Fomc

Fomc

Son dakika fomc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fomc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fomc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fomc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fomc gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 fomc haberi bulunmuştur. Tüm fomc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed) beklentilere paralel bir şekilde faizi sabit bıraktı. Böylece dört toplantı üst üste faize dokunmamış oldu.
31.01.2024 Ekonomi
Goldman Sachs'tan büyük dezenflasyon öngörüsü
Goldman Sachs'tan büyük dezenflasyon öngörüsü Goldman Sachs'a göre, büyük dezenflasyon süreci başlayacak ve Fed'in 2024'te faiz oranlarını 5 kez düşürmesine imkan verecek.
19.12.2023 Ekonomi
FED faiz kararını açıkladı
FED faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Piyasalar Fed'in Mayıs ayında faiz indirimine gitmesi olasılığını yüzde 90 olarak fiyatlıyor, Fed kararı öncesi bu oran yüzde 80 seviyesindeydi. Fed Başkanı Jerome Powell basın toplantısında enflasyon için zafer ilan etmenin erken olduğunu, bu toplantıda faiz indiriminin ne zaman olacağına yönelik soruların sorulduğunu söyledi. Powell, enflasyonun yüzde 2 hedefine gerilemesinin zaman alacağını da belirtti.
13.12.2023 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı Piyasaların merakla beklediği faiz kararına ilişkin açıklama geldi. ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5,50'de sabit bıraktı.
1.11.2023 Ekonomi
Fed'den enflasyon ve faiz açıklaması!
Fed'den enflasyon ve faiz açıklaması! Fed'in, faiz oranlarını 22 yılın en yüksek seviyesinde sabit tutarken, bu yılın sonlarında başka bir artırıma daha ihtiyaç duyulacağının sinyalini verdiği Eylül ayındaki toplantısında tutanaklar, "neredeyse tüm" yetkililerin, verileri değerlendirmek için daha fazla zaman tanımak amacıyla oranları sabit tutmak istediğini gösterdi.
12.10.2023 Ekonomi
FED tutanakları açıklandı mı? FED (FOMC) tutanakları ne zaman açıklanacak, bugün nisan 2023 FED tutanakları saat kaçta yayınlanacak? Tutanaklara nereden bakılır?
FED tutanakları açıklandı mı? FED (FOMC) tutanakları ne zaman açıklanacak, bugün nisan 2023 FED tutanakları saat kaçta yayınlanacak? Tutanaklara nereden bakılır? Piyasanın gözü FED tutanaklarının açıklanacağı saate çevrildi. FED (FOMC) tutanakları altın, döviz ve kripto para yatırımcıları tarafından merakla bekleniyor. FED faiz kararı ve tutanakları ile ilgili gelen açıklamalar altın fiyatları başta olmak üzere ekonomideki birçok kalemi etkiliyor. Peki FED tutanakları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
12.04.2023 Ekonomi
FED tutanakları 20233! FED tutanakları açıklandı mı, FED FOMC tutanaklarına göre faiz beklentisi ne? FED tutanakları ve FED faiz beklentisi 2023!
FED tutanakları 20233! FED tutanakları açıklandı mı, FED FOMC tutanaklarına göre faiz beklentisi ne? FED tutanakları ve FED faiz beklentisi 2023! FED tutacakları için araştırmalar hızlandı. Yatırımcılar “FED tutanakları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt arıyor. ABD Merkez Bankası (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) 31 Ocak-1 Şubat'ta düzenlenen toplantısına ilişkin tutanakları yayımladı. Peki, FED FOMC tutanaklarına göre faiz beklentisi ne? FED tutanakları ve FED faiz beklentisi 2023...
23.02.2023 Ekonomi
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri!
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri! Fed faiz kararını açıkladı! Kiresel piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararında arttırıma gitti. Art arda 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı. Peki, FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri!
15.12.2022 Ekonomi
Fed kritik faiz kararını açıkladı!
Fed kritik faiz kararını açıkladı! ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Fed yılın son toplantısında faizi 50 baz puan artırdı. Art arda 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı.
14.12.2022 Ekonomi
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur?
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur? Piyasaların markajında ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı yer alıyor. Gözler Jerome Powell’ın FED'in faiz kararı açıklamalarına çevrildi. ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) faizde artışa hazırlandığı yorumları yapılırken kimi ekonomistlere göre de Fed'in bu hafta faiz oranlarını artırmada fren yapması bekleniyor. FED’in faiz kararında etkili olacak ABD enflasyon verisi de yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttırırsa ne olur? FED faiz arttıracak mı? FED faiz arttırırsa altın, dolar, euro ve borsa ne olur? FED faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? İşte FED toplantı tarihleri ve faiz kararı beklentileri…
13.12.2022 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı!
Fed faiz kararını açıkladı! ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artırdı. Fed bu kararla faizi 14 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 3,75-4,00 aralığına çıkardı.
2.11.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak Merkez Bankası 2022 yılının 10. faiz kararını bugün saat 14.00'te açıklayacak. Piyasalar büyük bir merakla kararı beklerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşma karara dair önemli bir sinyal vermişti.
20.10.2022 Ekonomi
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan altın, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 'altın fiyatları düşecek mi?', 'bu fiyattan altın alınır mı?' sorularına yanıt verdi.
11.10.2022 Ekonomi
Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar oldu?
Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar oldu? Kripto paralarda yatay seyir devam ediyor. Bitcoin direç seviyesinde kalırken Etherium’da yatay seyir devam ediyor. Kripto para piyasalarında hafta içi önemli gelişmeler yakından takip edilecek. Bu haftanın gündeminde IMF Toplantıları ve Avrupa Birliği yıllık Sanayi Üretimi ile ilgili açıklamalar beklenirken ABD Tüketici Fiyat Endeksi Verileri ve FOMC toplantı tutanaklarına ilişkin veriler gündemde olacak. Peki, Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar? İşte detaylar...
10.10.2022 Ekonomi
ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı Amerikan merkez bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini 75 baz puan artırarak 3,00-3,25 seviyesine yükseltti.
21.09.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? Piyasalarda kritik hafta!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? Piyasalarda kritik hafta! Küresel piyasalarda kritik hafta! Gözler FED faiz kararına çevrildi. Eylül ayı FED faiz kararı için bekleyiş devam ederken FED’in faiz artışı politikasında daha şahin bir tutum alabileceği yönünde beklentiler de arttı. Powell’ın mesajları beklenirken 1990’lardan bu yana ilk kez 100 baz puanlık faiz artırımına gideceği ihtimali fiyatlamalarda etkili olmayı sürdürüyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı altın ve doları nasıl etkiler? İşte FED toplantı tarihi ve faiz kararının açıklanacağı gün!
19.09.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powell ne zaman açıklama yapacak?
FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powell ne zaman açıklama yapacak? Küresel piyasaların gözü eylül ayı FED faiz kararına çevrildi. Piyasalara yön verecek FED faiz kararının ne olacağı merak edilirken ekonomistlerden de tahminler gelmeye devam ediyor. FED'in ABD’de yıllık enflasyonun yüzde 8.3 ile beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından faiz artışı politikasında daha şahin bir tutum alabileceği yönünde mesajları güçlendirdi. Peki, FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powel ne zaman açıklama yapacak? Fed faiz kararı ne olur? Fed faiz arttırırsa ne olur? İşte detaylar…
16.09.2022 Ekonomi
FED tutanakları açıklandı mı? FED tutanakları açıklaması! Faiz artırımı devam edecek mi?
FED tutanakları açıklandı mı? FED tutanakları açıklaması! Faiz artırımı devam edecek mi? ABD Merkez Bankası (Fed) faiz 26-27 Temmuz toplantı tutanaklarını yayımladı. Katılımcılar, enflasyonun düşmesinin beklenenden daha uzun sürebileceğini ve talepteki yavaşlamanın "enflasyon baskılarını azaltmada önemli bir rol oynayacağını" vurgularken, bazı ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin enflasyonun kontrol altına alınması için faizlerin "bir süre için yeterli şekilde sınırlayıcı bir seviyede" kalması gerektiğini ifade ettiklerini de gösterdi.  
18.08.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED’in son faiz kararı ne olmuştu?
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED’in son faiz kararı ne olmuştu? FED toplantıları ve faiz kararının açıklanacağı tarih yatırımcının merak ettiği konuların başında geliyor. Küresel piyasalar FED’in faiz kararına göre şekilleniyor. FED’in son toplantısında enflasyon vurgusu yapılmış pandemi ile ilişkili dengesizlikleri, yüksek gıda ve enerji fiyatlarını ve daha geniş fiyat baskılarını yansıttığı ifadeleri öne çıkmıştı. Yatırımcı FED’in bir sonraki toplantısının tarihini merak ediyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED’in son faiz kararı ne olmuştu? İşte detaylar…
9.08.2022 Ekonomi
ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0,9 daraldı
ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0,9 daraldı ABD Ticaret Bakanlığı, nisan-haziran dönemine ait Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verilerini açıkladı. Buna göre, ülke ekonomisinde 2'nci çeyrekte yüzde 0,9'luk küçülme kaydedildi. Ocak-mart döneminde ise yüzde 1,6'lık daralma görülmüştü.
28.07.2022 Dünya
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi?
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bekleniyordu! FED toplantısının ardından alınan karar açıklandı. ABD ‘de enflasyonun yükselmesiyle birlikre FED’in tutumunun ne olacağı, faiz arttırıp arttırmayacağı gündemdeydi. FED Başkanı Jerome Powell FED’in politika faizi kararını açıkladı ve enflasyon uyarısı yaptı. Peki, FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi? İşte detaylar…
28.07.2022 Ekonomi
Fed faiz kararını son dakika açıkladı
Fed faiz kararını son dakika açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi 75 baz puan artırma kararı aldı. Fed böylece faizi yüzde 2,25 ile 2,50 aralığına çekmiş oldu. fed yaptığı açıklamada enflasyonun yüksek seyretmeye devam ettiği, pandemi ile ilişkili dengesizlikleri, yüksek gıda ve enerji fiyatlarını ve daha geniş fiyat baskılarını yansıttığı ifadelerini de kullandı.
27.07.2022 Dünya
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı...
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı... ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. ABD'de enflasyonun yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesine çıkmasının ardından piyasalar Fed'in bugün yapılacak temmuz toplantısına odaklandı. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artış yapacağı merak ediliyor. Ekonomist Enver Erkan tahminini açıkladı ve jumbo boy faiz artışı hazırlığının yapıldığını belirtti. Peki faizde ne kadar artış bekleniyor? İşte Fed faiz kararına ilişkin flaş açıklamalar...
27.07.2022 Ekonomi
Dolar ve euro için kritik gelişme! Yarın açıklanacak
Dolar ve euro için kritik gelişme! Yarın açıklanacak Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme. Piyasaların gözü FED'in faiz kararında. Yarın açıklanacak karar, piyasaların yönü açısından belirleyici olacak. FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları da yakından takip edilecek. Peki faiz konusunda beklentiler neler? Faiz artışı gerçekleşirse piyasalar nasıl etkilenir? İşte cevabı...
26.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fomc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fomc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.