Sırasıyla EBA giriş, şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi: Öğrenci olarak EBA'ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi?
Sırasıyla EBA giriş, şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi: Öğrenci olarak EBA'ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi? Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden biri olan Eğitim Bilişim Ağı EBA, öğrenci ve velilerin en önemli gündem maddesi oldu. EBA hesabı oluşturma, EBA şifresi alma gibi detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Öğrenci olarak EBA’ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi? sorularına yanıt aranırken, EBA hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendirecek infografik hazırlandı. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Bilim Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her bireyin kullanımına ücretsiz olarak sunulan, çevrimiçi eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı (EBA) hakkında sosyal medyada velileri ve öğrencileri bilgilendirecek infografik içerik hazırladı. İşte Adım adım EBA şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi...
16.03.2020 Eğitim
EBA şifresi alma linki nerede? EBA öğrenci giriş ağı nasıl kullanılır, hesap nasıl oluşturulur? EBA ile uzaktan eğitim nasıl yapılır?
EBA şifresi alma linki nerede? EBA öğrenci giriş ağı nasıl kullanılır, hesap nasıl oluşturulur? EBA ile uzaktan eğitim nasıl yapılır? EBA öğrenci giriş ağı nasıl kullanılır? EBA şifresi nasıl alınır? EBA hesabı oluşturma süreci nasıldır? Soruları Corona virüsü nedeniyle alınan eğitim önlemlerinden sonra en çok araştırılan soruların başını çekiyor. Eğitime verilen 1 hafta aradan sonra öğrenci eğitimine uzaktan devam edecek. Eğitimler de TRT kanalları ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla yapılacak. Öğrenciler, öğretmen ve velilerin de faydalanabildiği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile video ve faydalı eğitim içeriği gibi eğitimdeki birçok içeriğe ulaşmak da mümkündür.
14.03.2020 Eğitim