe yatırım amacıyla Fenerbahçe'nin kadrosuna katmayı planladığı genç Sırp Andrija Zivkovic'i Benfica kaptı.
25.05.2016 Futbol
Atletico Madrid'den 25 milyon euro'luk transfer
Atletico Madrid'den 25 milyon euro'luk transfer Atletico Madrid'in, Benfica'da forma giyen Gaitan ile anlaştığı öne sürüldü.
21.05.2016 İspanya
Portekiz'de şampiyon Benfica
Portekiz'de şampiyon Benfica Portekiz Premier Lig, 34. hafta maçlarıyla tamamlanırken, Nacional'i 4-1 yenen Benfica şampiyonluğa oldu.
23.09.2021 Futbol
Benfica çeyrek finalde!
Benfica çeyrek finalde! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Benfica, deplasmanda Zenit'i 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
18.03.2016 Şampiyonlar Ligi
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı!
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı! 2018 Dünya Kupası Elemeleri Grubu'nda çıkış arayan Arjantin'de küçük çaplı bir revizyon oldu.
8.03.2016 Futbol
Lizbon'da ışığı göremedik
Lizbon'da ışığı göremedik G.saray geriye düştüğü maçta eşitliği yakaladı ancak Benfıca’nın mabedi Luz (ışık) Stadı’ndan hüsranla ayrılmaktan kurtulamadı
4.11.2015 Galatasaray
Benfica’nın şifreleri Jesus’tan
Benfica’nın şifreleri Jesus’tan Ünlü hoca Jorge Jesus’un, S.Lizbon ile eski takımı Benfica’yı 3-0 devirirken uyguladığı strateji, sarı kırmızılılar için bugünkü zorlu maça ışık olacak.
3.11.2015 Galatasaray
Hamzaoğlu ve Selçuk konuştu
Hamzaoğlu ve Selçuk konuştu Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve oyunculardan Selçuk İnan, Benfica ile oynayacakları mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
2.11.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gaitan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaitan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.