Gazete Vatan Logo

Narcos 3. sezonu yayınlanacak mı?

Narcos dizisi tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. İlk iki sezonun tüm bölümlerini yayınlayan Netflix 3. sezonu yayınlayacak mı? Narcos hayranlarının büyük bir merakla beklediği karar açıklandı. İşte Narcos 3. sezonuna ilişkin Netflix'in kararı...

Narcos 3. sezonu yayınlanacak mı?

Narcos dizisi 3. sezonu için ayrıntılar netleşti. Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Emilio Escobar Gaviria'nın hayatının konu alındığı Narcos 3. sezon yayınlanacak. İşte Netflix'ten yapılan açıklama ve Narcos 3. sezon ayrıntıları...

Netflix’in fenomen dizisi Narcos’tan izleyicilere müjdeli haber geldi.

Başrollerini Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Diego Catano, Paulina Gaitan, Joanna Christie gibi isimlerin paylaştığı yapımın 2. sezonunun tüm bölümleri cuma günü izleyiciyle buluşmuştu.

Beklenen haberin gelmesi de fazla gecikmedi ve dizinin iki sezon onayını birden cebine koyduğu açıklandı. 2017’de ekrana gelecek olan 3. sezonda Pablo Escobar’ın ölümünden sonra yaşananlar konu alınacak.

28 Ağustos 2015’te yayın hayatına başlayan yapım, Altın Küre başta olmak üzere birçok ödüle de aday olmayı başarmıştı.

NARCOS DİZİSİNE DAİR BİLGİLER

Narcos, Amerikan Suç Draması dizisi. 28 Ağustos 2015 tarihinde Netflix’de yayına başladı. Uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’ın ve Medellín Karteli’nin olaylarını anlatır. İlk sezonunun tüm bölümleri 28 Ağustos 2015’de yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır. İkinci sezon ise 10 bölüm olarak 2 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmıştır.

Haberin Devamı